Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
Mali_ spune:
Salut!
Pe 23 iulie, la ora 7 s-a nascut Matei la spitalul Municipal, natural cu epidurala, cu d-na doctor Moarcas Mirela. A avut 3900 gr, 52.5 cm si Apgar 9.
Felicitari tuturor mamicilor si multa sanatate lor si puilor lor!
Mali
Tweety7 spune:
Mali
sa-ti traiasca baietzelul!
Dariana au inceput contractiile? Ne dai OK-ul pentru inceperea oficiala a galeriei? Oricum, uite ceva preventiv: 
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+
dariana spune:
Multumesc fetelor pt sustinere, nu incepeti inca galeria ca nu am contractii deloc, dar ala cred ca a fost tot dopul ca vad ca nu mai iese nimic. Deocamdata sunt in asteptare sa vedem, cum primesc vreun semn (apa sau contractii) sun la dr, altfel o sa astept pana luni la control ca nu as vrea sa-l deranjez in weekend pt nimic.
dariana spune:
Offf, iar am uitat, cine-mi trimite si mie un PM cu preturi (spagi) la cezariana la Elias?pls, pe plicuri asa...
39+
Sabana spune:
Bine v-am regasit fetelor. Miruna multumim mult pentru urari. Intr-adevar Alexandra a implinit ieri o luna. Aseara pe la 12 am mancat un tort in cinstea ei. Fetelor care nu ati nascut inca puneti mana si dormiti nu va mai uitati pe pereti ca va asteapta nopti grele. Eu sunt zombi. Alaltaieri noapte bebelina noastra nu a vrut in nici un chip sa doarma de la 12 la 6 dimineata. Din cauza caldurii. Am facut 3 drumuri cu ea in oras cu masina. Numai asa se linistea. Cum intram in casa era groaznic. Asa ca am luat decizia de a ne muta acasa, chiar daca mai sunt unele mici lucrari de facut si mai avem mobila. Dar macar se poate locui si bebelina are aer conditionat. Azi noapte mi s-a trezit cam la 2 ore, iar mai nou ziua nu doarme mai deloc se screme, se stramba, dar noaptea mai prind cat de cat somn. Insa tot sunt pe 7 carari. Noi luam masa numai noaptea la 12-1, iar dusul de seara a ajuns demult un lux. Nu stiu cat va mai tine perioada asta.
Referitor la apa lui bebe, eu folosesc apa plata, am incalzitor de biberoane si am in permanenta apa acolo. Mi se pare cea mai super inventie. Daca ar mai fi trebuit sa mai fierb apa si in toiul noptii chiar ca o luam razna.
Cristina ai plecat la Sinaia?
Am vazut ceva discutii despre Euroclinic. Intrebati-ma orice si va raspund. Parca cineva urmeaza sa nasca acolo.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
map spune:
Mada si la noi este racoare, sunt numai 27.5 grade in dormitor dupa ce in ultimele zile nu mai coborase temp sub 29.5
Doua grade is mare lucru. Afara este ff placut, la noapte pe balcon dorm ![]()
Sunt curioasa cum o sa fie tratamentul tau pentru vergituri si daca va da roade pentru ca din cate am citit eu nu pot sa treaca 100%. Eu am ceva vergituri facute in timp de la ceva cure de slabire, adica facute in liceu mai bine spus cand nu stiam cum sa beau apa. S-au mai atenuat in timp dar prea putin. Fiind interesata de asta am citit dar pe unde am citit se spunea ca sunt ireversibile
Felicitari noilor mamici de bebei!
Ma alatur si eu galeriei pentru toate fetelor care vor naste pe weekend. 

Fiind la cursurile de respiratii maine si poimaine nu o sa mai intru pe net ca stand acolo 6 ore cred ca o sa fiu cam terminata. Plus drumul dus intors care mai ia o ora, se duce mai toata ziua.
Daca o fi sa nasc pe la cursuri va dau eu cumva de veste insa sper sa mai astepte bebe ![]()
Monica si
37 +
adelapop spune:
dariana eu banuiesc ca tarifele sunt la fel ca la nasterea normala
ti le trimit acum
poate difera ce dai la dr, dar cum dr nostru nu primeste...nu stiu ce sa zic
daca esti caz de cezariana zic sa dai un telefon....macar acum cat nu e prea tarziu
quote:
Originally posted by dariana
Offf, iar am uitat, cine-mi trimite si mie un PM cu preturi (spagi) la cezariana la Elias?pls, pe plicuri asa...39+
martta spune:
Caldura mare in continuare
Stau si ma gandesc ca noi ne plangem de una de alta, avand doar un bb in burta...iar cand am fost internata am intalnit o tipa care trebuia sa fie monitorizata din luna a 7a pt ca urma sa nasca 3 fetite. Sa stai atatea sapt. in spital pe caldurile astea, cu 3 bb in burtik...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi dupa nastere, mai ales daca vor face si colici...
Asa ca, nu-mi ramane decat sa fiu optimista!
mami de Vladut(13.06.2003) si
35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
louisa spune:
Sabana,eu vreau sa nasc la Euroclinic, sunt programata marti 1 august la cezariana.
Spune-mi te rog daca ti-ai luat ceva lucruri de acasa si ce anume? Si ce imi recomanzi sa iau in urma experientei tale?
Te pup si la multi ani sa iti traiasca Alexandra!
louisa