Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Asta cu capacul de WC (strand...apa marii) si gonoree este ce auzi la aia casatoriti si prinsi cu boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Asta cu capacul de WC (strand...apa marii) si gonoree este ce auzi la aia casatoriti si prinsi cu boli.

Moama ce documentat esti! Cum le stii tu pe toate!
Presupun ca ai facut si un sondaj! Parca te si vad la coltul strazii cu foile si pixul!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

"Contrary to popular belief, gonorrhea cannot be transmitted from toilet seats or door handles. The bacterium Neisseria gonorrhea requires very specific conditions to grow and to reproduce. It cannot live outside the body for more than a few minutes at most, nor can it live on the skin of the hands, arms, or legs"

http://www.medterms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Asta cu capacul de WC (strand...apa marii) si gonoree este ce auzi la aia casatoriti si prinsi cu boli.Guestus, asto po s-o scrii si la sobektu' cu responsabilitatea dupa casatorie, ca e cat se poate de "on topic"

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Si daca folosesti wc-ul exact in minutele alea?

Claudia

PS vezi ca limba engleza nu e admisa aici, asa ca fa o traducere te rog.

Mergi la inceput

De ex.... yo nu merg sa ma frec cu genitalu" de tot capacu...si pe picioare...fund...cica nu se prinde. Ma repet ...gonoreea nu sare ca paduchele.

Nu stiu engleza...tradu tu

Mergi la inceput

Guestus, din greseala poti atinge, nu e nevoie sa...freci .
Chestia e ca noi nu stim exact, citim de ici, de colo. Unii spun ca se poate, altii ca nu. Alt exemplu am gasit aici:

Trichomonaza
Trichomonaza uro-genitala apre mai ales la femei, intre 16 si 35 de ani. Principalul sau mod de transmitere este sexual. Parazitul in cauza poate supravietui mai multe ore pe obiectele de toaleta (de exemplu, prosoape), ceea ce explica celelalte cai de contaminare (obiecte de toaleta, scaune de WC murdare), care sunt insa rare.

Sursa : http://www.eva.ro/sanatate/articol305.html

Eu una, sincer, prefer sa ma feresc. Cine nu crede, n-are decat sa foloseasca cu incredere wc-urile publice.

Dar, stau si ma intreb, de ce mai exista chestiile alea de le pui pe colace si servetele dezinfectante pentru wc-uri???? Oare de ce????

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Contrary to popular belief, gonorrhea cannot be transmitted from toilet seats or door handles. The bacterium Neisseria gonorrhea requires very specific conditions to grow and to reproduce. It cannot live outside the body for more than a few minutes at most, nor can it live on the skin of the hands, arms, or legs"

http://www.medterms.com

fratilor am pus mina pe telefon si am sunat o prietena care e medic aici la cel mai mare spital de infectioase din To si zice si ea ca Guestus ba mai mult cica asta cu colacu' de la wc e cea mai utilizata scuza de pacientii cu problema...da' amica mea le zice in fatza: no way!

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Stralucitor, daca nu te asezi deloc, nu ai ce scuza sa gasesti, este?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai si daca nu ma asez si facand yoga sare apa din vas pe mine (sa nu ziceti ca nu vi s-a intamplat ca atunci inseamna ca trebuie sa iau cursuri de facut pis-pis de la inaltime), ce folos ca nu ma asez, tot trebe sa scot apa de pe conducta si tot in turnat spirt si dat foc imi e speranta. Dar nu fac asa ceva, sterg colacul si atat, in vacante. La serviciu sau prin oras practic "yoga".

Acum...ce sa zic...am avut si noi de-a face cu chlamidia si la infectioase ni s-a facut un fel de "interviu" separat mie si sotului, stiu doar ce m-a intrebat pe mine (cati parteneri alea-alea), iar la final cand eram amandoi in camera ne-a tinut o morala ca de ce nu mergem in vacante cu cearceafurile de acasa. Acum ca o fi vrut aia sa fie draguta si sa-l salveze pe al meu de la scalpare nu stiu, dar tipa era dr de infectioase si noi ne investigam pentru ca pierdusem o sarcina si chlamidia aparea la mine, la sot nu si uite ca jur ca n-am avut alt partener....deci de unde? Si tocmai venisem de la mare (de aici morala cu cearceafurile).

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput