Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bedrosmart

Parca e in bancurile cu Radio Erevan: e adevarat ca se pot lua astfel de boli, dar numai daca te asezi in poala celui care sta deja pe capacul de WC. Ca d-aia le zice transmisibile sexual: tre' sa faci sex ca sa te molipsesti de ele.

Super tare !!!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Acu era sa cad eu pe mocheta de ras...( mocheta a fost aspirata de dimineata, da nu flambata, ce e drept...) Eu d'un director d-ala am nevoie...si nu ma refer la directoru' meu de la munca, ci de directoru' ala urinar....Si cum zice Vevika, ala mere numa in Vuitton, in geanta mea de la Obeournu...

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Bedrosmart

Se pare ca nimeni n-a observat si faza cu "se pot lua boli transmisibile sexual de pe capacul de WC" (nu mai stiu cine a postat-o).

Parca e in bancurile cu Radio Erevan: e adevarat ca se pot lua astfel de boli, dar numai daca te asezi in poala celui care sta deja pe capacul de WC. Ca d-aia le zice transmisibile sexual: tre' sa faci sex ca sa te molipsesti de ele.

Hi, hi, hi, tare m-am mai distrat de asa subiect, desi nu prea e de ras, fobiile sunt boli si se trateaza, dar din pacate se vindeca tare greu. Da stau si ma gandesc: oare putina documentare n-ar rezolva putin lucrurile? Asa ca mai si cititi cate ceva fetelor, ca sa va treaca teama!
Oricum, vacanta placuta tuturor si cu cat mai putine incendii(ca de microbi oricum nu scapati)!

Bedrosmart

Mie nu-mi place sa citesc, sunt o inculta...
Noroc ca sunt altii mai destepti si mai culti si mai cititi!
Ce-mi place cand se ajunge nu la atacuri la persoana, ci la atacuri la mai multe persoane, ca atunci nu se mai incalca regulamentul, deh!
Ma duc sa-mi iau xanaxul!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Si ca sa mai reflectati putin cand va asezati pe colacul unui wc, luati si linistiti-va:

Gonoree

Introducere

Infectia gonoreeica se mai numeste si "blenoragie" sau "sculament" ... nu stiu cat de actuale mai sunt aceste denumiri dar este bine sa stii de ele. Gonoreea este o infectie raspandita, avand o transmisibilitate foarte ridicata, afectand, in principal, zona genitala - penisul, vaginul sau anusul - dar putand afecta si gatul.

Cauze

Infectia gonoreica este o infectie bacteriana (produsa de o bacterie) numita Neisseria Gonorrheae.

Transmitere

Agentul patogen se transmite cel mai des prin contact sexual cu o persoana infectata. Probabilitatea de transmitere a infectiei este mai mare daca actul sexual are loc in timpul sau imediat dupa menstruatie, dar sa nu uitam ca exista si riscul unei transmiteri in afara de actul sexual.

Fiindca gonococul poate supravietui o perioada scurta de timp si in conditiile de mediu exterior, infectarea se poate poduce si prin contactul cu obiecte infectate - scaune sau capace de WC contaminate, lenjerie intima contaminata (atentie fetelor cand "incercati" chilotul costumului de baie sau lenjeria unei prietene), prosoape folosite in comun cu persoane infectate.

Exista si riscul transmiterii infectiei la nastere, da la mama infectata la fat

Sursa o gasiti www.seximus.ro/articole/gonoree.php" target="_blank">aici! Daca veti avea curiozitatea sa mai vedeti si alte boli care au cale de transmitere nu numai sexuala...Asta asa, ca sa vedem cum mai e cu cititul si informatul...
Pana atunci, !

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu stiu cum stati voi (femeile ) pe tron....dar cum naiba ajunge organul genital in contact cu capacul de WC?
gonoreea nu sare ca paduchele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Nu stiu cum stati voi (femeile ) pe tron....dar cum naiba ajunge organul genital in contact cu capacul de WC?
gonoreea nu sare ca paduchele.

Ai trei incercari...eventual suna un prieten/prietena .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Poti sa iei si dupa scaunul de la autobuz daca ai noroc ca inainte sa stea o gonoreica fara chiloti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:

Poti sa iei si dupa scaunul de la autobuz daca ai noroc ca inainte sa stea o gonoreica fara chiloti....

ahahahahhahahaha nu mai pooot!!!!!!!!!!!am intrat in fibrilatie!!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

quote:

Doar daca n-ai chiloti/pantaloni...Guestus, ma bagi la idei. Tu calatoresti cu autobuzul? Nud? Daca da, cu ce numar si la ce ora, ce statie?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

asta mi-amintesde de o discutie de la Femina...cica o d-soara ii zisese ginecologului ca ea a luat Chlamydia de pe clanta usii..la care ala:

DA DUMNEATA CE FACEAI CU CLANTZA AIA????

corect, Cl, trebuie, la randul tau, sa calatoresti cu poponeata goala, daca nu..esti safe

Guestus, astept si eu raspunsul si zau, renunt la masina si iau iar RATBeu'

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput