Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Chlamidia apare si dispare...apare si dispare...este ca un fel de ninja....daca scapi de ea 100% din prima or sa te puna la antipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

ma si vad exponat la Antipa!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Pai sunt fasneti microbii astia, mai ales astia pacatosii care se localizeaza genital. Unii mai zburdalnici, se iau cum ai respirat, altii mai asezati, le treba preludiu.

Eu am avut o colega in liceu care saraca s-a tratat pana n-a mai putut de chlamidie, virgina fiind!

Am si eu retineri din astea cu asezatul la birou, la mall (la gara nici nu ma duc ca mor) etc. etc., dar in concediu ma lasa nervii, desi cred ca am asa, un sentiment de vinovatie ca nu sunt talibana. Destul fac sport in timpul anului; cineva ii zicea yoga, eu as zice ca-mi iau pozitia de schior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by cl

Dar, stau si ma intreb, de ce mai exista chestiile alea de le pui pe colace si servetele dezinfectante pentru wc-uri???? Oare de ce????

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Dar, io stau si ma intreb: de ce nu se si folosesc, daca tot exista ?!!
sau e mai usor sa ne ... de la inaltime ?
ce mai conteaza cine vine dupa noi, ca doar e wc public, ce draq ! doar n-or avea pretentia sa mai gaseasca si curat, nu ?!

nu pot sa cred cind inca mai vad anunturile alea afiste prin benzinarii sau alte toalete publice in Ro: "va rugam NU va mai urcati cu picioarele pe veceu" !
nu stiu, mai, am mai calatorit si eu pe-afara, dar veceuri mai mizerabile ca-n Ro eu nu am mai vazut! si cre' ca asta spune multe despre gradul nostru de civilizatie.

PS Cl, sa stii ca postarea mea n-are nicio legatura cu a ta , m-am folosit numai pasajul tau referitor la colacele de unica folosinta pt WC/servetelele dezinfectante ca sa-mi exprim opinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Buuuuuun subiect! M-am distrat de minune ca si asa am fost cam bleaga azi.
Citind postarile celor "pro" dezinfectare mi-a venit sa va intreb... Nici una dintre voi nu a stat la camin studentesc cu buda la comun? Da bunici la tara aveti? Si cum dezinfectati toaletele alea din lemn cu o groapa mare in mijloc? Ca nu cred ca merge faza cu focul iar domestos e necesar in cantitati industriale!

33+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susman Mihaela spune:

Noi tocmai ne-am intors din Bulgaria din concediu. Eu nu sunt paranoia cu dezinfectatul. La vila a fost OK. (noi nu mergem in orice conditii in concediu- macar in concediu sa ma simt bine).
Eu imi duc numai prosoape iar copilul a facut in olita lui personala. La toaleta eu pun fasii multe de hartie igienica innainte de a ma aseza.
Daca ati vedea o bucatarie dintr-un restaurant de pe litoralul romanesc(in alta parte nu stiu cum e) , va spun eu ca nu ati mai manca.
Asta, apropo de microbi si bacterii........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Susman Mihaela

Daca ati vedea o bucatarie dintr-un restaurant de pe litoralul romanesc(in alta parte nu stiu cum e) , va spun eu ca nu ati mai manca.

Mihaela si Robert

Asta e valabil in orice restaurant si nu numai in Romania.Eu am avut ocazia sa intr-o bucatarie la un restaurant cu mari pretentii si dupa ce am vazut sosul bernaise intzepenit intr-un bol si un bucatar care se scarpina in fund in timp ce treaba lui era sa dezoseze un peste,mi-am dat seama ca e de preferat sa nu mai fac inca o data gresala sa mai intru intr-o bucatarie,si va sfatuiesc sa nu o faceti nici voi,asta daca mai vreti sa mancati la restaurant in continuare.Eu vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by yank

quote:
Originally posted by Susman Mihaela

Mihaela si Robert

Asta e valabil in orice restaurant si nu numai in Romania.Eu am avut ocazia sa intr-o bucatarie la un restaurant cu mari pretentii si dupa ce am vazut sosul bernaise intzepenit intr-un bol si un bucatar care se scarpina in fund in timp ce treaba lui era sa dezoseze un peste,mi-am dat seama ca e de preferat sa nu mai fac inca o data gresala sa mai intru intr-o bucatarie,si va sfatuiesc sa nu o faceti nici voi,asta daca mai vreti sa mancati la restaurant in continuare.Eu vreau!

Life`s a bitch and then you die

Poate luase ceva de pe vreun WC nedezinfectat/neincendiat, d-aia se scarpina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Poti sa iei si dupa scaunul de la autobuz daca ai noroc ca inainte sa stea o gonoreica fara chiloti....

Da cu o conditie - sa nu porti nici tu chiloti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

sa vad eu ce pozitie de schior luati la >70 ani....cu dureri de sale si spinare.....si in plus sa va mai vad cum explicati sisiind (cu 2 dinti in gura) doctorului gonoreea luata dupa scaun....

Mergi la inceput