Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Guestus

sa vad eu ce pozitie de schior luati la >70 ani....cu dureri de sale si spinare.....si in plus sa va mai vad cum explicati sisiind (cu 2 dinti in gura) doctorului gonoreea luata dupa scaun....

Pana facem noi 70 de ani evolueaza stiinta si tehnica si nu o sa mai avem nevoie de wc-uri. O sa ne conectam la priza si gata. Mai nasol daca iei foc si mioase a plastic incins.

Pentru cine nu a inteles legatura la priza e pentru alimentare cu energie electrica. Asa nu raman reziduri si nu mai nevoie de toalete.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

quote:
Originally posted by teo1970

nu stiu, mai, am mai calatorit si eu pe-afara, dar veceuri mai mizerabile ca-n Ro eu nu am mai vazut! si cre' ca asta spune multe despre gradul nostru de civilizatie.

In Bulgaria, partea ne-turistica, ne-litorala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Clover

quote:

sa vad eu ce pozitie de schior luati la >70 ani....cu dureri de sale si spinare.....si in plus sa va mai vad cum explicati sisiind (cu 2 dinti in gura) doctorului gonoreea luata dupa scaun....

Pana facem noi 70 de ani evolueaza stiinta si tehnica si nu o sa mai avem nevoie de wc-uri. O sa ne conectam la priza si gata. Mai nasol daca iei foc si mioase a plastic incins.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Scuza-ma, dar n-am priceput legatura intre priza si .
Sau nu vreau s-o pricep!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

quote:
Originally posted by cl

Dar, stau si ma intreb, de ce mai exista chestiile alea de le pui pe colace si servetele dezinfectante pentru wc-uri???? Oare de ce????

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Dar, io stau si ma intreb: de ce nu se si folosesc, daca tot exista ?!!
sau e mai usor sa ne ... de la inaltime ?
ce mai conteaza cine vine dupa noi, ca doar e wc public, ce draq ! doar n-or avea pretentia sa mai gaseasca si curat, nu ?![/
i]

nu pot sa cred cind inca mai vad anunturile alea afiste prin benzinarii sau alte toalete publice in Ro: "va rugam NU va mai urcati cu picioarele pe veceu" !
nu stiu, mai, am mai calatorit si eu pe-afara, dar veceuri mai mizerabile ca-n Ro eu nu am mai vazut! si cre' ca asta spune multe despre gradul nostru de civilizatie.

PS Cl, sa stii ca postarea mea n-are nicio legatura cu a ta , m-am folosit numai pasajul tau referitor la colacele de unica folosinta pt WC/servetelele dezinfectante ca sa-mi exprim opinia

Teo, , spune-mi si mie unde ai vazut tu asa ceva la wc-urile publice din Romania???? Ca eu una n-am vazut! Sincer!

Claudia

PS idem cu al tau
Edit, ca sunt uituca rau: si inca ceva, se poate face si fara sa te cocoti. aia se cheama pozitia alpinistului . unii practica yoga, altii alpinismul, iar altii...sunt sedentari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:

Off-topic:

Guestus, la 70 de ani o gonoree creca o sa fie motiv de mandrie, nu o mai explici, faci smekereste cu okiu' sa umpli doctoru' de invidie

V

PS Imi aduc aminte de un domn tare haios, destul de in varsta, care zicea cateodata doamnelor cu simtul umorului" lasa-mi si mie o urma de ruj pe obraz, sa ma duc si eu sa ma dau mare la colegi.."La care io, cooperanta: " coane, iti las ruj si pe guleru' camasii si fire de par lung si blond pe haina, macar sa fie tacamu' complet"

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Clau,
pai nici pe-afara n-am vazut la toaletele publice asa ceva, da' in supermarketuri da: servetele/sprayuri dezinfectante, colaci de hirtie de unica folosinta etc.;
mai sunt si directoarele alea urinare pe care ni le-au mai aratat fetele (recunosc ca nu mai vazusem asa ceva);

... variante exista, daca nu vrei sa-ti bagi picioarele si-ti pasa ca dupa tine mai vin si altii ... pe cuvintul meu, mi-ar fi jena de femeile care vin dupa mine sau de femeile alea care curata budele sa las locul murdar, stropit etc.

PS am inteles ca se face si fara sa te cocoti (deci sa zicem de la mica inaltime ), da' stiu ca se face si de la mare inaltime, probabil ca o fi si aerul mai curat acolo, nu stiu

PPS imi cer scuze Karinei ca s-a ajuns aici cu subiectul ei, eu am inteles preocuparea ei mai ... accentuata pt igiena, in fine, nu toti suntem la fel, fiecare are fixurile si ideile lui;

dar ce am vrut sa spun e ca, spre deosebire de altii, pe mine discutia asta cu toaletele publice/de la serviciu nu ma amuza deloc, ba mi se pare chiar de plins;
vai de capul nostru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by nuschu

quote:

In Bulgaria, partea ne-turistica, ne-litorala.

recunosc, in Bulgaria n-am fost, eu ma refeream la tarile ... sa zicem cu mai multa preocupare pt igiena publica;

in fine, faptul ca exista altii cu bude mai nashpa ca ale noastre nu cred ca trebuie sa fie un motiv de consolare pt noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Teo, indiferent de pozitia adoptata pe ... tron, depinde de bunul simt al fiecaruia cum lasa dupa. Il are sau nu-l are ... Din pacate, la noi mai este de lucru la capitolul acesta ...

Karina, ia Domestosul cu tine, daca esti mai linistita asa.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby23 spune:

DC. NU I`MI DA`TI MIE BANII VOSTI PE CONCEDIU SA MA DUC EU IN LOCU VOSTRU, IAR VOI MAI BINE RAMANE`TI ACASA SA NU LUA`TI MICROBI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de Karina

Pe cele care ma considera deplasata, le rog sa nu-mi raspunda

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput