Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 17
Karina spune:
Am revenit din CO. Vad ca v-ati distrat copios.
As vrea sa va precizez ceva ffff interesant: acu' 20 de ani am luat bine merci un trichomonas de toata frumusetea. De unde credeti ? De la un WC dintr-un camin. Si fara sa ma asez pe colac. Atunci mi-a explicat dr. ca intotdeauna cind folosesc WC-ul public sa ma asigur ca a fost trasa apa inainte, sau s-o trag eu... De atunci am ramas cu aceasta obsesie de curatenie a toaletei.
Claudia, sa stii ca si eu fac acelasi lucru, platesc femeile de serviciu ca in timpul sejurului sa nu se apropie de baie.
Stefana, ca sa pun citiva km de hirtie igienica, ar trebui sa cumpar in fiecare zi un sul de hirtie cel putin, iar sotul uituc din fire, poa' sa se aseze fara sa puna si toata grija mea degeaba. Asa ca prefer sa iau sticla mea de clor.
quote:
Originally posted by inni
Una peste alta..toate postarile "contra" ..sa le zic asa...ar trebui sa fie un semnal de alarma pt. celelalte.
Cu cat va feriti mai mult de microbi cu atat se vor prinde mai repede de voi. Garantat...de data asta 100%.
Eu nu sunt impotriva curateniei..dar de aici pana la tendinta de sterilizare...frateeee....[/b]
inni, asta e parerea ta, pt. mine nu e nici un semnal de alarma, poate pt. tine. Nu ma intereseaza pur si simplu daca tu nu esti de acord cu mine, treaba ta. Eu vroiam sa stiu daca in Bulgaria curatenia, dezinfectia e dezinfectie, nu doar o banda de hirtie pusa pe un scaun de toaleta. Tu poti sa faci ce vrei, daca esti asa de garantat...de data asta 100% ca nu se prind de tine microbii. Bravo tie, frateeee...
Bedrosmart, f. inteligenta remarca ta. Ti-a explicat cl ce si cum, nu ma mai deranjez. Dar daca taceai, filozof ramineai...
Katia, n-am stat la camin studentesc, dar m-am bucurat de "privilegiile" ei, dupa cum am scris m-ai sus... Daca tie nu ti s-a intimplat nu inseamna ca nu se poate. Cit priveste WC-urile de la tara pe care le descrii, nu cred ca stai cu fundul pe alea de care povestesti... DAR, si eu am copilarit la tara, si am folosit WC-urile de afara, din lemn, normale. Dar le foloseam doar noi, nu era un WC public, si nici din hotel. Iar bunul simt al oamenilor de la tara e mult mai dezvoltat, cel putin in zona in care am copilarit eu. Au grija de toalete...
Si acum sa satisfac curiozitatea majoritatii: am fost la Albena, hotel Albena, 4 stele. Cind am intrat in baie, curatenie, nu pot sa zic, dar hirtiuta cum ca a fost dezinfectat, nu era. Asa ca am dezinfectat cu clorul adus de mine de acasa. Si vasul de toaleta, si cada si chiuveta si am sters clantele cu servetele antibacteriene. Asta doar la instalare. In rest, am ramas doar cu microbii nostrii.
Deci, n-am fost in Albania, sau in cine stie ce cotlon ci la un hotel scumput, dar sincer nu mi s-a parut ca s-au omorit cu curatenia, iar asternuturile si prosoapele nu mi s-au parut cu mult mai bune decit cele de la hotelurile romanesti de 2 stele. Cu asternuturi nu plec de acasa (erau curate, doar cam uzate), dar cu prosoape, da.
De fapt asta era curiozitatea mea, daca cumva pot sa ma duc linistita la hotel, daca se face curatenie, dezinfectie ca lumea. Am fost de exemplu in Maramures, in gazda la o familie si acolo nu mai efectuez ritualul de dezinfectare, fiindca gazda e constiincioasa si face curatenie ca lumea. Desi acolo exista o baie de care se mai folosesc si gazdele. Nu sint chiar atit de exagerata, dar dupa unii da...
Si acum, liber la program ! Ca probabil veti incepe cu comentariile asemanatoare celor din cele 11 pagini scrise.
Eu una nu m-am amuzat sincer, dar asa sint eu mai fara simtul umorului.
Sanatate !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel
papadie spune:
Karinutzo bien ca fu fain in concediu:-)))
Ma intereseaza- pe bune- cum te descurci cu buda la serviciu?!
si ca sa vezi ca nu esti singura cu pasarele io ma car cu mopul dupa mine
Am un mop f mistok, pliabil ....da il car nu sa fac dupa altii ci dupa mine ca la copiii mei un' le place mai mult, acolo vomita mai des![]()
In rest, subiectu e kiar f mistok...dovada ca are evaluari foarte bune:-))))))))))))))))))))))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Karina spune:
quote:
Originally posted by papadie
Karinutzo bien ca fu fain in concediu:-)))
Ma intereseaza- pe bune- cum te descurci cu buda la serviciu?!
si ca sa vezi ca nu esti singura cu pasarele io ma car cu mopul dupa mineAm un mop f mistok, pliabil ....da il car nu sa fac dupa altii ci dupa mine ca la copiii mei un' le place mai mult, acolo vomita mai des
In rest, subiectu e kiar f mistok...dovada ca are evaluari foarte bune:-))))))))))))))))))))))
Pai f. bine. E f. curat si oricum nu ma asez pe colac
tumpi spune:
Abia acum dupa 11 pagini am intrat si eu si nu pot spune decat ca ma omorati cu zile,daca nu m-a omaorat tusea aproape ati facut-o vpoi ce perlele care le-ati scos.
Karina pt tine jos palaria, esti demna de admirat ca si in co te gandesti la asa ceva.
Eu una nu am facut aa ceva niciodata, nici la hotelurile din Ro, care spre norocul meu dpdv al curateniei si dezinfectarii erau ok.
Faza cu spirtul si datul foc, o stiam si eu,dar nu am incecat-o niciodata, ca nu vreau sa am pb, mai ales ca atunci cand eram mica era sa dau foc la mocheta vrand sa vad cum arde spirtul
.
Te inteleg perfect, sora mea e obsedata de igiena din baie, mai ales de cand cu copilul,spala cu clor si apoi dezinfecteaza cu spirt.
Adevarul e ca si eu fac asa, iar la bucatrie dupa ce am sters platul de lucru am o solutie cu clor cu care sterg si apoi dau cu spirt
.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Karina
Si acum, liber la program ! Ca probabil veti incepe cu comentariile asemanatoare celor din cele 11 pagini scrise.
Sanatate !
Karina+ Bogdanel
O zi buna iti doresc

Caro
cl spune:
Hai sa va mai dau ceva de reflectat
. Ce se mai poate intampla, daca folosesti o toaleta nedezinfectata, vedeti aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=238
Eu va doresc sanatate multa.
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!
mife spune:
quote:
Originally posted by Carolinequote:
Originally posted by Karina
Sanatate !
Karina+ Bogdanel
Smile Karina. Rasul este sanatos si destresant. Bine ai venit din concediu si ma bucur ca te-ai distrat. Iti inteleg frustrarea.... asa e cand concediul se termina si trebuie sa revii la servici. Dar asta e... acum distreaza-te - ca asta facem si noi
Nu toata lumea doreste sa schimbe informatii (strict), unii mai vor sa se mai si distreze. Si chiar ne-am distrat copios. Mie mi-a placut subiectul si ratingul confirma ca si altora.
O zi buna iti doresc
Caro
La Humulesti Ozana curgea limpede fara prea mari framīntari sociale si politice.....
Mai, oameni buni dar sunt subiecte create special ptr "dixtractie" la alte capitole. Din pacate, pe acest forum bascalia cam ia locul informatiilor. Iar din cate am vazut, cei ce si-au permis sa faca misto nu prea au copii
Cnd esti parinte gandesti altfel, nu Karina? Nu-ti face nervi degeaba, nu are rost sa te superi pentru asemenea nimicuri!
Gaby spune:
buna,
Am urmarit subectu' inclusiv bascalia voatra... mi se pare degradant.
De obicei nu intru in polemmica, nu supar pe nimeni...dar fratilor nu vi se pare ca exagerati? Chiar nu puteti sa intelegeti cand ceva nu va priveste, sa va retrageti, sa nu postezi nimic.... sa faci haz si atat, la tine acasa...exista persoane si persoane, unii sunt "mai exagerati" decat alti, poate au motive intemeiate. Cum acum nu puteti intelege aceste lucruri nu puteti intelege nici alte probleme sau suferinte...
Carolina ii ura Karinei bun venit si ii intelegea "frustarea"... mai sunteti penali...ea este frustata?????
nu mai scriu...ca, oricum stiu ce se petrece pe un astfel de site, de acceea stau cuminte in banca mea!
omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro
Guestus spune:
"Carolina ii ura Karinei bun venit si ii intelegea "frustarea"... mai sunteti penali...ea este frustata????? "
In afara de tine nu am vazut nimic penal aici.