Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 18
Chuny spune:
Eu cred ca atunci cand te expui pe un forum public, te expui de asemenea si parerilor celor care te citesc. E un risc !
Cand vine cineva aici si spune ca da foc la toaleta sau ca se fereste de cuptorul cu microunde ca de dracu ... asta e! Suporta consecintele. Cine e in stare sa fie empatic cu orice tip de "suferintza" ?
Sibylle
30 +
Pozele mele Poze noi
Karina spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Eu cred ca atunci cand te expui pe un forum public, te expui de asemenea si parerilor celor care te citesc. E un risc !
Cand vine cineva aici si spune ca da foc la toaleta sau ca se fereste de cuptorul cu microunde ca de dracu ... asta e! Suporta consecintele. Cine e in stare sa fie empatic cu orice tip de "suferintza" ?
Daca citeai atenta mesajul meu, am precizat clar: "Pe cele care ma considera deplasata, le rog sa nu-mi raspunda". NU inteleg de ce unele persoane tin neaparat sa raspunda la mai toate subiectele, indiferent daca au ceva de spus sau nu.
Edit: Inteleg ca te-a marcat subiectul meu cu microundele ?! Si nu sufar de loc... Aleg doar ce-i mai bun, evit acele, mai ales cele de arici
Chuny spune:
Pai daca te feresti, de ce raspunzi ? :-)
In rest toate cele bune, eu raspundeam doar la mesajul lui Gaby.
Karina spune:
quote:
Pai daca te feresti, de ce raspunzi ? :-)
Am scut rezistent

quote:Kapish, da' n-ai specificat
In rest toate cele bune, eu raspundeam doar la mesajul lui Gaby.
carmens spune:
[/quote]
Teo,
, spune-mi si mie unde ai vazut tu asa ceva la wc-urile publice din Romania???? Ca eu una n-am vazut! Sincer!
Claudia
[/quote]
Iti spun eu. Lucrez intr-un centru comercial dintr-un oras micut din Moldova si atunci cand s-a facut modernizarea magazinului s-a prevazut pentru toaletele pentru public cu colaci de hartie, din hartie care se topeste in contact cu apa ( pentru a se evita infundarea canalizarii ). Dupa o zi ne-am dat seama ca lumea nu stie pentru ce sunt pentru ca nu disparusera (pe motivul folosirii ) ci erau aruncati, nefolositi (nedespachetati). Banuiesc ca au crezut ca era vorba de un alt fel de hartie igienica si cand au vazut ca nu e asa au incercat sa o puna la loc sau au aruncat-o pur si simplu pe jos. Nu cred ca mai are rost sa povestesc de robinetii cu senzori care nu au rezistat nici o saptamana si a trebuit sa le schimbam cu robineti obisnuiti. Sau poate sa povestesc cum nu se trage apa la wc cu toate ca am pus afise cu apasa sau cum arata pisoarele la barbati (si alea cu senzori) Sincer le compatimesc pe femeile de serviciu. Nu este vina lor ca nu este curat este vina celor care folosesc toaletele.
carmen
Karina spune:
quote:
Nu.
PS : da, ai dreptate, si pisicile sunt nocive !
Ce e cu pisicile, ca mi-a scapat chestia
dude spune:
Fiecare are metoda lui de a se proteja de ciuperci si alte boli periculoase care se transmit de pe capacul toaletei. Insa in Marea Britanie exista o asociatie care se numeste 'BRITISH TOILET ASSOCIATION'. site-ul lor este: http://www.britloos.co.uk/index.html
Pe site au consultanta si-i poti intreba pe ei cum te poti proteja cel mai eficient.
angelapriboi spune:
Karina,
Sper ca ti-a placut concediul in Bulgaria.Pentru mine a fost al doilea an si am stat la acelasi hotel.
Pot sa-ti spun doar ca anul trecut cand jotelul avea 3 stele a fost mai curat ca anul acesta cand au pus 4 stele.
O sa deschid un subiect despre vacante in Bulgaria poate o sa scrii impresii acolo.
Angela
ANGELA
Karina spune:
quote:
Originally posted by angelapriboi
Karina,
Sper ca ti-a placut concediul in Bulgaria.Pentru mine a fost al doilea an si am stat la acelasi hotel.
Pot sa-ti spun doar ca anul trecut cand jotelul avea 3 stele a fost mai curat ca anul acesta cand au pus 4 stele.
O sa deschid un subiect despre vacante in Bulgaria poate o sa scrii impresii acolo.
Angela, exista un astfel de subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80739
Mi-a placut f. mult, mai ales ca hotelul era pe plaja. Dar la anul ma duc in alta parte. Nu ca nu mi-ar fi placut, doar ca vreau sa vad cit mai multe locuri. Ce hotel a fost anul trecut de 3 stele si anul asta de 4?