Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 19
angelapriboi spune:
Karina mersi pentru topic.
Vorbeam despre hotelul la care ai stat si tu Albena Club Playa.
Anul trecut avea 3 stele.Anul asta i-au acordat 4 si sincer nu stiu de ce pentru ca nu s-a schimbat nimic.
ANGELA
liliana29s spune:
quote:
Originally posted by Guestus
De ex.... yo nu merg sa ma frec cu genitalu" de tot capacu...si pe picioare...fund...cica nu se prinde. Ma repet ...gonoreea nu sare ca paduchele.
Nu stiu engleza...tradu tu
Poate se tiriie incet si cu perseverenta
Liliana si Dani
poze
nadina spune:
dar cearsafuri de acasa nu va luati? De prosoape nu intreb.
Si noi dam cu clor, dar vorba fetelor ce folos daca mancam si bem dupa altii la restaurant?
Nadina
for2nity spune:
Gaby si Guestus
sunt curioasa ce intelegeti voi prin a fi penal.
Va rog sa va abtineti de la asemenea termeni, in contextul folosit este jignitor.(de parca mai trebuia s-o spun)
Pentru toti cei care se pregatesc sa faca bascalie la acest subiect:
Respectati dorinta Karinei si daca nu aveti de dat sfaturi, abtineti-va de la comentarii. Daca totusi simtiti nevoia de a va exprima parerea despre persoanele care vi se par exagerate sunteti liberi sa deschideti un topic pe aceasta tema.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Gaby spune:
buna,
Cam taziu acesta avertizare. Dupa ce au aprut probleme sau mai bine zis, dupa ce "bascalia" s-a intins pe cateva pagini, iar eu am expus un singur cuvant jignitor. Cam atat...
PS: imi cre scuze pentru cuvantul folosit, dar este urmare a ceea ce s-a permis aici!
numai de bine!
omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro
Banti spune:
Este si amuzanta toata treaba asta, dar fiecare are fixul lui, nu? Tocmai citesc o carte super interesanta care se numeste "Toti sint normali pina ajungi sa ii cunosti", si cam asa sintem noi oamenii.
Nici eu nu stau pe capacul de la WC decit la mine acasa, la mama mea acasa si la cele mai bune prietene acasa. Asa sint din copilarie, si m-am obisnuit atunci sa nu stau ca bunica avea WC in curte, ca la tara :-) Nu neaparat din pricina microbilor, dar pur si simplu nu pot sta. Cred ca e ceva psihologic. Si da, si eu mai dezinfectez, cu ce pot. A fost un record anul acesta in concediu ca am stat pentru prima data pe colac pentru ca era fff curat in vila aceea si tot am avut oarece stringeri de inima :-)))))
Eu eram in clasa a saptea cind colega mea de banca a luat un trichomonas, si la virsta aceea nu cred ca putea sa il ia decit de la WC, asa i-a spus si doctorul. Culmea e ca aveam WC-uri turcesti la scoala. Pentru ca nu se punea problema de altceva atunci. Asa ca...se pot intimpla multe.
Ioana - de 3 x mami
akella spune:
Sa ne descretim fruntile: http://www.220.ro/stuff/toalete_din_toata_lumea.htm
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Elise spune:
eu evit sa folosesc colacu' respectiv
- si fac dush in shlapi. In nici un caz baie in cada.
Si nici nu folosesc prosoapele lor: imi aduc de acasa.
Oricum, hotelurile care cat de cat se respecta au niste sigilii de hartie peste cada, chiuveta si WC care confirma ca au fost dezinfectate dupa ultimul vizitator.
Nu ca as avea suta la suta incredere, da' e ceva mai linistitor.
Elise
Happiness_4_us spune:
Ai sa fii uimita Elise, dar orice hotel are hartia aia pe wc, chiar si alea unde se vede cu ochiul liber ca arata groaznic.
Pentru mine regulile sunt stricte in privinta toalete insa atunci cand hotelul este unul de 4 stele si curatenie sclipeste, atunci folosesc totul, inclusiv prosoape de baie, papuci de unica folosinta, halat, etc ca si cand as fi la mine acasa.
In rest, este normal sa vrem sa ne protejam sanatatea, mai ales atunci cand depinde de noi sa facem acest lucru.
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."