Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 12
inni spune:
..eu cred ca in mod normal ar trebui facuta o operatiune din asta completa (clorurare, dezinfectare, ardere ) in fiecare zi, pt. ca femeia de serviciu oricum intra in camera sa ia..macar cosul de gunoi..deci pune mana pe clanta de la intrare, pe aia de la baie..si pe cos => microbi nou aparuti de la celelalte camere..de la altii care si-au uitat acasa trusa de "prim ajutor" ...si daca mai deretica prin camera...se impute treaba...atunci chiar ca trebuie luata o galeata de vinarom si un trafalete...ca nu se mai poate.
Poate iese pe balcon...trage draperiile..cum ?..a indraznit sa puna mana pe ele ???..nu-i rau sa fie puse in bagaj cele de acasa pt. orice eventualitate.
Si mai e o problema. Toate dezinfectantele au o reusita de 99 %.Mai ramane acel 1%...ceea ce e enorm. Cum il rezolvati..aaah ?
Una peste alta..toate postarile "contra" ..sa le zic asa...ar trebui sa fie un semnal de alarma pt. celelalte.
Cu cat va feriti mai mult de microbi cu atat se vor prinde mai repede de voi. Garantat...de data asta 100%.
Eu nu sunt impotriva curateniei..dar de aici pana la tendinta de sterilizare...frateeee....
alinaxeni spune:
Dupa ultimele studii,se pare ca telefonul mobil are mai multi microbi decat capacul de WC.Ce facem? Ii dam cu clor?
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by alinaxeni
Dupa ultimele studii,se pare ca telefonul mobil are mai multi microbi decat capacul de WC.Ce facem? Ii dam cu clor?
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Nooooo, Alina. Ai citit degeaba pana aici: il dam cu spirt si-i dam foc!!!!
...cel putin!
andrruzza spune:
pana la urma pentru ce se voteaza: domestos, incendiu, phototapet in living cu mediterana, sonda, plosca sau plecat cu in concediu cu menajera de acasa?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
nicole2005 spune:
sau putem sa ne imbracam in costum de protectie ca in reclama de la televizor cu iaurtul (nu dau nume ca sa nu facem reclama) dar banuiesc ca stiti despre care este vorba.
nicol
34+
tasia spune:
Eu fac doar pipi cand plec de acasa si acela de la inaltime. Am mereu cu mine dezinfectant micut pt maini, si servetele umede. In masina sterg cu servetelele volanul, iar acasa din cand in cand sterg cu o carpa uscata si spirt telefoanele mobile, fix, telecomanda si clantele usilir. Nu mi se pare ca exagerez, e ceva ce m-am obisnuit sa fac. Nu cred totusi ca am o fobie doar ca ma gandesc de 2 ori inainte de a pune mana pe ceva... Cat despre Wc-urile din hoteluri pe alea chiar nu le-am dezinfectat niciodata, am avut incredere in femeile care se ocupa de curatenie, doar capacul puteam sa-l mai sterg odata. Karina daca crezi tu ca e mai safe si daca asa te simti tu mai bine, curata ce vrei si acolo unde vrei
32 +
pozele noastre
bebe
romana spune:
Mai ... voi nu sinteti normali.
N-am mai ris in halul asta de 100 de ani.
Karina: Eu zic ca raspunsurile de pe aici te-au facut si pe tine sa rizi. Sanatate curata, nu alta. Asa ca eu iti garantez ca nu se prind microbii de tine.
Acum vorbind serios pentru linistea ta dezinfecteaza wc-ul . Eu asa as face, desi nu mi-am pus niciodata problema asta.
Si glumiti si voi mai usurel ca eu m-am ingrasat un kg de la atita ris.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
itzy-bitzy spune:
Nu pot sa ced ca exista asemenea subiect. Super tare!!! Iar faza cu toate instrumentele alea de voiaj, si cu incendiatul wc m-au dat pe spate...sunteti mortale. O sa il pun si pe sotul meu sa citeasca si sa se distreze. Noroc ca sunt acasa ca am ras de credeam ca lesin, si mai sunt si ...
Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
Mai oameni buni, bulgarii astia abia au dat si ei lovitura cu Albena , le vin turisti la greu si voi sugerati romanilor sa le incendieze statiunea, wc-urile si hotelurile? Poate aud maine la TV de romani piromani care dau foc la toalete ca mor de ras si o sa stiu de unde li se trage...
Karina concediu placut si fara peripetii sau microbi.
Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE
Bedrosmart spune:
Se pare ca nimeni n-a observat si faza cu "se pot lua boli transmisibile sexual de pe capacul de WC" (nu mai stiu cine a postat-o).
Parca e in bancurile cu Radio Erevan: e adevarat ca se pot lua astfel de boli, dar numai daca te asezi in poala celui care sta deja pe capacul de WC. Ca d-aia le zice transmisibile sexual: tre' sa faci sex ca sa te molipsesti de ele.
Hi, hi, hi, tare m-am mai distrat de asa subiect, desi nu prea e de ras, fobiile sunt boli si se trateaza, dar din pacate se vindeca tare greu. Da stau si ma gandesc: oare putina documentare n-ar rezolva putin lucrurile? Asa ca mai si cititi cate ceva fetelor, ca sa va treaca teama!
Oricum, vacanta placuta tuturor si cu cat mai putine incendii(ca de microbi oricum nu scapati)!
Bedrosmart