Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 11
Stefana spune:
Chiar nu stiu de ce va chinuiti atata. Mie mi se pare foarte simplu sa pun cativa metri de hartie igienica de fiecare data pe colacul de la hotel si cu asta basta. In alte parti nu ma asez nici eu. Pisu se poate face si de la inaltime si cu putina dexteritate nici nu te stropesti, iar restul... acasa.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Mey m-ati facut sa rid cu lacrimi... propun mutarea ac. subiect la un ochi ride si altul plinge. Nu puteti fi seriosi....
Va recomand ca in loc de Bulgaria sa va duceti in turcia si rezolvati problema. Cind aveti nevoie va duceti frumos la wc-urile turcesti cu "labe" unde se sta pe vine... si gata treaba.
da in aeroport stati pe colac? dar la mall? Uh? dar in wc publice din restaurante? sau umblati peste tot cu sticla de spirt si manusa de cauciuc? Ha, ha, ha...
ca bine zici tu! rad ca o proasta de 5 minute! yank si guestus & company, faceti dragilor o brigada artistica de comedie ca prea ne amuzati! mi-ati binedispus dimineata!
va mai asteptam ! de fapt....ce sa va asteptam, ca apareti singuri unde e nevoie de voi!
numai bine!
roxi foto
noutatifoto
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Clover
Intelg efortul sustinut de a nu va aseza pe colac, dar problema principala e stropitul. Voi chiar reusiti sa-l evitati de la inaltime?
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
pana la urma cred ca se ajunge la plecarea in concediu cu sonda de urina
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
yank spune:
Da chinuite concedii mai aveti maica!Mai bine trageti-va un phototapet in living cu mediterana,luati-va o lampa cu UV si simtiti-va ca .....acasa
ingerash spune:
voi vorbiti serios? nici eu nu ma asez la mall, etc... dar in vacanta?!?!?!
oricum e super subiectul, am ras cu lacrimi
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by yank
Da chinuite concedii mai aveti maica!Mai bine trageti-va un phototapet in living cu mediterana,luati-va o lampa cu UV si simtiti-va ca .....acasa
Life`s a bitch and then you die
Uite o idee
inni spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
pana la urma cred ca se ajunge la plecarea in concediu cu sonda de urina
...sau cu plosca ..exista la Tehnico-medicale sau chiar in farmacii.