Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Concluzie: nu stiu voi ce faceti ....dar eu SIGUR NU-MI CUMPAR HOTEL...ca n-am chef sa-l fac de unica folosinta si bucurie pompierilor!

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

ALO Pompieriiiiiiiii????
DA! Ce-i doamna?
Veniti repede, arde!!!!!
Ce arde?
Cum ce? BUDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Da' in baile prietenilor cum faceti?? Tot cu Domestos?

Meentionez ca intrebarea mea e pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

In baile prietenilor nu ma asez, io ca si April, nu ma asez nicaieri decat in baia proprie.
Karina, eu te inteleg perfect.
Si apropo, de pe capacul unui WC se pot lua tot felul de boli sexual transmisibile, inclusiv Chlamidia care netratata poate da sterilitate. Asa ca eu nu cred ca e vorba de nebunie ci de niste masuri normale de igiena.
Eu nici in piscini nu ma bag, doar in mare sau rauri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by pisoi3

Eu nici in piscini nu ma bag, doar in mare sau rauri.

Care dealtfel sunt foarte curate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Claudelu, nu sunt curate dar marea are valuri si e sarata si raul e apa curgatoare, deci teoretic sunt safe. Asa mi-au zis si mie mai multi doctori ginecologi, nu am scos-o de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Intelg efortul sustinut de a nu va aseza pe colac, dar problema principala e stropitul. Voi chiar reusiti sa-l evitati de la inaltime?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

propun pampers-ul (steril, nu dintr-ala ordinar, pentru bebelusi) sau ceva de www.safetycentral.com/sanitation1.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

foarte de ajutor situl ala, bubi. eu imi aleg un www.safetycentral.com/fresfemurdir.html" target="_blank">director de urinat , ma scapa de incendiu. are si punguta atractiva pentru voiaj, cand termin treaba il scutur si-l asez ordonat in poseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

foarte de ajutor situl ala, bubi. eu imi aleg un www.safetycentral.com/fresfemurdir.html" target="_blank">director de urinat , ma scapa de incendiu. are si punguta atractiva pentru voiaj, cand termin treaba il scutur si-l asez ordonat in poseta.

Mi-ai luat vorba din gura!www.westonshealth.co.uk/acatalog/ao601802_large.jpg" target="_blank">Asa ceva nu tre' sa lipseasca din vuittonu' nici unei doamne respectabile care este.Daca designul nu se asorteaza stilului dv. exista si alternative:1. 2. 3. 4.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

in poseta alteia, ca sa faci o gluma buna

Mergi la inceput