Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Lachi, eu am rezolvat aspectul mentionat de tine astfel: am scris mare un anunt, pe care l-am lipit deasupra budei, si care suna cam asa: " Stimati colegi, va rog sa incercati sa nimeriti spatiul din interiorul colacului.Daca nu nimeriti o gaura asa de mare, ma intreb cum le nimeriti pe altele mai mici.."
Primul care a intrat in buda a fost sefu', pe care l-am auzit hohotind de ras, cand a iesit a zis ca pariaza ca eu sunt autoarea..apoi am observat ca nu s-a mai stropit pe/pe langa colac...

V

veni, vidi, Victorie!

Acum, sa revenim la subiect. Karina, eu una te inteleg foarte bine. Nici eu nu ma asez pe colacul wc-urilor publice (Vic, ceva yoga d-aia prcatic si eu, recunosc ), iar la hotel, desi e curat, prefer sa curat eu la baie (cu chestia sa curete femeia in fata mea, nu tine, pentru ca, fara sa vreau, ma gandesc la carpele alea care au trecut prin toate wc-urile hotelurilor...asa ca...eu ii dau bani femeii sa nu se mai atinga de baie). Consider ca a pierde o jumatate de ora din concediu, ca apoi sa stau linistita, nu e mare lucru.
Am vazut link-ul cu spray-ul ala dat de Papa. Cu el chiar nu mai ai batai de cap. O sa ma uit sa vad daca exista si in Romania. Nu cred, dar o sa ma interesez. Daca nu, stiu cu ce sa vin cand mai ies afara din tara .
Eu va urez succese in cu microbii!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:

N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?

Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat.

beton!!! sunteti mortali... n-am mai ras de mult asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:

Acum, sa revenim la subiect. Karina, eu una te inteleg foarte bine. Nici eu nu ma asez pe colacul wc-urilor publice (Vic, ceva yoga d-aia prcatic si eu, recunosc ), iar la hotel, desi e curat, prefer sa curat eu la baie (cu chestia sa curete femeia in fata mea, nu tine, pentru ca, fara sa vreau, ma gandesc la carpele alea care au trecut prin toate wc-urile hotelurilor...asa ca...eu ii dau bani femeii sa nu se mai atinga de baie). Consider ca a pierde o jumatate de ora din concediu, ca apoi sa stau linistita, nu e mare lucru.
Am vazut link-ul cu spray-ul ala dat de Papa. Cu el chiar nu mai ai batai de cap. O sa ma uit sa vad daca exista si in Romania. Nu cred, dar o sa ma interesez. Daca nu, stiu cu ce sa vin cand mai ies afara din tara .
Eu va urez succese in cu microbii!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Claudia,
Si eu exact la fel ca tine.Si folosesc cam tot din gama Sagrotan,is excelente.

Pe la unele mesaje,tare m-am mai distraaattt .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Va rog eu,indurare, ca mor de ras si sunt la serviciu!
Edit: luni plec la bulgari.

Ziceti sa nu uit spirtul si bricheta? Da benzina nu pot folosi?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Buna si benzina, si reciteste indicatiile lui Xeno, ca din cate vad e treaba de barbati

V
edit:Xeno, ce zici, ne lansam intr-un biznis cu chiloti de azbest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

fetelor, eu nu ma omor cu curatatul WC-urilor in deplasare, oriunde ar fi ele, pt ca oricum nu ma asez pe colac...nici sa fie nou, NICAIERI, in afara de WC-ul propriu. Si de merg in vizita si e luna si bec eu tot nu ma asez. NU POT.

Asa ca as curata degeaba

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

april adica tu, daca stai 1 sapt-2 la un hotel nu te asezi pe colac?

Inteleg ca oriunde te duci nu te poti aseza, nu stiu cine indrazneste sa se aseze undeva pe colac si facem echilibristica de nevoie dar cand stai la hotel atata timp totusi... eu sunt sunt satula de facut "yoga" la serviciu, in aeroport, in mall, la altii in vizita, la restaurant... macar acasa si unde ma duc in vacanta sa pot sta linistita

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

...da Jo..asa e, si consoarta ma intreaba cum rezist?... asa m-am obisnuit de mica....poate nu e chiar bine, dar e tarziu sa ma mai schimb

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

atunci sincer nu pot sa zic decat ca te compatimesc. mai bine dai cu spirt si dai foc sa stai si tu ca omu

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fain subiect...si cu muuulte de invatat
Eu cand plec in concediu, ma . Si asa ma tine tot sejurul. Daca e sa se intample odata, pai atunci uit de toate, si de microbi si de germeni...Ce sa fac, sunt mai "strangatoare" de felul meu, aduc tot-tot acasa Si-uite-asa am scapat de stresu' cu spirtu, benzina sau alte lichide inflamatoare. Pentru sot nu mi-am facut griji iar la copkil inca mai caram olita...
Da' e fain rau de tot acest subiect, mai ales ca s-a intins atat de mult cand a fost vorba de acest domeniu..
Pfffuuiiii...

Mergi la inceput