Toaletele de la hoteluri

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

E intr-adevar un subiect savuros! Habar nu aveam (si am ajuns la 30 de ani!!!) daca nu citeam la voi ca se practica atatea tehnici de "alungat" microbii. Muream si nu stiam ca poti da foc capacului de wc...

Edit: acum 2 saptamani am fost in Praga, am stat la Ibis si nu mi-am luat in valiza nici macar un prosop de acasa si in plus am stat si pe capacul wc-ului. Sa-mi fie rusine!

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 11 luni

Poze Mara si Matei
Poze Praga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:

N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?

Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat.

unde mai pui ca se rezolva si problema parului de pe fund, care am inteles de la alt subiect ca nu e prea estetic...

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

BEEEI! Incetati!!! ca nu mai pot de ras

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:

N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?

Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat.

Gzeno, numa probleme imi creezi...O sa te raportez la moderator. Din cauza postarii tale m-a surprins sefu razand de nebuna singura in birou, unde el isi inchipuia ca-mi scriu raportul saptamanal.Sa nu se mai repete!!!
V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nepotzica

quote:
Originally posted by Victoria
[br
cu fo 6 sau 8 maini: una sa toarne spirtu, alta sa dea foc la buda, alta sa tie cartea, alta hartia inginerica, una sa dea pagina la carte....
V

veni, vidi, Victorie!

era sa cad gramada pe mocheta, de la ras, am incercat sa-mi imaginez cum arata!

Nepotzica, ai mare grija inainte sa cazi pe mocheta...ai 2 variante:
1.Inainte sa cazi, samponezi, dezinfectezi, usuci mocheta

2.Intinzi o folie sterila pe mocheta si ai grija cum cazi ca sa nu se ridice prafu', care dupa cum stii, contine microbi, acarieni, particule de par( toate felurile de par) etc, samd

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ma iertati, nu ma pot abtine! Sunteti geniale!

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 11 luni

Poze Mara si Matei
Poze Praga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu ca voi pana la urma ma faceti sa plec peste tot cu olitza de noapte dupa mine! si sticla de domestos...inclusiv la birou! Ce sa va spun ca si io-s nebuna de legat??? Eu am femeie de srviciu in firma dar de aia, dupe fiecare angajat cand merg la toaleta bag ritualul de rigoare: spal buda cu domestos, plec cu prosopul personal dupa mine, etc, de zici ca plec in vacanta!
Si nu de putine ori tot eu, am avut asa bafta...ca dupa ce m-am dus si mi-am pregatit toaleta in vederea vreunei operatiuni...sa constat ca nu mai e hartie igienica si cat m-am dus s-o iau a tulit-o o colega la buda... eu fuguta dupa ea sa-mi rezolv problema stringenta deja,... si ma asez multumita pe colacul plin de pipi de la ea!!! ieri chiar am intrebat-o daca are tulburari de personalitate si se crede cumva fantana arteziana!

In concediu e lejer ca sunt doar eu cu sotul dar la birou imi vine sa ma impusc! Cei mai multi din firma sunt barbati... fetelor...nu conteaza ca au sau nu burta ca sunt tineri ori batrani....frate, nu nimeresc vasul de la WC nici cu slujbe! Se pishulesc pe colac, pe faianta, pe langa WC e dezastru! Imi vine sa le spun sa vina cu pampersi ca io ii dau afara daca nu!
Acum o sa ne mutam in sediu nou... o sa le pun pisoare speciale pentru barbati, o sa iau colace cu folie sterila care se schimba automat si sper sa fie mai bine...

Ma cert cu sotzul non stop pe tema asta...raspunsul e: "ce, vrei sa-i educi tu la varsta asta?"

Mergi la inceput

Lachi, eu am rezolvat aspectul mentionat de tine astfel: am scris mare un anunt, pe care l-am lipit deasupra budei, si care suna cam asa: " Stimati colegi, va rog sa incercati sa nimeriti spatiul din interiorul colacului.Daca nu nimeriti o gaura asa de mare, ma intreb cum le nimeriti pe altele mai mici.."

Primul care a intrat in buda a fost sefu', pe care l-am auzit hohotind de ras, cand a iesit a zis ca pariaza ca eu sunt autoarea..apoi am observat ca nu s-a mai stropit pe/pe langa colac...

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

nu mai pot..........

Mergi la inceput