Toaletele de la hoteluri
Raspunsuri - Pagina 7
daniella4 spune:
Caroline, m-ai terminat!
...toata discutia am citit-o cu hohote inabusite de ras (ca mai dorm oamenii in jur).
Concluzie: nu stiu voi ce faceti ....dar eu SIGUR NU-MI CUMPAR HOTEL...ca n-am chef sa-l fac de unica folosinta si bucurie pompierilor!
Victoria spune:
pe scurt: wow!
pe lung: am stat la hoteluri in toata lumea asta, in Asia, in Africa, chiar si in Bulgaria...acum rasuflu usurata gandindu-ma prin ce pericole am trecut
pe bune: la "buzile" publice gen malluri, restaurante, etc, nu ating colacul( fac un fel de yoga, ca nici pe colac nu ma sui) da la hoteluri am folosit cu incredere, si slava Domnului, nu am patit nimic pana in zilele noastre...
V
veni, vidi, Victorie!
Guestus spune:
"la "buzile" publice gen malluri, restaurante, etc, nu ating colacul( fac un fel de yoga, ca nici pe colac nu ma sui)"
pentru relaxare citesti ceva sau nu?
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Guestus
"la "buzile" publice gen malluri, restaurante, etc, nu ating colacul( fac un fel de yoga, ca nici pe colac nu ma sui)"
pentru relaxare citesti ceva sau nu?
nope, pen'ca stabilimentele cu pricina nu au asigurat literatura de specialitate, si pen'ca de obicei ma grabesc sa rezolv problema cat mai repede( is yo buna la yoga, da nici chiar asea buna ca zeitza ceea indiana - phiiiii, ce-mi scapa numele) cu fo 6 sau 8 maini: una sa toarne spirtu, alta sa dea foc la buda, alta sa tie cartea, alta hartia inginerica, una sa dea pagina la carte....
V
veni, vidi, Victorie!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Pe plaja cum faceti? Vantul cum il sterilizati?
Care vant mey? Ala?
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Teodora D. spune:
nu mi-am dat seama ca subiectul asta e atat de savuros, ca l-as fi citit mai din timp! acum era sa trezesc cupilu' cu chicotelile mele.
eu nu umblu cu dezinfectantele dupa mine, dar mi-am adus aminte ca ma feresc de niste ciupercute, deci pot avea o contributie mareata la subiect. va sfatuiesc pe bune sa nu umblati in picioarele goale pe mochetele si covoarele altora pt. a evita sa luati niste frumoase micoze. la fel, e de evitat intrarea in cabine de dus straine fara slapi.
p.s.-discutia despre toaletele in flacari m-a facut sa ma gandesc si la germenii din piscine.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
va sfatuiesc pe bune sa nu umblati in picioarele goale pe mochetele si covoarele altora pt. a evita sa luati niste frumoase micoze. la fel, e de evitat intrarea in cabine de dus straine fara slapi.
ce faci teodora, le disperi pe fetele cu dezinfectia, acum or sa care dupa ele si sampon de mocheta plus aspiratorul aferent, vai de vacanta lor. noroc ca macar slapii-s usor de dus.
eu am auzit un doctor spunand la teveu ca vasul de wc e mai curat decat chiuveta din bucatarie.
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by Victoria
[br
cu fo 6 sau 8 maini: una sa toarne spirtu, alta sa dea foc la buda, alta sa tie cartea, alta hartia inginerica, una sa dea pagina la carte....
V
veni, vidi, Victorie!
era sa cad gramada pe mocheta, de la ras, am incercat sa-mi imaginez cum arata!
xenocid spune:
Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:
N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?
Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:
N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?
Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat.
E tare de tot subiectul asta!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert