Victoria's secret
Raspunsuri - Pagina 4

dooku3 spune:
Atunci pe 20 asteptam sa ne "dai raportul":P Eu comand saptamana viitoare dar vreau sa incerc din afara Bucurestiului,sa vedem daca e la fel dpdv al taxelor(ex.Jud.Ilfov).

blackpanterro spune:
Daca va intereseaza coduri pt shipping gratuit(fetele din US) si tot felul de coduri de discount la anumite sume cheltuite sau la anumite produse intrati aici
http://www.fatwallet.com/forums/hot-deals/462058/
Chiar functioneaza, eu numai ce am facut un discount de $30 la 150 cheltuiti plus shipping gratuit(dar aici am adresa de US asa ca nu se aplica international :( )
Edit sa mai spun ca desi la inceputul thread-ului spune ca toate codurile sunt valabile numai cu cardul Angel(al lor de magazin) nu e asa, eu nu il am si folosesc codurile mereu.
Se intampla sa nu functioneze unul dar atunci bag altul care tine de aceeasi categorie de discount.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by liris
ai avut si articole de clearance si ai putut aplica 30 off? cu care cupon exact?
Acum la sweaters, la clearance, au avut ei codul lor.Eu primesc mereu newsletter si asa am vazut. Vad ca nu mai e valabila treaba.....dar era $15 la 100, 30 la 150 so 75 la 250 dar numai la pulovere(eu aici am dat iama ca baleam de mult la niste chestii frumoase).
Oricum codurile din link sunt bune la ce nu e la clearance.Pt clearance e bine sa te inscrii la newsletter ca numai asa cred ca merge.
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

blackpanterro spune:
Ai incercat codurile astea din lista?
TIERED DISCOUNT CODES ($15 Off $100+, $30 off $150+, $75 off $250+, $150 off $500+)
SP810393 - $15 of $100 (exp 2/29)
SP89889 - $15 off $100, $30 off $150, $75 off $250 (exp 4/4)
De obicei cand nu sunt valabile la clearance se specifica, aici vad ca nu e specificat.De asta spuneam ca trebuie incercate mai multe coduri...

liris spune:
nope, n-a mers. dar multam oricum. macar sunt niste coduri in lus. pe pagina lor, la start, nu e nimic care sa mearga ...

liris spune:
"fat wallet" asta se poate folosi (cum???) si la alte site-uri, gen newport-news, macys ...?

SuperMami_1 spune:
Buna,fetelor. Imi spuneti si mie unde pot vedea care sunt masurile europene la hainele VS ? stiti vreun link?
la un 75 B care e corespondentul in sistemul american?

blackpanterro spune:
Liris, inseamna ca, codurile merg numai la chestiile cu full price...
CIudat insa ca acum 2 dati cand mi-am comandat de la ei am redus cu $15 din 100 cheltuiti cu codul de mai sus...
La alte magazine nu merge cu codurile astea dar da un search de Macy's coupons, sau discount codes si poate gasesti.
SuperMami, nu exista echivalentul pe situl VS dar te masori.Daca ai un metru din ala de croitorie care sa aibe pe partea opusa inch atunci te masori si vezi ce marime iti corespunde la ei.
Cand vezi chart-ul lor ai sa vezi...marimea S atatia inch....la sutiene iti explica exact cum sa te masori ca sa vezi marimea.Mergi la VS si intri la sutiene la size chart.

blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by liris
"fat wallet" asta se poate folosi (cum???) si la alte site-uri, gen newport-news, macys ...?
Uite aici coduri de discount la Macy's, sunt o gramada de situri care ofera http://www.momsview.com/macys.shtml