Victoria's secret
Raspunsuri - Pagina 3

Carrye spune:
Buna fetele!
Cine nu e fan Victoria's Secret avand in vedere ce preturi sunt in Romania la haine :(
Eu ma pregatesc de a doua comanda si nu reusesc sa inteleg ceva.
Prima comanda am facut-o anul trecut pe vremea cand mutau ei nu stiu ce. Te avertizau ca nu livreaza decat prin metoda clasica. Pe mine nu m-a interesat. Am facut comanda cu ce mi-au pus ei in plus, la vreo 100$ cred ca am mai platit vreo 20$. Cred ca tot tabelul ala de mai sus era valabil.
Ma asteptam sa mai platesc ceva aici, asa imi povestise o prietena ca i-au vamuit produsele si a mai platit o gramada.
Surpriza! Am primit aviz de la posta si la ridicarea coletului am mai platit vreo 4 lei. Atat.
Intrebare, daca fac acum o comanda, si aleg varianta clasica, scap de minunatii de la UPS? Ca nu ma intereseaza sa vina foarte repede, vreau sa platesc simplu prin posta.

dooku3 spune:
Hainele ca hainele dar lenjerie ca la VS unde gasesti in Bucuresti?!Si ca(,)calitate si ca varietate de stiluri!Si atunci ce sa faci..daca nu ai pe cineva de incredere care sa ridice coletul acolo si sa ti-l trimita prin posta,platesti 19%tva +11%vama+transport UPSSi,ma gandesc eu,chiar daca ai pe cineva acolo care sa-ti faca acest serviciu,in afara faptului ca plateste oricum si asa vreo 50$,sunt anumite riscuri:se pierde pachetul,nu recuperezi nici marfa,nici$;nu-ti place marfa,nu poti sa o return avand in vedere ca ai rupt etichetele.Nu spera Carrye,nu scapi de vama&Ups la Baneasa:-))Asta cel putin in Bucuresti,nu stiu cum e in restul tarii.In perioada aceea,iarna 2007,au trimis numai prin posta,stiu si eu persoane care s-au bucurat de"minune",acum totul a revenit la"normal":-(Da' cine stie,poate ne ajuta Gabrielama cu vreo info?

Carrye spune:
Scumpa mea, in cazul asta m-am intristat foarte tare...
Dar nu inteleg de ce se baga UPS in treaba mea daca eu nu vreau sa am de-a face cu ei? Nu pot sa lucrez cu minunata CN Posta Romana? Nu ca ei mi-ar fi foarte dragi, dar nu vreau sa platesc in plus, mai ales ca sunt de acord cu termenul ala de 21 zile ceea ce mi se pare oricum un compromis.
Cred ca o sa sun la noapte la ei sa intreb. Si daca aflu ceva vin sa va spun.

oanabbb spune:
CARRIE mie mi.a ajuns coletul de 2 sapt.comanda a fost de 120dolari.am platit 30 dolari transportul si 130 lei taxe vamale!!!!!
final 150 dolari si 130lei.vama te omoara da nu scapi de ea.asta e.

claujro spune:
O prietena a luat in ianuarie o comanda de la OP 66 si a platit aproape 90 roni pt o comanda de 85 euro (cat o veni asta in dolari).
In asteptarea comenzilor din 22.01...

dooku3 spune:
Pai tot cam acelasi lucru e..90ron=aprox.25euro;30%din 85=25.5.Nu scapi de vama,o.p. sau aeroport:-)

Carrye spune:
Asta inseamna ca atunci a fost o exceptie de nu am platit decat 4 lei la acelasi OP 66 din Pantelimon?

amyarabella spune:
Blackpanterro u comanzi in Germania sau in Timisoara?
Daca comanzi in germania spune-mi si mie te rog cum e cu taxele tot as cum spun fetele ca in romania sau ce taxe se platesc la vama?
Multumesc mult !!!
mami Amy si bebe Stefan

claujro spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Asta inseamna ca atunci a fost o exceptie de nu am platit decat 4 lei la acelasi OP 66 din Pantelimon?
OP 66 e in Ghencea. Nu cred ca sunt doua OP-uri cu acelasi nume. Iar "vama" depinde de vames. Nici eu, la strawbery nu plateam nimic pana nu s-a trezit nenea vamesul ca " de acum ianinte vrea factura pe produse" ca sa aplice taxele. Nici ca am mai comandat de frica!

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Carrye spune:
Ok, am confundat OP, ala din Pantelimon are alt numar. In fine.
Acum am dat o comanda de 137$. Am preferat metoda clasica de plata si am mai platit 35$. In total 172$. Ar trebui sa le primesc pe 19 martie.
Sunt tare curioasa cat o sa mai platesc in plus cand o sa le ridic.