Victoria's secret

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Daca ma crezi, n-am nici un metru de croitorie prin casa! Ma gandeam ca fetele care au comandat poate au vreun link, ceva cum sunt marimile la ei comparativ cu cele europene.Va rog mult, daca puteti sa ma luminati si pe mine. As vrea sa iau cate ceva sa le ofer cadou si nu pot sa le iau pe toate la masurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Multam mult ptr informatii.
voiam sa zic ca nu mi-am putut deduce 30 si free shipping dar am reusit free shipping si 15 off. am ajuns la pretul afisat initial. ceea ce e ok ptr mine.

super_mami, vezi ca la fiecare poza de sutien ei pun si un link catre o fereastra cu "size chart" unde iti arata cum sa claculezi nr sutienului. transforma cm in inches atita tot. 2.54 cm =1 inch. vezi ca pe la primele pagini la discutia despre "silicoane" aici la femina intim explica inaioana cum sa te masori exact si bine si sa-ti vezi numarul la sutien. dc te-ai masurat bine totul devine simpla formula de tranformare din unitati metrice. uite www.metric-conversions.org/length-conversion.htm" target="_blank">aici un site. pui conversion din centimeters in inches.

uita-te pe site la "sale &specials" ca au clearance-uri acum. alegi bras, alegi numarul tau si vezi ce poti lua la pret bun. sfatul meu... nu te baga la full price. e mult mai placut sa shop-uiesti la >=50% off. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Pai am vazut deja ceva care-mi place si e redusla pret!Nu m-as baga la full price cand nu stiu cu exactitate masurile
Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Supermami,75B ar trebui sa fie 34B.E size chart la fiecare produs cum ti-au spus fetele si e usor de calculat:-)1inch=2.54cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Vreau si eu....dar ma omoara taxele astea de vama si la salariul meu de prof.....ar tb sa mai facem vreo 2 greve:))Eu una inca nu am dat nici o comanda ,doar mi-am clatit ochii pe site si m-am imbolnavit.Lenjeria e bestiala dar si incalatamintea mi-a furat ochii,voi ce ati mai luat?

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna, promisesem ca revin sa va spun cum e cu taxele.
Am dat comanda, produsele au venit in tara in maxim 3 zile, ei le-au trimis prin UPS, nu stiu de ce asa si nu prin posta...:(
Mi-au dat mesaj cei de la UPS ca am de plata 81 lei (la o comanda de 170$ cu tot cu taxe de drum achitate). Am trimis copia buletinului, pentru ca era prietenul meu in zona s-a dus si mi le-a ridicat. Oricum, desi ele erau in vama de 3 zile, avand o prietena la Baneasa s-a interesat la ei si a aflat ca erau 17000 de colete. Faptul ca le primim asa tarziu este vina celor de la noi din tara!
Mi-au trimis o pereche de sandale mai tarziu si au venit prin posta. LA ridicarea lor am platit doar 2 lei.
A intrebat prietenul meu acolo la UPS ce e cu taxele si i-au spus ca fiind considerat import trebuie sa se aplice aceste taxe. Nu stiu daca exista vreo solutie prin care sa scapam de aceste taxe. Daca le-ar trimite doar prin posta si nu prin UPS ar fi perfect. Hainele sunt incredibil de frumoase, foarte bune calitativ desi cele care ati mai comandat stiti, sunt facute prin China si scrie pe ele Moda International. Dar putin imi pasa! Am un pullover care are in compozitie 30% cashmir si se simte incredibil la piele. Apropo, eu port 36 si am comandat sandalele marimea 6 si vin foarte bine. Pentru cele care aveati dubii. :)
Spor la cumparaturi si daca mai aveti noutati treceti si pe aici.
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Da' care-i faza cu UPS-ul asta? Vine acasa sau il ridic eu? Am primit alaltaieri un mail de la ei ca e coletul retinut in vama si trebuie sa trimit copie dupa buletin sau pasaport. Nimic de costuri. Bun, am trimis. Si acum? Astept coletul acasa? Ma enerveaza, ca am rugat pe cineva sa-mi trimita faxul cu buletinul si n-am vorbit eu direct. Acum suna ocupa intruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

UPS-ul vine acasa. Eu am o prietena care lucreaza la aeroport si ii mai stie pe astia de la UPS. Si ma bazam pe ea sa ma ajute sa ma mai scape de taxe. Ca daca stii unde sa te duci platesti cam jumate si scapi de vama :p Asa ca i-am dat tipei copia buletinului mi-a lasat-o acolo si mi-a zis sa astept ca or sa ma sune iar si sa le spun ca ma duc eu sa le ridic de la ei. Si asa am si facut. Pana la urma n-am mai rezolvat nimic si s-a dus iubitul meu pana acolo ca era in zona si a platit toata suma si mi-a ridicat coletul.
Tu asteapta urmatorul telefon de la ei si or sa te intrebe unde sa livreze coletul si la ce ora. Intreaba atunci cat ai de platit.
Sper sa fii multumita de comanda.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Carrye, esti o draguta ca ma descurci cu toate.... Astept atunci sa ma sune astia. Tare curioasa sunt ce-oi fi facut, ca desi e prima oara cand comand m-am repezit la 4 perechi de sandale...dintre care una singura ma intereseaza in mod deosebit.
Cu lenjeria asta...si mie mi-e o lene sa ma masor si sa fac transformari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor, spuneti-mi va rog, cardul cu care platiti e cumva in dolari? Sau e VISA, simplu, in lei. Eu am incercat sa platesc cu cardul cu care am mai platit si pe La Redoute, si am primit un mail de la ei, ca nu au primit autorizarea pt a-si trage banii de pe el. A mai patit cineva asa?

Carrye cum ai cerut livrarea produselor, cea prin posta, la care ei dau un termen de 1 luna? Sau ai platit suplimentar ca sa ajunga mai rapid?

Mersi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput