Victoria's secret
Raspunsuri - Pagina 2

clyo spune:
[quote]Originally posted by Gabrielama
Intr-adevar taxele sunt foarte mari; din experienta personala va pot spune ca cei de acolo sunt foarte "flexibili" sugerand ei metode de rezolvare - le dai lor si iti fac actele asa incat nu mai platesti taxele cele mari.
Succes!
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!
[/quote]
Gabi, zi si noua cum sa aranjam cu ei pt taxe

Yannia spune:
Si eu sunt multumita de lenjeria intima de la V.S. Am multe lucruri cumparate in special din sale-ri semianuale. Atunci, cumperi de exemplu, o pereche de tanga cu 2.99$, inainte fiind 12-24$. Sutienele push-up sunt excelente insa nu au reduceri atat de mari.

Anda Panda spune:
aha. eu ma refeream la calitatea toalelor VC. sutiene..chiloti...cele m mult imi plac "la senza", nu sint cine stie ce calitate, dar arata foooooarte misto. sa inteleg ca o sa am probleme cu nimeritul numarului (la toale ma refer)si ca bluzele nu sint chiar misto - ca material. nasol. mai astept, poate gasesc si pareri pro...
draga oana, iti multumesc, va pierdusem....
uite ce zice pe site-ul lor, ref la delivery in alte tari, printre care tind sa cred ca se afla si ro. nu stiu cum mai e cu credit cardurile pe acolo, poti plati pe net cu ele ? inainte sa plec eu existau insa erau de folosit doar pe teritoriul tarii.
International Standard Delivery
Order usually arrives within 14-21 business days (for in-stock items only) after the shipping date.
MERCHANDISE SUBTOTAL VIA SURFACE
$ 0.00 - 75.00 $ 19.95
75.01 - 125.00 25.95
125.01 - 175.00 30.95
175.01 - 250.00 38.95
250.01 - 350.00 48.95
350.01 - 500.00 55.95
500.01 - 650.00 65.95
650.01 - 800.00 80.95
800.01 - 1000.00 90.95
Over $1000.00 101.95
International Express Delivery
Add $20 to Standard Delivery Charges
Delivery within 3-10 business days for in-stock items only
Customs and Import Duties
Your order may be subject to VAT, import duties and/or taxes, which are levied once your package reaches your country.
Victoria's Secret ships your package DDU, "duties and taxes unpaid", and does not collect the VAT, duties and/or taxes and cannot predict what your particular charges may be. If you do incur these additional charges, they must be rendered in order for your package to clear customs.
For more information regarding your country's custom policies, please contact your local customs office.
spor si multumesc de raspunsuri !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

ionascus spune:
Buna....
Si eu sunt fan victoria secret..Tocmai am primi un pachet de la ei,intradevar taxele vamale au fost 38.5% la suma de 270 de dolari,dar produsele ft bune...si eu m/am pacalit un pic la marimea de la incaltaminte,dar am avut si bafta,fiind sandale de vara pe picior,piciorul aluneca si se potrivesc intr/un final.Eu port 38 pt marimile europene,mi/am comandat 6...7 era perfect.
Asa ca mai fac zilele astea o incercare,si asa este sezonul reducerilor

iriss27 spune:
imi puteti spune si mie, daca hainele se potrivesc exact pe size-chart-ul dat de ei .. pt ca eu is putin in afara, adica mai grasa ... mi-ar trebui un XXL dupa masura lor, dar tot ce am gasit e <-XL
merci
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

dooku3 spune:
Gabrielama,este posibil sa ne spui(aici sau pm)cum rezolvi tu cu taxele ca ne usuca?:-)Ei de acolo insemnand la vama la noi sau VS?
Multumesc

blackpanterro spune:
Daca comanzi in State peste $100 transportul e gratuit...nu e la fel si pt transportul international?
Acum au clearance la o gramada de produse, chiar ieri mi-am comandat 15 perechi de bikini, un pulover de casmir si un sutien totul $123 cu transport gratuit si $15 reducere pt ca am comandat peste $100.
Sunt foarte multumita de ei.Am comandat si haine si nu am avut niciodata vreo nemultumire...cateodata pantalonii care sunt long imi sunt putin scurti dar pot trai cu asta :)
La papuci nu am incercat ca imi e cam groaza ca nu nimeresc marimea potrivita.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

dooku3 spune:
Nu e la fel pentru overseas..in functie de valoarea comenzii ti se aplica taxa de transport.Eu de fiecare data cand comand ceva din state on line platesc taxe in jur de 35% plus transportul la UPS de la Baneasa la locatie.La incaltaminte e cam riscant cu masurile:eu port 40 si mi-am luat 9.Doua perechi de sandale,acelasi numar,una e mare,una e ok.Cea care e mare mai e si larga pe deasupra.Mi-a fost sila sa ma ocup de return asa ca am facut-o cadou perchea mare:-)