Victoria's secret

Victoria's secret | Autor: Anda Panda

Link direct la acest mesaj

salut !
din pacate cred ca intrebarea asta e adresata mai mult "fetelor din america" dar pentru ca subiectul lor e inchis, am "indraznit" sa postez aici un topic despre toalele de la victoria's secret. stiti ceva de ele ? ma refer la material, calitate, cusatura...etc.
am vazut pe site niste chestii foarte dragute insa nu stiu cum arata "lucrul finit". aveti voi sau stiti pe cineva care are ?
va foarte multumesc pentru timpul acordat !
si va pup !
si va doresc o vara minunata ! ... atit cit a mai ramas din ea...

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu imi comand aproape in fiecare luna de la ei si sunt foarte incantata de produsul finit,dar ma refer numai la lenjerie intima.Mi-am luat si cateva bluzite de care nu am prea fost incantata,pantofi pe care nu i-am nimerit la masura,etc.Dar lenjeria e IREPROSABILA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cum adica subiectul e inchis?
Uite-l colea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80239

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Eu chiar in momentul asta port tanga de la Victoria. F fain!
Recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Intrebare: aveti idee ce taxe de transport se platesc pana in Romania? Nu exista nici un distribuitor aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si eu am lenjerie de la VS.Sunt f multumita de calitatea ei.
Pot sa-ti spun ca desi o port ,arata ca noua.Am si citeva produse cosmetice de care sunt super multumita.
In Romania si nici in Europa nu exista distribuitori( nu au incredere).
Eu am o prietena care lucreaza la VS in Miami si de la ea stiu chestia cu partea de distributie in Europa.
Se pot face comenzi pe net ,dar se platesc taxe vamale.
Numai daca iti trimite cineva (o prietena )atunci nu platesti .
Dar merita !
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

si cat ar fi taxele vamale?
ca eu tare as vrea sa.mi comand!a comandat cinva din rom pe net?
si cat a platit in plus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Onezica,

produsele sunt aduse in Romania de catre UPS si se pot lua de la aeroportul baneasa. Taxele sunt destul de mari - nu stiu cum se calculeaza, dar estimativ sunt cam 35% din costul comenzii.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Lengeria la ei e frumoasa si calitativa.Mi-am comandat ceva haine si n-am nimerit-o cu marimile,n-au etichete de la VS si-s facute prin china si cambodia ...
imi plac la ei si cremele si parfumurile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

vai de mine...GABRIELA ,dar 35 peste ceea ce scrie acolo pe site ca se mai plateste...ajunge aproape la dublu.si cam in cat timp ajung,daca esti draguta sa.mi spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Intr-adevar taxele sunt foarte mari; din experienta personala va pot spune ca cei de acolo sunt foarte "flexibili" sugerand ei metode de rezolvare - le dai lor si iti fac actele asa incat nu mai platesti taxele cele mari.

Lucrurile ajung cam in 3-4 zile si mai dureaza 1 zi vama; pe scurt, cam intr-o saptamana de la confirmarea comenzii poti avea lucrurile acasa.

Din tot ce mi-am comandat pana acum (destul de multe lucruri), doar cu o pereche de pantofi am avut o experienta neplacuta, fiind rigizi si greu de purtat. In rest eu sunt super multumita de lucrurile lor.

Succes!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput