Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ti-am trimis deja un PM

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mersi tare mult am primit.

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Toanca esti o fericita cu 29,3 in casa eu am 34 de grade in casa si moooorrrr ... si aerul nu se misca deloc, ventilatorul mai mult face cald.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI Sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sanatosi!
Si noi suntem in plina sauna. LA doar 30-31 de grade in casa (daca nu pun nimic pe aragaz, ca nici nu mai indraznesc). Nu mai scapam deloc de cvasidiareea asta. O zi spun si eu ca e mai bine, ziua urmatoare ma contrazice. Uffffff, nasol. MA consoleaza (daca se poate spune asta) macar faptul ca nu scade in greutate ci chiar ia incetisor. Azi insa, nu a vrut nimic altceva decat lapte (pe care i-l dau cu cereale, cu apa de orez, cu Hidrasec). . CE sa ma mai mir la cat de cald e?
Toanca, urata patania cu MAteiash. Sper sa-si revina, fara urmari dupa toate problemele astea.
Ali, bine ca nu e nimic cu Iarina. Dar ca parere personala, cum sa nu transpire copilul la caputz cand e atat de cap? SI daca are fontanela atat de mica, nu prea cred ca e vorba de lipsa de calciu. Eu ce sa mai spun ca fontanela Anei, e cat toate buricele degetelor de la mana mea . Oi avea eu mana mica.
Moni, doctorita e tot aia cu laptele de vaca? Acum vrea antibiotic desi nu e sigur ca are copilul ceva! Nu te panica cu mucisorii auziti si nevazuti. Nici nu mai stiu de cate ori a avut Ana asa ceva. Si nu era absolut nimic, dar treceau greu. Acum, sa nu raceasca bietii copii si de la cat transpira.
Ursoaico, sa ma abtin, sa nu ma abtin? Cine citeste in diagonala? Cine nu a vazut ca Anasol a postat chiar la capitolul asta poze de la mare? Sau ca Mira a scris chiar cand a venit de la munte si a pus si poze? Ca astea sunt exemplele cele mai la indemana. O sa merg cu Ana la kineto pana merge ea singurica in picioare. Adica probabil pana pe la iarna.
Eu o intind in weekend la socrii, asa ca fetele si bebeii. Eu nu mai intru pana duminica.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bee si eu planuiesc o plecare pentru tot weekendul la curte la socri.
Nu mai rezist in caldura de acasa si sper sa dorm si eu ca lumea o noapte macar.
Asa ca... distractie placuta, frumoaselor!

Giova, abia astept sa te vad mireasa .
Am vazut ce baieti frumosi ai langa tine, dar tu vei fi in prim plan .
Cred ca sunt asa de multe de facut, nu?

Ursoaica, sa faceti poze multe, multe, multe.
Distractie placuta!

Eu sunt terminata de caldura si bietele mele fete, de asemenea, dragele de ele.
Nu mai am putere sa fac nimic prin casa, dar 2 piticutze sunt asa de solicitante...

Va pup!
Merg sa o linistesc pe Roxana, ca-i tare agitata.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

dana_ene, multam mult ca ne-ai pus si noua pozele

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Bee eu nu am spus ca Iarina are lipsa de calciu ci , ca bebeii mai transpira si atunci cand au lipsa de calciu. Saracutii nostri bebelusi cu transpiratia lor cu tot.

la toata lumea de la mic pana la mare si la fiecare cate o

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Mey fetelor am observat ca majoritatea o luati din loc si plecati care pe unde... bravo voua ca aveti unde merge va doresc un weekend placut si cat mai racoros.

la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si noi repede sa va anuntam ca desi stamin fund si ne ridicam in picioare la comanda trebuia sa fim iar cu motz adica sa facem pojarel....mda.... deci o spatamana de stat in casa ....deci vedem cu m facem cu Ioana , Daniela si Pufu dar gasim noi o solutie ....
Iara fug ... scuze dar chiar ca sunt pe o fugareala continua....dar intru si citesc tot ....poate acum ca os a stam in casa o sa intru mai des.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee bine ca ma tragi de urechi ... caci acest capitol nu l-am citit am intrat am postat si abia apoi am citit... nu mai merge sa retrag ce am scris

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput