Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare fetelor, de dimineata am plecat la dr. si acum m-am mai linistit , mi-a luat o piatra de pe inima , papusica mea saracuta facea asa urat din cauza caldurii(si eu ma gandeam la tot felul de prosti) si mi-a spus sa o tin putin la regim cu supica de morcovi pana mai trece burtica si sa-i introduc treptat lapticul. Dimineata s-a trezit pe la 5 jumate si i-am luat temperatura si avea 38,3 si mi-a zis dr. ca asta nu e inca febra (asa sa fie?) si se pare ca ii vor iesi si dintisorii. Ne-a cantarit si avem 6,900 kg.(se putea si mai bine dar cu diareea asta...).Cu hidratarea stam bine si cica fontanela e prea inchisa pentru varsta ei(poate) dar e bine . Despre transpirat mi-a zis sa ii dau 3-4 picuri de vigantol, ca saracuta transpira foarte tare la caput.

Sanatate multa la bebelusi si sa nu treceti niciodata prin spaima prin care am trecut eu.
la pitici
si[ la mamici
V-am pe toate

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiiiiiiiiiiiiiiii, am ajuns la 5 luni! la multi ani "verisoarelor" irene, jasmine si maria si poate cine stie, vom sarbatori candva impreuna, cu tort si alea alea:)
dana, oana e mortala!
mateias, sa te faci bine, pui:)
iarinutsa nu o speria pe mami:)
raisa, ce copil bunuts are mama:)
dienutsa, mai faci giumbuslucuri?
denisa,in sfarsit am vazut si eu filmuletul cu costumul de baie, ce eleganta e! si ce puternica!
marco, suporti caldura? ca la noi e dezastru:( dar clarita?
noi azis e pare ca stam in casa, amenintare cu furtuna, si intre timp o caldura innabusitoare, sufocanta, de ais enzatia ca faci hammam. nici in gradina nu ne vine sa stam:( o lasam pe deseara.
pana una alta, am tras o tura zdravana de ras, si ca d eobicei se lasa cu sughits vreo juma de ora:)) da am fost grozavi azi noapte. s-o trezit ca d eobicei, de X ori, dar a mancat doar la 2 si la 9! ceea ce e....de-a dreptul grozav:) deseara vedem la cantar daca am depasit 8 kg, ca de vreo o saptamana juma... tragem chiulu:)
va pupizez si mamici si puiutsi, si ne vedem mai deseara:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

szaboali, da ce legatura are vigantolul cu transpiratia?
Nu de alta, dar si al meu trasnpira la caput de se uda salteluta

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Vad ca sunt f multe fete care nu mai dau chiar nici un semn de viata:
Categoria nu au mai postat in ultimul timp: Nicoleta Raducu, Miraklucker, Marchplayer, Florinini, Diana12, Tanti,

Categoria cunosc dar nu scriu ... astept poate poate:
Luizza, Ralirali, Bumbita, A_Ancutza78, AndreaM, Alina.Mattei, Canda_H, Danast, Sim0, Acina, Anca Oltean, Kikiriki,

Categoria nu le cunosc ... poate daca citesc o sa zica "nici nu trebuie" ... dar as vrea sa mai arunce si ele macar un "buna, noi suntem bine": Lacramioara t, Ank si BB, Crisu23, Calatoare, Veveroi, Paula2003, DanaR, Anasol, Laryiuly, Simona, Lida30, Ellarad, Strumfi2004, Ciupercuta, My Baby, Mihaelacri, Tina23, Tedita, Pufumic, Porumbel30, Anymony, Oachi_79, Lauramonica, Maria28, Roxit, Sheba, Pupy

Poate gresesc in privinta unora si m-ar bucura enorm sa fiu contrazisa chiar de ele

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irene-Karina, Jasmine, Maria si Bruno !!!

Ingrid multa saNATATE SI FERICIRE ALATURI DE SOT SI dIANA!!! (chiar daca nu mai scri, poate ne citesti)

moni azi merg in oras si o cumpar. Dar vezi ca noi venim doar duminica, nu stiu pe la ce ora, si nu stiu daca mergem la strand. dar mai vb. noi la telefon.
Toanca saracutul Mateias. sa-i treaca cat mai repede.Ma gandesc ce e in sufletul tau.
Szaboali bine ca te-ai linistit, si nu are nimic pritesa.
Anasebe , Nicolas are o masinuta 3 in 1 sau 4 in 1, de la Chicco, Quattro....nu stiu cum se numeste.
Liliana ma bucur ca sunteti bine, ma bucur pt. progresele lui Nicolas, iar filmuletul e bestial. l-am vazut aseara
Miri la noi, de ieri, nu mai e asa cald, asa ca...suntem pe baricade.
dana ti-am vazut papusile. Trebuie sa fi mandra cu asa fetite frumoase!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

toanca pai nu stiu ce contine vigantolul de mi-a zis sa maresc cantitatea dar mie si cumnatele mele care au bebei mici mi-au spus sa ii dau mai multi picuri dar sincer mi-a fost frica sa ii dau asa de capul meu si daca si dr. mi-a spus inseamna ca asa e bine. Bebeii mai pot transpira si din cauza lipsa de calciu si poate ca vigantoloul e bun pentru asa ceva(transpiratie) nu ma pricep eu. Si sa iti spun ca si Iarinuta tot asa tare transpira de face balta la caput. Chiar mai inainte m-am uitat pe prospect dar eu nu inteleg termenii aia.
v-am

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Mie dr. de la inceput mi-a zis sa-i dau cate 3 picaturi ca cica una din picaturi ramanae intotdeauna pe lingurita.
Bebeii cred ca transpira din cauza caldurii, care e crunta......la mine aseara erau 29.3 grade in casa, si desi am AC nu am voie sa dau drumu pentru ca prima oara cand a racit la burtica de la AC a racit.

Irinutza, eu ii dau Milumil 2

poze

Mergi la inceput

Eu nu ii dau vigantolul cu lingurita ii dau direct in gurita si tot asa si siropil de fier. Poti te rog sa imi spui cu aproximatie cam pe la ce capitol ai scris despre raceala la burtica sa nu te pun acuma sa imi dai detalii? Ca si eu am AC si sa nu fac vreo prostie si sa nu imi dau seama ce are bebelina mea in caz ca doamne fereste...Mersi mult.

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Cred ca la capitolul 77 dar daca vrei detalii, iti dau
Eventual iti scriu pe mess (daca ai) sau um PM

poze

Mergi la inceput

cum vrei tu ori pe mess ori un PM daca ai timp bineinteles. mersic