Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Uite Ursulino sa nu zici ca nu scriu....dar stii tu cum e la mine!!
copii mei dorm de rup Daria de 3 ore Selin a adormit a doua oara la mine in brate...am pus-o in pat acum sa pot scrie....si David pe care l-am amenintat ca-l duc in pivnita daca incearca sa se dea jos din pat.....am reusit si eu sa ma intind jumatate de ora......mare realizare.
Ce sa facem, sunt calduri mari si aici asa ca dimineta ii impachetez si la strand....venim pe la 4 vine sotul si tura a doua la lac. Aseara am fost cu niste vecini cu baiatul lor, am facut grill si am ajuns la 10 acasa. Azi nu m-am mai dus ca mi-a fost lene....vin terminata de la strand, nu e departe dar impinge carucioarul cu fetele pe caldura asta si cu David dupa tine....e criminal. Si macar daca m-as balacii.....cateodata nici sa ma ud nu ajung.
Ieri am facut greseala sa ma bag cu cei mari in bazinul mare....asta ca dormea Selin in carucior.....si bineteles David numai acolo i-a mai trebuit. Sa nu va spun cum am stat fara sa o vad pe Selin.
In rest creste, tot cumintica e si mananca de stinge orice ii dau....are 3 mese dimineta branzica cu banane si biscuiti (cereale), am mult lapte praf asa ca-i fac branza din ala, la pranz legume si dupa masa fructe cu cereale sau fara dupa cum are chef mamica
Nu sta inca in fundulet, se intoarce pe burta si nu se mai poate intoarce la loc si nu-i convine, are tot mai multa forta in picoare si sta destul de bine in ele, paseste 2-3 pasi la mine pe burta....doarme bine noaptea se trezeste numai o data ......acum doua seri a adormit la 6 si s-a trezit la 7 dimineta cu o pauza de 15 min la 3 cat a supt!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina uraaaaaa ai venit acasa? Off, saracutul ...pojarel...of of...sanatate multa, multa!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Hai sa va zic ultima trasnaie ... AM TUNS PISICILE ... IAR LAKA BAGA PEPENE GALBEN LA GREU este disperata dupa el!

Da Mira stiu ... si ce nu stiu este cum reusesti sa ii impaci pe toti 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai fetelor, va felicit ca va ganditi deja la al doi-lea
moni, tu zici ca in Bihor sunt cel putin doi, inchipui-ti cum or fi reactionat la mine in Banat (nu mama ca ea stiu cum a reactionat) cand au auzit ca-l fac pe al trei-lea, unde deja 2 sunt cam multi.
Bee, cand am ramas gravida cu Daria, mama mi-a spus "nu credeam ca dupa un copil rau ca David te ma incumeti sa mai faci unul!!" ....si uite ca l-am facut si pe al trei-lea. Prietena mea ma incuraja acum 1 an "la primul e greu, la al doi-lea merge mai bine,si la al trelea merge ruki-tzuki!!!
Janina, unde in sudul Frantei?? noi mergem la sfasitul lui august acolo la mare la vreo20 km de granita cu Spania.
toanca ce rau e cand e copilasul bolnavior, multa sanatae la Mateias sa se faca repede bine.
mirela cand povesteti de Dani parca ma vad eu cu David dansand toata noaptea cu el in brate.....si el dormea tare rau, se trezea de n-ori si facea ditamai scandalul.....cu timpul s-a linistit, nu cred ca-i era nici foame nici nu-l durea nimic, pur si simpu asa a fost el
Va pup plec s-au trezit teroristii, Daria e tare maraita cred ca are febra

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am mai pus 2 filmulete astazi.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sunt acasa nu pe strand ca Dia e cam maraita si desi e f.f.f.f cald e cam innorat.Poate tragem doar o plimbare prin zona.
MIRA ma gandesc ce mutra or fi tras ,ca astia din Banat cam unul fac si gata!
BEE nu ii dau inca antibiotic,eventual daca face febra mare,dar n-are deocamdata deloc. Numai cu mucii e nasol,asa n-a mai avut,dar ii bag la greu ser si din picaturile alea,parca e mai bine acum.Totusi e maraita,se mai si freaca al ochi,unul e cam rosu ,asa ca i-am pus si colir.In rest se joaca si se zbenguie ca de obicei, am dispera ca e tot pe parchet si da din picioare de mama focului,ba mai da si cu capul
IRINA pojarelul nu-i rubeola ce a avut (se presupune) Diana? Eu asa stiu. Si mai stiu ca daca e cald poate iesi afara,doar sa nu va apropiati de vreo gravida
URSULINA ai reusit cu foilmul?
ANASEBE te-ai calmat? Tnbi tot cu cartile?
ALI si Dia transpira de numa numa!Mai ales la cap!
Nu mai stiu ce sa zic..
A!
La multi ani sarbatoritilor!!!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Iata aveti aici 3 filmulete:
1. cu Laika care mananca pepene galben
2. cu Raisa scotand sunetele ei preferate
3. cu Raisa in 4 labe

http://www.dropshots.com/Ursoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai ursoaica..vad ca ti-ai retras aprecierile...
OFFF...se vede ca esti ocupata...
uite daca tot am intrat sa dam si noi un raport scurt...Ioana face cercuri in pat..acu e pe burta acu e pe spate...acu o pun pe perna cu capul acum e cu picioarele pe ea..si TIPA!!!!!si face ca avionul...bvuuu.
Scuze ca nu sciu asa des da mai are omul si alte trebi-adica curat, spalat...si un bb cere nu doarme decit 2 ore in cursul zilei..bine macar ca noaptea e ok si ne lasa sa dormim. Plus ca ma mai ocup si de afaceri-sa zicem...
asa ca scuze celor care asteapta mesaje!
Pupici la mamici si bebici.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

DANA...multumim pentru poze-chiar le ai ales pe cele mai faine...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR DE AZI,IN SPECIAL PT JASMINE(NORA MEA,PT CONCURENTZA)!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUIUTILOR!
BOMBO,Nu ai mai scris cum se mai simte jasmine,sper ca i-a trecut pana acum.de la dani pt cea mai frumoasa bebelusa
TOANCA,of ,prin ce ati trecut,tare trebuie sa te fi speriat.multa sanatate la bebelin
MARAKI,ai inceput sa cam tragi chiulul...ce face fratelo?
BEE,cam ce ai descris ca faci tu noaptea cu ana,asa e si la noi..
pupici la fete,si ma scuzati pt lipsa de vlaga cu care scriu...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput