Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 28
Alé spune:
Ma supar si ma enervez! Ori public sa-l vada toata lumea, ori cereti filmu pe PM.
Urmatoarea adresa de mail de-o vad aci, DISPARE!
mira_m spune:
In nici un caz nu e ea.
Seamana dar nu rasare!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Alé spune:
Revin: Si nu mai comentati aici filmul! Orice comentariu va avea aceesi soarta ca si adresele de mail.
Sabina spune:
Ale, de ce sa nu comenteze? daca e din motiv ca filmul e vulgar samd (eu nu l-am vazut, slava Domnului), da, e pacat sa umplem forumu cu discutii din astea...
dar, tehnic vorbind, oricine poate comenta un film cu cineva care l-a vazut.Acum 2 ani chiar aveam un topic in care am disecat o multime de filme:)si nu le vazuse tot forumul, logic, le comentam noi, cele pe care ne interesa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
smillaraaq spune:
am aplicat ce-am zis mai sus
bine ai facut :-))
Dar altceva voiam sa va spun: in aceste momente pe B1 TV la emisiunea Nasul, sub titlul pompos PRO SI CONTRA Irinel & Monica are loc cea mai scarboasa miscare de PR a cuplului de pana acum. Intr-un studio plin cu spectatori care rad si aplauda zgomotos la comanda, "marii oameni de afaceri" Peter Imre (pentru care aveam un oarece respect) si Monica Tatoiu (penibila pe veci) au venit sa le ia partea Columbenilor. Una din concluzii: "nu conteaza ce faci daca ai bani" "chiar si a vorbi in public e o forma de exhibitionism" (Imre) "poporul roman iubeste emisiunea No Comment PENTRU CA ARE NEVOIE DE MODELE".
Si mai exista acolo pe post de Baba Cloantza, o femeie care pune intrebari "incomode", gen "nu va e rusine sa va exhibati asa viata intima", numai ca "Iri" sau "Moni" sa-i poata raspunde cu o poanta de prost gust la care publicul hahaie neomeneste si aplauda zgomotos.
E... ugh!!!
Am senzatia infioratoare ca am ramas singurul om normal de pe lume, pentru ca ceilalti brusc au fost posedati de extraterestri sau si-au pierdut pur si simplu simtul ridicolului, uzul ratiuni, nu stiu.
Ma duc sa ma imbat
Sabina spune:
Ale, cu ce diferita comentarea acestui film fata de alte filme? ca nu mi-ai explicat.
mie mi se pare exces de zel
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ale, cu ce diferita comentarea acestui film fata de alte filme? ca nu mi-ai explicat.
nici eu nu stiu, da' nu mai zic nimica, ca ma iediteaza :-))
Smilla
Sabina spune:
zi repede ca vad ca nu-i in zona:))
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Hahahaaa Sabina,asa am crezut si eu ieri, ma miram de una singura cum de nu e voie sa comentezi un film pe care nu l-a vazut tot forumul . De aici trag concluzia ca la fel se va proceda si daca vrem sa dicutam despre carti, piese muzicale, tari straine, statiuni la Marea Nordului, etc) Daca nu au citit/vazut/fost toti e tabu :))))))))))))))))))))))))
Serios acum,cred ca Ale voia sa faca putina presiune sa-i trimita si ei cineva filmuletul, curiozitate mare
Surpriza
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Dar altceva voiam sa va spun: in aceste momente pe B1 TV la emisiunea Nasul, sub titlul pompos PRO SI CONTRA Irinel & Monica are loc cea mai scarboasa miscare de PR a cuplului de pana acum. Intr-un studio plin cu spectatori care rad si aplauda zgomotos la comanda, "marii oameni de afaceri" Peter Imre (pentru care aveam un oarece respect) si Monica Tatoiu (penibila pe veci) au venit sa le ia partea Columbenilor. Una din concluzii: "nu conteaza ce faci daca ai bani" "chiar si a vorbi in public e o forma de exhibitionism" (Imre) "poporul roman iubeste emisiunea No Comment PENTRU CA ARE NEVOIE DE MODELE".
Si mai exista acolo pe post de Baba Cloantza, o femeie care pune intrebari "incomode", gen "nu va e rusine sa va exhibati asa viata intima", numai ca "Iri" sau "Moni" sa-i poata raspunde cu o poanta de prost gust la care publicul hahaie neomeneste si aplauda zgomotos.
E... ugh!!!
asta a fost singura emisiune "nasul" la care m-am uitat pana la sfarsit, nu a fost "paine si circ", ci doar circ, fascinant, toata lumea s-a certat cu toate lumea, doar peter imre a tinut partea columbenilor si o "fana" pensionara care statea in spatele psiholoagei-"baba cloanta" si care radea mai sa rupa scaunul, in rest florin chilian a atacat-o pe tatoiu,tatoiu pe chilian, tatoiu pe moni (de genul "nu urmaresti firul logic"), peter imre pe tatoiu, psiholoaga pe chilian si viceversa, iri pe tatoiu etc etc etc
trebuie sa remarc ca in (aproape) tot acest timp "cuplul prezidential" a avut o atitudine distinsa si relaxata, moni il tinea pe iri de brat si priveau scena cu o detasare sublima.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.