Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 27
ana_miti spune:
vreau si eu, sunt curioasa !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
http://www.ccserban.ro/html/contact.html
ana_miti spune:
Multumesc Brandusha C.
Oribil....o recunosti dupa nechezat....bleah
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
http://www.ccserban.ro/html/contact.html
bAly spune:
Primit si eu
Sincer nu cred ca e ea, nici nu-i stiu risul prea bine dar ma gindesc eu ca nu e greu sa gasesti 2 pers sa semene f bine la ris. Ce ma face pe mine sa cred ca e vorba de altcineva e totusi accentul baietilor. Nu pare a fi de Bacau.
Oricum....liceeni
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Anderra spune:
booon, citeam in revista spy de saptamana asta un articol,un editorial de fapt care vizeaza acest filmulet. Scria acolo ca toate ziarele si televiziunile au primit acest filmulet insa cna'ul a interzis cu desavarsire difuzarea lui pe orice post, chiar si cu fetele acoperite, chiar si dupa 12 noaptea. Respectivii redactori au facut o scurta ancheta, se pare ca melodia care se aude pe fundal o canta cristina,"regina r&B",alt subiect de discutie pe aici,o melodie datata primavara lui 2005, perioada in care teoretic hormonika nu il cunoastea pe iri,cei doi intalnidu'se prima oara in luna august 2005, de cand a si inceput povestea lor de amor. De asemenea,legat de lungimea picioarelor, ei spun ca difera de unghiul de filmare, la fel sanii siliconati i'au fost pusi fetei in toamna anului trecut.
Irinel ar fi aflat si ar fi vazut acest filmulet de 37 de secunde, a spus exact ca titlul emisiunii no comment,apoi nu a mai raspuns la telefon, iar monica la fel a fost de negasit ..
hmmm...adevarul cred ca e undeva la mijloc.
carmen94 spune:
am vazut si eu filmuletul.............(si unde mai pui ca serveam si micul dejun!!!!! )dupa cum se hlizeste eu zic ca ea este.nu ii uit hlizeala de cand a fost la Teo si povestea cum a primit ea inelul de logodna si a spui,,....si mi-a bagat-o....,, si apoi a inceput hlizeala...
Carmen
POZICI
Catalin spune:
Nu se gaseste nimeni sa posteze filmuletul pe net si sa puna un link pentru toata lumea?
Catalin
Think pink!
chiquitita spune:
Ea e sigur! Era mai mica si nearanjata, de aia pare altfel. La fata e exact ca Monica.
5+