Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 29
Sabina spune:
wow, super, eu nu ma uit niciodata la ei, dar Teo, ai sintetizat atat de haios !!
merci ca ai comentat aceasta emisiune pe care eu nu am vazut-o, sper ca nu o sa luam amandoua avertisment pt aceasta indrazneala
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
trebuie sa remarc ca in (aproape) tot acest timp "cuplul prezidential" a avut o atitudine distinsa si relaxata, moni il tinea pe iri de brat si priveau scena cu o detasare sublima.[/teal][/font=Comic Sans MS]
As zice chiar cu o privire blanda, usor tampa, de vacutza
craciunitza spune:
Stiti cumva daca-si va scoate silicoanele? Sau nu va alapta?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
silicoanele se monteaza sub glanda mamara si nu impiedica alaptatul.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Anderra spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
[quote]Originally posted by craciunitza
[font=Comic Sans MS]silicoanele se monteaza sub glanda mamara si nu impiedica alaptatul.[/font=Comic San
..asta in cazul in care va dori sa alapteze...
layla spune:
Am vazut si eu un pic emisiunea, era un mare tambalau in care toata lumea se lua de toata lumea. Madam Tatoiu ca de obicei era "sufletul petrecerii". I-a intrebat la un moment dat pe Columbeni de ce fac emisiunea iar Monica a raspuns f. senina: "evident pentru bani!". Chilian s-a luat de Tatoiu si a ajuns pana la urma sa faca glume pe seama presedintelui Basescu, la care Dl. Nasu a intervenit si a concluzionat ca daca au ajuns sa se compare cu presedintele, Columbenii sunt f.populari.
Iri a incercat sa o ia la misto pe una din ziariste spunandu-i ca are buzele siliconate, facandu-se comparatia cu Angelina.
Nasul a zis ceva de genul ca cine este in top 300 a furat! (cred ca sa o intepe pe Tatoiu) si tot asa.
Mai era in sala si Tintareanu care era pe burta de ras.
Imi pare rau ca nu am vazut decat franturi ca a fost un circ care merita urmarit!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
lavinai spune:
offff si eu am pierdut o "frumusete" de emisiune.... cu "adoratii" mei.....
se da si reluare??
Mareea iulie 2006
Artemis1578 spune:
Lavinai, reluarea a fost la ora 2:15 azi noapte. Sau cel putin asa am citit in programul tv. N-ai noroc sa-i vezi se pare!!!
Anka si Ubitu