Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
mamacita spune:
Inainte de a da jos stratul respectiv,as dori sa-ti spun,raresionut,ca intentionez sa vizitez si Acvariul cu Alex.In rest plaja,parcuri,Lunapark,Delfinariu,cam cu asta ne-am distrat si zic ca e suficient pentru un copilas asa mic,nici suprastimularea nu-i buna.Poate iti mai da carmenduta vreo sugestie,mie imi vin ideile lunar cate una
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teodora racz spune:
Danuta mie mi-a dat dr.particular trimitere la un coleg de al ei in problema radiografiei de sold;pana acum n-am avut nevoie de altceva!(sper sa nici nu am)
Mamacita am vazut si eu la tv.invazia de turisti pe litoral;cred ca se sta prosop langa prosop;si atata agitatie!Bine ca aveti alternative!
cenia spune:
SAlut!
Mamacita mai.. dar ce titulatura:inabordabila....se pare ca ti-a placut apelativul!
Si noi am fost la acvariu si i-a placut, numai ca era foarte aglomerat.dar pina la sfirsit s-a plictisit!oricum, au iesit niste imaginini video super la rechini si la pisica de mare.
noi ne-am topit de cald, am fost sa pregatesc fisa medicala pentru cresa.in prima saptamina din august incep inscrierile in Iasi si deja la unele nu mai au locuri. incercam si noi marea cu degetul, sa vedem cum o fi.
mamacita spune:
[quote]Originally posted by cenia
SAlut!
Mamacita mai.. dar ce titulatura:inabordabila....se pare ca ti-a placut apelativul!
[quote]
Pai nu stii,ca m-am distrat de cand ai zis;eu pun emoticoanele sincer,nu de forma,si-l pusesem pe ala cu gura la urechi,asa ca te-ai scos de-un nasit
Deci era aglomerat la Acvariu?Eu n-am mai fost de ani,ma intoxicasem,intai cu gradinita,scoala,liceul,apoi cu fiecare musafirBanuiesc si eu ca se va plictisi pana la sfarsit,dar merita si numai sa-i vad mutrita la primii pesti zariti,ca tare-i mai plac aia doi de-i are socrul meu!
In rest,iti doresc ce vrei tu mai mult:sa se acomodeze repede,fara chinuri si fara boli,la cresa,sau sa-l ai in continuare langa tine
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
laura72 spune:
RARESIONUTam vz ca ai descoperit cuibul,pt.anihilare am fol.dungi cu creta.tragi o linie pe unde nu vrei sa circule,nu le place si pleaca.Coji de lamaie dar trebuie sa fie mucegaite,puse pe un capac sau folie ceva ce arunci apoi.sfaturile astea sunt de prin reviste ,dar le-am incercat si sunt eficiente.pe caldura asta feliile de lamaie se mucegaiesc usor .
MAMACITAin mesajul care apare se spune ca nici un album nu este public.
in rest suntem bine rezistam inca la caldura.George nu a mai facut nimic la cap. prostioare.Azi mi-a aratat pe un pliant de la Germanos un tel. mobil spunand:a-da,a-da,asa cum vorbeste el la telefon.Voi tineti jurnale unde scrieti ce si cum fac puiutii vostri?Eu nu ,si-mi pare rau ca am uitat o multime de lucruri ,pe care nu credeam ca le voi iuta.asa ca i-am facut jurnal.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
raresionut spune:
Buna dimineata!
Mersi mult pentru locatii, mamacita....cat despre titulatura asumata...eu am crezut ca asa a fost de la inceput...dar se pare ca memoria ma lasa...si trebuie sa iau niste ginko biloba...probabil un copac intreg. Dar cum eu is insistenta, mai fac o strigare, ca noi venim la mare si cu soacra( sa supravegheze nazdravanul) , deci vrem itinerarii si pentru adulti( na ca nu-mi veni altceva in minte)...poate si carmenduta da vreo idee. Multumim anticipat ca-asa-i frumos!
Laura, mersi pentru idei...o sa le adopt cand plec la mare, nu se stie , mai bine sunt prevazatoare.
Mamanati, ce faceti...ce face bebita, ca uite orele trec si se apropie ziua cea mare. Va pupam si asteptam o veste!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
rrox3 spune:
Mamacita super, poate ne vedem sambata la miting!! Pacat ca nu vom fi si cu Ioana sa-l cunoasca pe Alexut... astept un tel, noi vom fi acolo. Duminica nu stiu daca mai mergem la miting, vorbim.
Raresionut poti sa mergi la Histria, daca iti plac ruinele. Te sfatuiesc sa-ti programezi vizita astfel incat sa ajungi la asfintit acolo, arata super (desi ratezi muzeul).
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ligia13 spune:
rrox, pisicuta, danuta,laura,coco, va multumesc ca ati aruncat un ochi pe lista mea.
danuta, Radu nu maninca numai blenduit , dar are toane. Uneori refuza mancarea neblenduita, o suge in gura si apoi o scuipa. AM un blender din acela mic de la brawn. Scaun de masa noi avem unul pliant, se ataseaza la scaunul normal si este pliant, special de calatorii, se face pliat cam cat un laptop si nu are decat juma de kil!
laura, pisicuta, rrox, sincer habar nu am claritine daca e bun sau nu, azi s-a dus sotul cu lista la aprobare la doctor si apoi la farmacie sa ia ce nu avem in casa!
Am mai daugat la lista:spray de arsuri
mamacita, la faza cu rasul de metodele de adormit,normal ca era gluma, nici gand sa fie cu suparare.
Un singur delfin??? Si ala batrin?
Si noi vrem sa merge in Varna la delfinariu, sper sa reusim, ca citisem ca e cel mai mare din Europa. Sper ca nu spun prostii!
Zici ca Alexut e baiat serios? Radu e continuu cu gura pana la urechi, pus pe shotii, daca vin musafiri el joaca cucu bau cu ei, sta in fata lor si zimbeste rade, pana intra respectivii in joc. LA fel face si in parc aproape la fiecare banca.
Din cauza asta e f greu pt bunica-sa sa-l fereasca de "bunele intentii" ale oamenilor, gen luat in brate, pupat sau servit cu deverse mancaruri (forneti, ciocolata, napolitane). "Cum adica nu are voie?". Soacra-mea e si mai ghionoaie decat mine, sper ca nu s-a schimbat!
laura , m-a amuzat tare metoda cu trsul unei linii cu creta sa nu mai treaca furnicile. Chiar merge? Iar cu lamaia mucegaita, nu mai vin furnicile dar apar musculite betive
Eu si Raducu (22.04.2005)
carmenduta2003 spune:
Raresionut, prea multe posibilitati de itinerarii, in afara de cele propuse, nu prea mai sunt. Totusi, iti spun despre un loc care ne place noua, in Techirghiol, o manastire in curtea careia se afla si o bisericuta veche, de lemn, care este acum muzeu. Puteti sa vizitati Muzeul de Istorie si Arheologie si Mozaicul Roman de langa Muzeu, Portul Tomis este, iarasi, un loc de plimbare favorit pentru noi. Mi-a placut sa vizitez si Moscheea, care este pe undeva pe langa Piata Ovidiu, am si urcat in turn, dar nu stiu daca este deschisa publicului, era, mai demult, in renovare. Cam atat.
Poze Rares
Varsta Rares
carmenduta2003 spune:
Am si eu o intrebare, Mamacita. La ce restaurante ati mai fost in ultima vreme, cu Alexut, pentru ca noi vrem sa-i ducem pe nasi, cu ocazia taierii motzului la un restaurant. Ma gandeam la unul cu terasa, gen Crazy sau Marco Polo sau Beta ori cum s-o mai numi. In ultima vreme nu am mai fost pe la terase si mi-ar prinde bine un sfat avizat, cu privire la calitatea mancarii, in primul rand. Multumesc. Stiu ca sunt off topic, scuze.
Poze Rares
Varsta Rares