Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ne-am intalnit cu Daria,Mircea si Brien!Sunt,asa cum banuiam si speram,o familie frumoasa,niste finuti si sociabili.Din pacate,atunci cand iesi cu piticii,nu prea apuci sa intretii decat discutii trunchiate,fragmente.Dupa-amiaza ne intalnim iar,sa-i aducem in Cta de data asta,si sa vedem daca apucam sa schimbam mai multe cuvinte si mai putina alergaturaAlexutu,ca de obicei,a fost foarte rusinos,dar si-a dat repede drumul si a inceput sa se joace cu Brien,fara apropieri fizice insa,gen"da manuta sau noroc",ca asa-i printul mamii,timid,cum era si maica-sa mai mult de jumatate din viata ei.Brien e un vorbaret si sociabil,rade intr-una,e tare dulce.Am primit si un cadou,o bluzita personalizata cu un text dragalas,in nota caracteristica Dariei si sotului sau:
"Alexutu' sunt si-s mic
tot atat cat un pitic
dar sunt un pitic voinic!
rad,ma joc si povestesc
si parintii mi-i iubesc."
Te topeste,nu?

carmen,la Beta nu-mi place cum se mananca, dar la celelalte doua se mananca foarte bine si preturile sunt similare,terasele sunt frumoase,doar ca la Marco Polo se asteapta cam mult comanda.Tot in zona mai gasiti si irish pub-ul,unde se manca bine[n-am mai fost anul asta],iar noua ne place foarte mult la New Safari,de unde vezi si tot portul Tomis,unde e iar mancare buna,comanda vine destul de rapid si terasa e larga,se poate umbla cu piticii si eventual si caruciorul[noi nu prea mai caram carucuiorul decat foarte rara,pentru ca oprim masina undeva si imblam per pedes pana oboseste piticul voinicul,apoi il luam in brate si iar la masina.]

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Io mi-s cu nervii intinsi la uscat si racorit, atat cat imi mai permite micuta "terorista". Ma toaca incet-incet, are acelasi comportament pe care il avea in primele luni de viata... plange, plange si iar plange (de fapt, termenul e prea "finut" pentru amploarea "prestatiei"). Sunt varza si din cauza nesomnului si a suprasolicitarii, ca isi ia carticica, se apropie de mine si zice "opa" (=ia-ma in brate sa-mi explici ce e prin cartea asta), iar daca incerc sa ma concentrez pe alte activitati, avertizarea sonora e la ea acasa.
Sunt sigura ca vina o poarta afurisitii de canini care nu mai vor sa iasa, dar oare cat o mai dura? Cred ca daca locuiam la bloc, de mult eram evacuati. Oriunde ma duc si ea nu e cu mine, mi se pare ca o aud plangand.
Nu e adevarat, dar retraiesc lunile de cosmar de la inceput.

carmen, iti spun si eu cu intarziere la multi ani, multa sanatate si sa te bucuri de micul Brad Pitt!

Revin, ca deja ma cheama

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamacita,
ma bucur de intalneala.Te plangeai ca esti inabordabila
Aseara am vb si eu cu Daria,care mi-a faccut o surpriza superba cu ocazia venirii Sofiei pe lume,si anume o carticica super draguta!Daria!N-am avut cuvinte cand mi-a adus Ioti pachetul de jos de la casuta postala.

Nu vreau sa omit sub nici o forma sa va multumesc tuturor ca ati fost tare dragute in complimente la adresa Sofiei si a meaIo,ce-i drept,sunt inca grasaaaaaa,arat nasol-sper nu pt mult timp-.Insa azi m-am cantarit si am mai putin cu 13 kg decat inainte de nastere.Mai am de luptat cu 11Tot e bine.Dar pana la forma la care vreau,in afara de astea 11 ,se mai adauga 6-7.In fine,am timp.

Am o MARE PROBLEMA cu BubuNU MAI DOARME DUP-AMIAZADe aproape o saptamana.Hai ca ii ies dintii,hai ca e cald,dar ce ma fac???Inainte era si cald si i au mai iesit dinti dar dormea la pranzSunt f necajita din pricina asta.Ma ajutati cu vreun sfat?Pur si simplu inainte il puneam in patur la pranz si adormea singur.Acum,nici daca ramai in camera nu adoarme.URLA nonstop pana n-ai ce face si tre sa -l iei din pat

Va pup,mai scriu cand mai pot later today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Mumtumesc mult pentru informatii, Mamacita. Am uitat de Irish Pub, intr-adevar si ei au terasa. Iar la New Safari n-am fost niciodat. E interesanta varianta asta. Multumesc inca o data pentru informatii.

Ce frumos descrii intalnirea celor doi prichindei! Foarte inventivi parintii lui Brien, gestul cu tricoul este deosebit.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Da,gegea,am postat in acelasi timp.Si Bubu urla toata ziua cat il tin plamanii.Urleto-chiuituri nu shtiu cum sa definesc.O avea de-a face si cu venirea Sofiei...nu stiu.Desi,nu v-am zis:O IUBESTE ENORM.E innebunit dupa ea.Cand doarme ,bate la usa camerei ei,cand e la mine in brate vine o mangaie,o pupaE mortal.Dar ma turbeaza cu somnul si urletele.Eu credeam ca va fi invers,ca ea il va deranja pe el,dar se pare ca lucrurile sunt pe dos.Si bine ca draguta de ea nu se trezeste la fiecare urlet al luiUffffffff.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc Geani. Imi pare rau ca te chinuieste carliontata. Stiu oarecum prin ce treci pentru ca si Rares are crize de plans, iar eu nu sunt obisnuita cu asa ceva. Cred ca pot fi si maselutele, dar si personalitatile lor care incep sa se afirme, iar noi nu reusim inca sa intelegem ce vor, ei ne spun pe pasareasca lor insa degeaba. Cel putin asta cred ca-i valabil in cazul lui Rares, exces de personalitate.

Zuzu, cred ca Bubu isi afirma vointa zgomotos. Si Rares doarme mai putin, i se inchid ochii dar refuza sa stea in patutul lui, daca il pun in patut incepe sa urle de zici ca-l bat. Totusi, reusesc sa-l adorm la pranz, cu mangaieri si leganat in brate sau pe perna. Poate Bubu este si putin gelos si nu vrea sa te lasa singurica cu principesa?

Inca o data, apreciez gestul frumos al Dariei

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

gegea si zuzunaki,inteleg perfect prin ce treceti,la noi au fost scurte pauze de liniste,in rest "Bin Laden".Nu cred ca-i gelozie,mai degraba caldura si dinti/masele.Va dati seama,daca ajunsesem la un moment dat sa testez chiar Romergan,si tot degeabaSfaturi,in afara de nervi de otel si leganat,cantat,rutina stricta,n-am.Chiar si acum l-am pus in patut dupa ce 10 min am batait la carut cu singurul rezultat "jale si amar",si plange de sare camesa pe el acolo,de 3 minute,acum vad ca e liniste.Trebuie sa-l si spionez,sa nu sara parleazul.
Da,ligia,alexut e serios,rade rar,dar zambeste mult si minunat,iar ochii exprima un milion de sentimente
Aha,repriza a doua,ca ma miram ca-i liniste
zuzunaki,nu ma plangeam deloc ca-s inabordabila,m-a distrat si mi s-a parut ca,partial cel putin,este adevarat,si v-am explicat si motivele,desi nu imi place in general sa dau motive,glumesc.
Ai dreptate,Daria este de o sensibilitate cum in ziua de azi doar prin romane gasesti

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

zuzu,ce frumoasa priveliste imi imaginez cu Bubu si Sofia!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, Rrox, Ligia, Raresionut, Teodora, Marox, Laura72, Pisicuta, Danuta, Dako - multumesc frumos pt raspunsuri!

Mamacita, Rrox, Teodora - i-am povestit lui Ionut aventurile voastre, si a cascat panicat ochii la mine... Deocamdata recordul nostru (de fapt al meu) de tropait pe langa ea e pana la ora 1. Iar cu oboseala, de pe la ora 6 imi cad ochii de oboseala. N-am reusit sa mai dorm dupa masa de mai bine de o luna, si dimineata ma trezesc cu ochii rosii... Dar o sa treaca si asta.
Aseara am lasat-o sa planga in patut si nu-mi venea sa cred ca dupa vreo 20 min a adormit singurica la ea in patut, cu suzeta in gura!!!
Danuta, si eu fac la fel, incerc sa-i tin suzeta cu o mana si cu cealalta sa o tin de manuta, sau de piciorus, ceva, sa stie ca sunt langa ea. Vad ca aseara a functionat, sa vedem in seara asta.

Cu leganatul pe picior a mers odata, a adormit la pranz, dar n-am rabdare si cu asta chiar nu vreau sa o obisnuiesc.

Marox - nici macar daca stau langa ea nu tine, ce sa mai vorbesc de tricou... Cum i-am scos tzitzi din gurita incepe foiala, o vad ca se intinde innebunita cu ochii inchisi sa caute, si daca nu gaseste, deschide ochii si dupa cateva avertismente incepe sa racneasca.
Nu cred ca ma trimit in Spania, ca eu sunt la spaniola doar la nivel de incepator. Dar mi-ar place...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Zuzule - ti-am vazut minunea imediat cum ai postat pozele, dar n-am avut timp sa-ti raspund. E o frumoasa si o dulce, m-a apucat nostalgia, parca seamana cu Irina cand s-a nascut... Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, aveti o familie tare reusita!
Tu arati f bine, abia astept sa ne mai povestesti.

Iri si Nati

Mergi la inceput