Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by mamacita

zuzu,ce frumoasa priveliste imi imaginez cu Bubu si Sofia!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

.deci e chiar superb,intradevar, cat e liniste

mamacita,carmen,multu de raspunsuri.
Am reusit sa-l adorm pe Bubu.Dar,ca-n legile lu´Murphy,s-a trezit BebaBine ca am "rezolvat-o" cu 3 minute de tzitzi
Am stat langa patut,i-am dat si juma de lingurita de Panadol(ii place tare gustul si oriucm rau nu-i face_)si apoi am mai povestit cu el si am iesit.l-am lasat sa urle.Am zis ca revin daca nu inceteaza in 5-10min.Pt ca acum 2 zile a urlat juma de ora pana a si vomat un pic.Nu credeam ca o sa am pb de astea cu el.In fine,a adormit dupa 5 minute.Io nu practic leganatusi zau,ca acum,si daca as vrea nu poci inca vreo 3-4 saptamani sa-l ridic.adica n-am voie,ca de altfel io zburd,ma simt bine.Si ar fi pacat dupa 1 an si 4 luni de adormit singur sa -i stric "bunele obiceiuri"

Ma duc sa profit putin de liniste.In alta ordine de idei,doamne ajuta ca e sotul acasa si saptamana urmatoare.singura n-as putea si ideea soacra-mea imi surade din ce in ce mai putindar nu voi avea incotro...pt moment.pai nu v-am zic ca timpul cat am stat in spital,il adormea pe Bubu stand cate juma de ora langa elIo ma chinui sa -l invat una si ea il dezvata.Am zis ca turbez cand am auzit.Dar cred ca a mintit cand a zis ca s-a intamplat doar o data sau de 2 ori.Grrrr!!!

Ieri mi-a scos si firul de la cezariana si e totul ok.Deci acu pot sa fac baie normal,da?

In alta ordine de idei,io apuc sa mai citesc,dar va rog sa nu va suparati ca nu va pot raspunde tuturor...stiti si intelegeti din ce motive
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gegea, Zuzu - imi pare rau ca aveti parte si de urlete...
Si noi avem de-astea, Irina racneste de mama focului cand vrem sa o culcam, a rasfatat-o socru-meu de nu se poate la multe aspecte. Si l-a citit pe Ionut ca e mai slab, si pe el il innebuneste mai mult. La mine e mai ascultatoare, pt ca sunt mai categorica, deja capiata de plansetele lui Nati.
Nu stiu solutii sa va dau, ca eu de oboseala cateodata nici nu mai sunt coerenta...

Ca sa va dati seama cam cum e, va dau un exemplu. Intr-o seara, venind acasa, vroiam sa urc in lift si sa ma duc la apt. De oboseala, in loc sa apas pe buton si sa-l chem, m-am apucat sa ciocan in usa liftului, sa-mi deschida Ionut, crezand ca sunt in fata apartamentului.
Ieri am vrut sa-i dau portia de Sab Simplex lui Nati, dar nici nu mi-am dat seama ca sticluta are si capac, i-am dat pur si simplu drumul pe jos, si a disparut sub pat...S-a dus la mama naibii, nici nu mai pot sa il iau de acolo

Edit: ma refeream la capac, o sa-l iau cand mut patul, ca doar n-o sa las sticla sub pat... v-am zis ca nu mai sunt coerenta de oboseala...
Iri si Nati

Mergi la inceput

Sar´mana andirutzo
aoleu cand va aud ca arat f bineparol ca nu e asa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andira

Gegea, Zuzu - imi pare rau ca aveti parte si de urlete...
Si noi avem de-astea, Irina racneste de mama focului cand vrem sa o culcam, a rasfatat-o socru-meu de nu se poate la multe aspecte. Si l-a citit pe Ionut ca e mai slab, si pe el il innebuneste mai mult. La mine e mai ascultatoare, pt ca sunt mai categorica, deja capiata de plansetele lui Nati.
Nu stiu solutii sa va dau, ca eu de oboseala cateodata nici nu mai sunt coerenta...

Iri si Nati

Draga mea,asa se intampla si la noi.Mereu ma reped la socrii.Orice am face,astea-s cam legile naturii:ei le permit si le vor permite mult mai multe ca noi intotdeauna.
Cat despre consort,i-am zis:draga,tu esti copilul si el e parintele???Barbatu-meu e cam sclavul lui BubuSi nu va zic la cat e de innebunit dupa Beba ,va fi sigur si mai si la ea.Degaba mai face el"gat"la Bubu...in vain

gata,mi-am facut norma pe o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

Sar´mana andirutzo

Mey,pozele asa zice

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamacita

quote:
Originally posted by zuzunaki

Sar´mana andirutzo

Mey,pozele asa zice

Alexandru,soarele nostru

pozele mintedeformeaza relaitatea
Multumesc oricum.

Hai ca tot am avut putin timp,am pus poze de ultima ora:aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sunt scuuuumpi

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele, ce incantat era Bubu sa o plimbe pe Sofia

Eu am expediat copilul afara cu mama sa se plimbe, si mai am putin si cad din picioare... Din pacate nu pot sa ma culc, pt ca sotul meu vine cu un prieten sa dea gauri in bai, sa montam agatatori de prosoape, savoniere etc. Nati n-ar fi avut nici o problema sa doarma, dar eu nu pot cu asa zgomot.
V-am spus ca a adormit in muzica aspiratorului? Racnea, binenteles, si am vrut sa fac putin curat. Ca macar sa o vad, am luat-o cu mine in sufragerie, cat curatam covorul. Vreau sa va spun ca in 3 min adormise bustean, in pozitie de bebe satisfacut, cu manutele ridicate si piciorusele cracanate, de ma uitam si ma cruceam. Asa ne-a gasit Ionut, ea dormind profund, si eu dand cu aspiratorul. Binenteles, cum l-am oprit, cum s-a trezit.
Azi a dormit 30 min cu radioul dat tare, si eu folosind mixerul in urechile ei. Cat au fost niste muncitori la noi sa ne monteze usile, a dormit vreo 2h incheiate (asta insa era acum vreo luna) in timp ce astia bocaneau si taiau si montau usile.
Ionut mi-a propus sa o adormim cu bormasina...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Mamacita, acum am vazut ce titulatura ti-ai tras Imi place!

Ia ca mi-o schimb si eu...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Eh?....

gata, mi-am facut si eu norma de mesaje pe luna asta, vorba lu' Zuzu...

Iri si Nati

Mergi la inceput