Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
raresionut spune:
Saru'mana pentru raspunsuri, acum trebuie sa ma infomez la capitolul harta. Dar, oricum ideea cu Moscheea si riunele de la Histria imi surad foarte mult.
Azi am plecat la cumparaturi pe ultima suta de metri si am calcat la rufe, dar.... oricum sunt convinsa ca trebuie sa iau si fieru de calcat cu mine.
Zuzu, tare -s scumpi si dragalasi puiutii tai.
Am citit tot ce-ati scris si va pup pe toate ...ca in seara asta sunt intr-o pasa mai proasta , iar la capitolu' inspiratie sunt .....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
mamacita spune:
Si mie imi place titulatura ta,andira
Noi ne-am intors de la plimbarica,adica eu si Alexutu,ca Marius s-a dus sa-i duca pe Brien,Daria si Mircea inapoi la Eforie.Asa rau imi pare ca n-am decat cate 2 ore legate in programul lui Alex in care putem sa ne plimbam[am scazut bineinteles imbracatul,care dureaza o ora daca n-am pe cineva sa tina teroristul mic de vorba],iar drumul de Eforie a devenit asa aglomerat ca 1 ora o pierdem pe drumNe simtim foarte bine impreuna,fiecare in felul sau,caci Alexutu nu e obisnuit sa-l mangaie un copil,iar Brien a avut tupeul astaErau asa dulci,Brien baga mana in scaunel sa-l pipaie pe Alex,iar al meu maraia cu un botic de 1 kmCred,aproape sigur,ca era si putina gelozie la mijloc,caci a vazut ca ma uit cu drag la Brien si vorbesc cu el.am mai patit asa cu copilul nasilor,care are 3 ani.Abia astept sa vad pozele facute de Daria,ca noua ni s-au terminat bateriile inca de ieri de la Delfinariu[adica aparatului],iar Marius a filmat.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
andira,asa adormea Alex la restaurante,de n-aveam treaba cu el anul trecut;cu cat era muzica mai tare,cu atat mai bine.Acum,cu cat e terasa mai mare si mai plina,cu atat mai bine...de alergat non-stop
Maine ne ducem la Kogalniceanu,la spectacolul aviatic si sa ne intalnim cu rrox.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teodora racz spune:
Laura eu mi-am facut jurnal aproape de la o luna;la inceput notam in el mai mult gramajul meselor,indicatiile medicului(ca sa nu le uit)etc;dar apoi l-am transformat cu adevarat intr-o"oglinda"aproape cotidiana;imi face placere sa scriu nazbatiile pe care le face,primele cuvinte,evenimentele importante,evolutia fetei etc;si mi-o imaginez mereu cand il va citi peste cativa ani!
Gegea imi pare rau ca esti intr-o asemenea stare!Si Antonia dupa ce isi primeste micul-dejun,se invarte de cateva ori in camera,se uita la jucarii si vine dupa mine in bucatarie si incepe "bazaiala";am crezut ca numai noi suntem asa;Da,de multe ori iti vine sa-ti iei o pauza mai prelungita,sa citesti ceva si mai ales sa dormi;nu se poate,nu?Iti doresc macar noaptea sa te poti odihni!
Andira,vrei nu vrei faci curatenie!Se pare ca asta-i singura modalitate!
Zuzu am vazut poze:adorabili!
Mamacita am vizualizat intalnirea voastra:un Alex serios si un Brian dragastos!Abia astept sa vad pozele!
caramella spune:
Greu mai ajung si eu sa am acces la comp,plus am avut virusat compu si a trebuit reinstalat programul.
Din fericire am citit tot,mie nu-mi place sa citesc pe sarite ,mi se pare ca pierd firul.Deci chiar daca nu raspund ,desi asi vrea sa raspund tuturor,imi place sa citesc postarile voastre .
Alicia nu stiu ce are astazi de nu mananca si nici nu prea bea multe lichide spre disperarea mea.A mancat dimineata 2-3 lingurite de borcanas cu fructe,un biscuite a rontait,cateva lingurite pe la 2 de ciorba cu pui,la 3 un iaurt cu cereale sa fie mai consistent, la 8 seara 1 piersica si cateva lingurite de mamaliguta cu branza si mai inainte i-am dat in somn 200 ml lapte de disperare ca nu bea lichide.
A dormit putin ziua ,cam jumatate de ora si la 8 seara era franta ,a adormit cu mamaliguta in gura.Cred ca ii mai iasa o masea jos in partea dreapta,a 4-a masea.
Azi am luat bilete de tren,am schimbat data plecari si planurile ,vom pleca mai repede din 15 august.
ZUZU ti-am admirat printesa,e adorabila si are surasul tau.Lasa ca slabesti tu,si eu eram disperata dupa nastere cand m-am vazut cum aratam,si am dat 14 kg jos,fara prea mult efort.Acum daca stau sa ma gandesc poate am slabit si de la stres ,ca sunt o stresata.Ce mi-a placut poza cu cei 2 prichindei,Bubu are o fata tare fericita cand impinge carutul!
MAMACITA frumos ca v-ati intalnit cu Daria ,asteptam poze.lui Alexut cel serios .Distractie placuta la spectacolul aviatic,ce mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo.Aveti ceva poze noi ,am inteles le voi viziona imediat.
DANUTA of ce patanie urata cu doctorul,la care policlinica ai fost la cea din zona?Chiar si cand i-ai spus ca ii platesti serviciile te-a expediat,ce om !Ma bucur ca e bine Mihai.Mi-au placut mult pozele de la munte,nu stiu daca ti-am zis,ce fata fericita avea in piscina ,si Aliciei ii place mult apa ,ca o ratusca se balaceste.
ANDIRA tare te mai admir,inveti , cu copilasii si mai ai timp si pe forum!Incearca sa te mai si odihnesti.
GEANI,ZUZU va inteleg,si ALICIA trece printr-o perioada nasoala,adoarme greu ,e tare iritata,plange din orice.
O noapte linistita va doresc!
Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
mamacita spune:
nu,caramella,n-am apucat a pun poze,va anunt eu
Alexandru,soarele nostru
Ana71 spune:
Buna,
Tocmai am mai scris un mesaj lung si l-am pierdut. Incerc sa scriu din nou, sper ca voi fi coerenta, ca sunt varza de oboseala.
Ne-am intors si noi azi noapte de la mare, din Albena. A fost super, nu putem spune ca suntem odihniti (nu e prea usor cu 2 copii in vacanta), dar convinsi ca a fost cea mai buna alegere in situatia noastra. O sa pun zilele urmatoare ceva poze.
Am intrat mi mult sa-i spun Ligiei cate ceva despre hotelul Oasis (nu mai retin exact cand pleci). Deci i-am facut o vizita, mi s-a parut OK, are o piscina mare (si pentru copiii)-la ora la care am fost eu tocmai era un concurs interactiv pentru copii acolo, leagane, un sistem din ala cu topogane, scarite, franghii (la ora asta nu-mi amintesc cum se numeste-dar o sa-l vezi tu), multa vegetatie, parcarea nu e prea mare (aceeasi situatie a fost si la Kaliacra dar Adi a urmarit si a 2-a zi a ochit un loc de parcare bun si nu a mai scos masina de-acolo). Vis-a vis este un teren de tenis. E destul de aproape de plaja (circa 100-150 m). Plaja este foarte buna, intrarea in apa este lina, sunt sezlonguri (dar contra cost pe plaja, la piscina sunt gratuite). Sistemul "all inclusive" este perfect: ai foarte multe feluri de mancare (poti alege si pentru copii dar eu am mers cu borcanele Hipp si cu cereale dupa mine, doar fructele le-am luat de-acolo), inghetata, bauturi (racoritoare, alcoolice, cafea, ceai) la orice ora (pana la 11 noaptea). Mancare este pe toate gusturile. Eu iti spun cum a fost la kaliacra, dar sunt convinsa ca si la Oasis e la fel. Carutul a fost de baza acolo, seara ieseam cu Eva in carut (in mod normal cu prea-i place sa stea acolo dar era fascinata de toate luminile alea) si dupa jumatate de ora cel mult adormea bustean(nici cand o treceam in pat din carut nu se trezea) asa ca puteam sta pe-afara pana la 11-11:30. Pentru copii mari (am fost 3 familii cu 6 copii, 3 cu varste intre 6-7 ani) distractii deosebite (zburat cu parasuta, mers cu balonul pe apa, saritul cu corzile elastice, barcute busitoare, etc-o sa le vezi tu). Statiunea este frumoasa, cu multa vegetatie (ingrijita), foarte curata, e plina de romani (civilizati), nemti, francezi si rusi. Am fost si la clubul de calarie (mai nou, dupa caini si pisici, Eva si-a descoperit o pasiune pentru cai), Victor a calarit un ponei, ne-am plimbat cu titicar-ul si am vizitat statiunea. Cred ca la anul tot acolo vom merge. Este o diferenta mare fata de litoralul romanesc, din punct de vedere al serviciilor ca preturile sunt comparabile (se vede ca e investitie nemteasca acolo). Am iesit din tara prin Vama veche-n-a fost o alegere prea stralucita pentru ca se lucreaza intre Cernavoda si Medgidia (am facut peste o ora pe traseul asta) si apoi in vama am stat 3 ore si jumatate (am ajuns in jur de 1 si tocmai se schimbau turele). Ne-am intors prin Calarasi (de fapt prin Silistra), vama a fost OK (15 minute) dar am asteptat destul de mult la bac si drumul pana la autostrada e destul de nasol. Deci chiar nu stiu ce sa-ti recomand din pct asta de vedere (probabil varianta Giugiu-Ruse, dar nu am incercat. Daca mai vrei sa stii ceva, intreba-ma.
Va pup pe toate ca mi se inchid ochii de somn!
raresionut spune:
Buna dimineata!
Bine ati revenit printe noi, Ana 71. Se pare ca v-ati distrat pe cinste si avem inca o parere despre serviciile prestate pe litoralul bulgaresc.Cat despre vamele romanesti...era de asteptat sa fie ...nepasare si ignoranta. Chiar daca noi nu mergem in afara, sunt convinsa ca o sa fie obositor si asa( dar de aia imi iau soacra cu mine).
Va pup si va doresc o zi buna!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
ninocikap spune:
Am ajuns si eu pe acasa si incerc sa recuperez....
Alessia eu abia acum reusesc sa multumesc pentru Surpriza, sper sa primesti multumirile si cu intarziere.
Daria te-am vazut si luni atunci de concert la televizor la stiri si mi-a placut mult cadoul facut doctorului. cred ca prietenii vostrii sunt niste rasfatati si niste norocosi. multa inspiratie in continuare.
multumesc inca o data pentru urarile de ziua mea, sunteti niste dragute si atente ca de obicei.
Mamacita sa il stapanesti sanatoasa noul calculator.
Mamanati nastere usoara.
Ligia ma simt bine ca imi simtiti lipsa am multumit fetelor dar scurt tare si probabil ca nu s-a vazut.
vad ca am pierdut momentul de "tandrete", dar sper ca stiti fetelor ca va iubesc pe toate chiar daca nu sunteti mereu toate in randurile mele.
si cu mare intarziere La multi ani!! pentru Calimed si Carmenduta.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Zuzule am vazut si eu si printesa, frumoasa si fratiorii impreuna, ce grija are Bubu de Sofia.
despre noi ce sa va spunem ...Alex este innebunit sa traga pisicile de coada de urechi de ce prinde... cu ocazia asta a invatat sa le strige si face sss, ssss prin casa sa o caute. afara zice maica-mea ca a inceput sa alerge dupa vrabioare. si cainii ii plac nu se poate dar il tin mai departe de ei..
si vestea cea mare este ca acum Alex de joi dupa amiaza este la Urziceni la maica-mea fara mine...si se pare ca totul e ok. desi eu stau numai cu gandul la el... daca e bine, plus ca ma simt cam vinovata ca nu il tin langa mine... pana la urma se pare ca tot mie imi e mai greu...
asa ca profit si eu ca nu e aici ca sa fac niste curatenie mai cu simt de raspundere..si sa ma pregatesc sa imi primesc vineri nepoatele din israel, sunt fetele surorii sotului meu si pana acum nu le-am vazut decat in poze. una are 2 ani jumate si una 5. abia astept sa vad cum reactioneaza Alex.
acum ma opresc ca trebuie sa ies la cumparaturi. dar incerc sa fiu mai prezenta macara zilele astea cat nu il am pe Alex.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze