Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am uitat sa va spun ca acum vreo 2 saptamani am pus cateva poze mai recente. in albumul 19.

si imi cer scuze dar poze nu am apucat sa vizionez, in afara de cele ale lui Zuzu.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ninocikap: bine ai revenit
Zuzunachi: super copii ai! esti cea mai fericita mama! as fi vrut si eu sa fiu la number 2! esti binecuvintata de Domnul!
Mamacita:nasitul asta implica ceva ceremonii?
si David e innebunit dupa animale trage pisica de coada,dar la ciinii mari nu se baga,am niste dobermani cam agresivi si ii cearta.
nu mai maninca asa de bine ca la mare,dimineata o tartina cu ceva, la prinz supa si seara ceva usor, legume sau brinza cu cava, depinde ce este mincare.mincarea i-o dau intreaga, blenderul este demult in cui, carnea o mai tai feliute,dar atit. dar are 8dinti, 4 canini si restul maselelor inca vreo 4 totul e in regula ca la 2 ani.deci ar fi culmea!
e foarte cald si transpira foarte tare.si pe tot corpul,e tot o apa.
cam atit despre "iubirea lu mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ana, iti multumesc din suflet. Noi plecam numai lunea viitoare, dar eu deja numar zilele
Sunt chiar incantat de ceea ce ai scris. Esti o dragutza ca te-ai dus special pana la Oasis sa vezi cum e.
Noi suntem invatati la munte si tare speriati de caldura. Avem pe unde ne adaposti la umbra? Ziceai ca e vegetatie. Asta inseamna ca sunt si parcuri unde sa stam si noi la umbra. Nu de alta , dar intentia mea este sa stau la plaja de la 8 la 10 dimineatza (ma rog, eu sub umbrela, ca nu pot sta in soare) si apoi Radu obisnuietse sa doarma in carucior 1-3 ore.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ana, si inca o intrebare: in ce limba v-ati inteles pe acolo? ca noi stim numai engleza si cumnatu e vorbitor de franceza. Dar bulgara si germana stim la fel, adica deloc.
De medic, farmacii, etc nu sti avut nevoie nu? Dar mama grijulie cum te stiu, ai reperat vreo farmacie sau vreo clinica pe acolo?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

zuzu,gegea,teodora imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu bebei.va urez multa forta sa rezistati ca alte sfaturi nu prea am!
andira dar tu mai faci si curatenie? esti fantastica.eu cand eram cu matei(si nu aveam 2) nu ma puteam nici ridica de jos de cheauna ce eram,dar sa mai fac si altceva!
ana ma bucur ca a fost distractiv la Albena.intr-adevar nu se comapara cu serviciile si caliateta de pe litoralul nostru.
ligia ca am vrut sa iti spun cand ti-am dat cateva detalii despre oasis.hotelul are sezlonguri pe plaja,fara plata,numai ca trebuie sa intrebi unde sunt pozitionate.
rares ionut concediu placut!
mamacita super cadoul de la daria.abia asteptam pozici de la intalnire si de la intalnirea cu rrox

in rest matei e ok,cu toate caldurile mananca de sparge.in schimb doarme mai prost uneori ca il dor maselutele care se pregatesc sa iasa.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ligia cameristele nu stiu nici o limba straina,dar te vei descurca in engleza cu ceilalti.ar fi fost preferabil sa stiti germana sau bulgara

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

cenia,ar trebui sa vin cu ploconul,norocul meu ca e ceva cale pana acolo si ma pot prevala de asta
Cu rrox inca nu m-am intalnit,am tot vorbit la tf,ptr.ca erau niste coloane interminabile catre Kogalniceanu,caldura mare si noi am facut 2 km in 1/2 ora,asa ca am intors catre Cta,mai ales ca ne adormise patronul si noi in primul rand ptr el mergeam,asa ca urmeaza mai pe seara s-o mai bat la cap pe rrox
Poze va pune Daria cand ajunge inapoi,ca v-am spus tarasenia.Abia astept si eu.

In alta ordine de idei,unele sunt la al doilea bebe care plange si el pe ici,pe colo,dar nimeni nu-l egaleaza in tenacitate si constanta pe Alexut,care si azi noapte ne-a tinut trezi intre 2 si 4 dimineata,fara motive fizice,ci pur afective.E clar ca vrea sa stau non-stop langa patutul lui,sa-l tin de mana sau sa-l mangai sau sa ne jucam,iar daca incerc sa-l iau la noi in pat[am facut de vreo 3 ori si incercarea asta disperata de-a lungul timpului]se sperie mai tareDeci,sunt Zombie sefa

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Ana,bine ati revenit!
nino,ma apuc de vizionat...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

nino,mami,arati foarte bine si tizul e la fel de dragalas,dar parca s-a mai lungit?1Initial am crezut ca a slabit,dar apoi i-am vazut burtica

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mama ce bine e sa dormi juma de ora dupa curatenie,calcat,hranit si adormit copiii!

raresionut,caramella,cenia,pisicuta,nino, multumim

nino,
de acord cu mamacita,arati tare bine maiIa nu mai pune poze de-astea ca ma faci geloasa

mamacita,
imi pare rau ca n-ati mai ajuns.Doamne cred ca daca am fi putut fi si noi acolo ar fi fost show!Bubu e innebunit dupa avioane.De cate ori e in balcon si trec avioane(aeroportul Stuttgart nu e departe de noi)chiuie de bucurie si ni le arata!

Vreau sa-mi cer oficial scuze Amaliei ca sunt chiauna si .Mi-a facut si ea o frumoasa surpriza (pe langa faptul ca am ajuns la breaking news-acuŽ vazui)si tin sa ii multumesc muult muult!si sa o pup de un milion de ori!

Alte newzuri de la noi:
-Sofi ieri m-a stors,am pus -o la san de nshpe ori;azi noapte "doar" de 3;
-Bubu azi la pranz a adormit cu putin scandal:adica fro 5,maxim 10 min de plans/urlat sper sa revenim la normal la acest capitol;
-tot despre Bubu:a venit la Sofia cu biberonul lui sa-i dea si ei apa sa bea.Alta data vine si ne hraneste pe noi.Adevarul e Bubu e un copil tare bun, generos si iubitor si ii multumesc lui Doamne Doamne enorm pt asta!sper sa trecem cat mai repede peste perioada asta de tantrumuri si alte genuri de isterii.

Ma cheama datoria ,va pupic

Mergi la inceput