O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buey - Gio nu te juca cu astfel de afirmatii - ca si mor aici.
Ce ai tu cu casutza lu bebe? Las-o sa mai stea acolo cumintika inca 7 saptamani.

daca toata lumea e de acord - o mutam pe vineri. Sa vedem daca poate si Alina - parca la ea era problema vinerea.
Ieri am vb si cu Cos si ar avea si ea joi sedinta cu parinti - deci mai greu cu ajunsul la pizza.

Hai fetelor, dati-va cu parerea - pe cad mutam pizza? Chiar si sambata am putea - daca merge ... numa hai sa ne intalnim.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro pai cum noi ne intalnim cam o data pe luna, am zis ca urmatoarea intalnire o fi la maternitate, pe la sf. lui octombrie, si scuze dar e ok atunci.

Lasam pe vineri intalnirea sau nu?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

E ok si pt mine vineri chiar si sambata...
Pupicei

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buna noaptea
Eu as putea sa vin vineri da' sa-mi ziceti ora si unde anume e pizzeria asta ca nu am fost niciodata la ea. Sambata e un chef la care nu am nici un chef sa ma duc dar e obligatie si n-am de ales !

ma duc sa ma fac frumoasa ca maine am de umblat si paru' meu arata ca o matura

va tzuc

Mergi la inceput

!!
Deci ne vedem maine la Da Toni?
la ce ora?

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

FetelorIn primul rand mersi de urari.
Am avut niste zile nebune,nici n-am apucat sa deschid compu.
Eu vineri seara nu pot deoarece ii tin ziua la Angy la Petito,de la oea 18,pana cand o fi.
Asa ca va urez disrtactie placuta sa savurati pizza ca e excelenta!

Mergi la inceput

na servus fetele,

acum am sunat-o pe Cosmina - nu poate veni. Am mai vb cu Alina pe mess - dupa cum a scris si ea - nu poate veni nici ea.
Mie maine imi vine dulapul la Kara in camera - as putea sa-l las pe Dani cu tipul cu montajul ... ideea e daca ne mai strangem sau nu?

Pana acum s-au anuntat Gio, Simina Ingerasa si eu. Sigur ar veni si Dia - gravi cu care am fost eu data trecuta. Albi vad ca nu zice nika, Diana la fel.
Deci hotarati voi trei cele care ati confirmat venirea daca ne mai strangem ori ba - eu ma conformez. SAU - o lasam pe saptamana care vine (oricand in afara de miercuri - sunt la tanti dr.).

-ici cu lipici la toate sectantele vesele.

P.S. Simina - merci frumos - stii ca eu nu refuz nimic - sunt fff multe lucruri pe care le-am primit pentru Kara - si sunt de un real ajutor. Am economisit o gramada cu ele. Asadar - MERCI.

Miro33+ cu

Mergi la inceput

Ba Miro eu zic sa o lasam pe sapt. cealalta,ca sa fim toate.
ce noroc ai avut ca ai primit multe lucruri. eu nimic.A trebuit sa cumpar tot de la zero.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

da Gio - sa stii ca mare noroc am avut eu cu cate am primit - sunt o fericita din acest punct de vedere.

Si eu ma gandesc ca e mai bine sa ne intalnim saptamana viitoare - ca e mai fain cu mai multe ... dar de data asta sigur avem nevoie de o masa rotunda ... sa ne auzim cu toatele sau o sa ne rotim la masa - sa ne asiguram ca vb toate una cu alta ... si cu toate astea - sigur o sa mai stam la iesire ca cele 2 puscariase - pe pariu.

Eu am pus din nou poze noi - cu perdeaua din camera Karinei: 1, 2, 3. si cu cercelushii Karinei: 1, 2, 3.

Va pupez pe toate, maine primesc dulapul - daca e gata fac si poze ... daca nu ... pe sambata sigur aveti poze cu camera Karinei gata.
V-am pupat.

Miro33+ cu

Mergi la inceput

Miro e ok pe sapt. viitoare. Tu nu poti miercuri, eu nu pot vineri, iar dentist.
Beyyy ai perdea exact cum o vreau eu pt. marco!!!Karinei trebuia sa-i iei cu Barbie, ca e fetita. Frumosi cercelusii. Voi i-ati luat sau nasica? Stii ca nasa trebuie sa ia cerceii, nu?
si usor.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput