O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ne auzim luni!!!
weekend placut!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Sper ca sinteti toate ok. Noi sintem bine amandoi, respectiv si Leo. Eu intru mai rar pe Dc, am intrat la Planul B ptr bb, asa ca sper sa imi motivati lipsa.
Distractie placuta la intalnire.
O saptamana usoara care vine va doresc, cite un la fiecare,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

O saptamana frumoasa la toata lumea!
Eu maine tre sa ii duc tort la Angy la gradi,o sa vad dimineata daca s-au mai adunat ceva copiii ca vineri n-au fost decat 3 in grupa.
Daca nu-s copiii o sa iau niste cuti de ciocolata,apoi o sa duc tort marti.
Maine dupamasa am sedinta cu parintii la clasa lui Dany.
Pussy la toata lumea!

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi de la unguri.M-a dezamagit Ikea asta. Am plecat de acolo cu 2 cosuri de jucarii pt. marco, dopuri pt. prize si niste bolurti pt. noi.
In schimb, poate sa vina iarna la fiu-mio. I-am cumparat o gramada de toale misto. Si papica la borcanase, sunt super ieftine, comparativ cu Romania.
Alina pt. Angy!!!!

o sapt. buna va doresc la toate.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare cu mic cu mare,
am aterizat si noi de la Otelu - infernal drumul - desi am calatorit in spate in masina cocotzata pe doua perne - tot nasol a fost.

Alina pentru scumpa ta Angy - sa-ti traiasca s sa-ti aduca numai bucurii. Sanatate multa.

na? nu v-ati hotarat cand ne intalnim?
Ce ma enervati.
hai sa propun eu si voi dati cu presupusu cand va convine:
azi parca zicea Alina ca are sedinta cu parintii sau maine?
Ingerasa vrea povesti cu faculta - hai la intalneala ca te tocam noi la cap.

miercuri sau joi sau vineri - seara la ora 7-8 la Da Toni in complex ? Ce zi e ok pt toate lumea?

Him ia pove si la fata planurile A si B pentru BB. Si noi ne-am chinuit 2 ani pana a aparut burtik ... poate te pot ajuta cu ceva sfaturi. Ce analize ati facut, ce tratamente, ce demersuri faceti acum?
Gio salteaua pe care am luat-o e din burete tare - plus ca nu pui direct bebele pe ea, mai este o husa, apoi vine o paturica dintr-aceea care nu lasa bebele sa ude salteaua, apoi cearceaful de la lenjerie, apoi sacul de dormit si apoi bebele.
Unde sa transpire frate bebele cu atatea intre el si saltea???

Ia mai bine spuneti si la fata ce si cum cu laptele praf, de cand il primesc, ce tre sa fac sa-l primesc, ce dosare tre sa depun si unde. Pentru cic, pentru premiu de la primarie, pentru alocatie.

Merci frumos si astept sa va hotarati ca v-am mai spus - eu abia ma mai misc - in curand nu o sa mai pot participa la intalneli cu voi.
sectantele vesele si abia astept sa va vad.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buna noaptea?!
Ce faceti fetele? eu am avut un we aprins cu mama, abia astept sa inceapa scoala ca prea mult timp petrecut impreuna ne strica...pe bune .
Miro, eu votez pentru joi pt. ca vineri s-ar putea sa plec la vara-mea sa o ajut cu pregatirile de chef ;) ziua ei.... am si io 2 temeri: da' sa nu radeti : 1. ca poate nu ma luati in seama ca dupa ce ca am varsta care o am ma mai si intreaba lumea daca am buletin si 2.nu vreau sa apar in poze...io am pata mea cu pusu' pozelor pe net...is obsedata jur . Daca tot e ok...astept povestirile cu faculta
Gio, si io vreau toale misto...atata am cautat pentru o bluza ...pana la urma am gasit una cum imi doream eu, simpla, neagra si la un pret civilizat...
Him, , spor la facut BB si sa vii sa te intorci cat mai repede pe forum ;)
Angy, cu intarziere si mii de scuze: LA MULTI ANI! pt. Angy, sa creasca mare si frumoasa si sa aiba o viata plina de succese

va pe toate si mai "vorbim"

Mergi la inceput

Neatza!!!
Deci ne intalnim joi?
sa vedem cum fac cu marco, ca e unul dintre sefi aici. dar cred ca rezolv.
Ingerash erau super toale in Ungaria dar nu am probat de pitic. Ca nu statea o clipa locului. Ma bucur ca am reusit sa-i cumpar lui.
Miro draga mea, eu inteleg ce zici, dar nimeni nu prea recomanda saltea din burete. eu iti spun ce am auzit si ce mi s-a spus. Fiecare face cum crede.
Lapte praf: iti va da dr. o reteta cu care trebuie sa mergi in fiecare luna pe langa editura Mirton, str. Simion Barnutiu. Eu nu am scos deloc.
Pt. CIC: e umblatura multa, se face numai dupa ce se naste bebe, la 40 de zile se depuine dosarul. Sincer nu mai stiu exact ce acte iti trebuie, eu il am in Alba si a umblat mama.
Pt. prima de nastere: ai timp 6 luni sa depui actele si te reprogrameaza ei cand sa mergi sa-i scoti.Este pe tipografilor, nr. 13, parca. Acte nu mai stiu. Trebuia sa-i scot in 7-9 aug. si nu i-am scos. Oare mai ii primesc?

fete va , fug la teroristul mic.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetelor!
Imi cer mii de scuze pentru absenta , am avut o saptamana de cosmar...a trebuit sa predam un proiect pentru o fianantare si am stat la lucru pana pe la 6-7 seara..abia mi-am vazut puiul saptamana trecuta ca a stat tot la mama...Vasa a avut de invatat pentru examenul de carnet...In fine...bine ca a trecut acuma e mai lejer la lucru....

O veste buna e ca Vasa a luat ieri examenul pentru carnetul de conducere...

E ok joi si pentru mine...numa sa ziceti ora...
Asa..acuma sa va iau pe rand...

Alina...La multi ani pentru Angy! si un an scolar bun si usor!

Cosmina...cum e la lucru?Te-ai reacomodat?Ce zice Vlad ca a inceput scoala?

Ioana...am vazut pozele din concediu...super pe acolo...si Marco e un dulce si un baiat mare deja..Cat despre epuizare asa e...pana pe la 2 ani pana te poti intelege cumva cu el asa o sa fie..numai dupa el, tot cu ochii pe el...sa stii ca eu sunt mai odihnita acuma la lucru decat cand eram cu el acasa..acuma are program fix si isi consuma energia....
Zici ca nu ati luat mare lucru de la Ikea? Eu stiam ca au chestii faine...Bine ca macar piticul s-a ales cu cumparaturi...
Cand va mutati la voi in apartament?

Ingerash..nu are rost sa iti faci complexe din cauza varstei..ai vazut ca mai sunt fete de-o varsta cu tine, nu?
Cat despre poze vorbim cu sefa Timisoara si ea ne rezolva pe toate ca e fata faina si de gasca....

Diana...ce mai face Andrei?...vi la intalnire joi?

Miro...am vazut cam ce ai lucrat zilele astea....Cat despre salteluta ..si eu am avut de iarba de mare...si eu stiam ca nu e indicata de burete...fetele de la mamici ce zic..mai are cineva de burete? eu stau si ma gandesc acuma la patuturile alea care se strang si au salteluta subtire..e de burete, nu?
Camera bb-linei mi se pare absolut super...de printesa ce mai...
Am o plasa de hainute de bb nounascut super de la Dejan care nu le-am dat nici macar la cumnata-mea....majoritatea sunt albe..costumase bluzite body, doua fasulete intregi grosute, caciulite, o paturita..in fine din astea...pot sa ti le dau?...adica nu te deranjeaza ca sunt de la Dejan? Stiu ca mai ai si de la Adnana...dar oricum nu strica sa ai mai multe....eu ti le aduc joi si daca iti sunt bune ok daca nu nu...

Va pup ca am scris enorm si daca imi mai vine ceva in minte revin...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina ce bine ca mai dai un semn de viata.
Ma bucur pt. Vasa, felicitari!!!
De mutat ne vom muta la sf. lui oct., inceputul lui noiembrie. De abia asteptam, daca ai sti.
Ingerash tu hai la intalnire ca vb. eu si pt. tine, iar cu pozele o vom rezolva noi cumva.

Si pt. mine e ok joi, tocmai am vb. cu clau.

Nu am avut curent 3 ore, iar marco a dormit, cand puteam sa stau si eu linistita pe net, ciu-ciu.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Nu mai pot veni joi.
Azi am fost la dentist si trebuie neaparat sa-mi termine dintele joi seara. Asa ca joi la 19 sunt la dentist, o ora pierd acolo si pe urma nici nu poot manca nimic 2 ore.
Imi pare rau, poate schimbati pe vineri, daca nu....asta e. ne vedem cu alta ocazie (la Miro la maternitate).

Noapte buna, pe maine.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput