O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele :)
Imi pare rau ca intalnirea s-a anulat, si bine in acelasi timp ca mai aveam maine una deja ma dau parintii afara din casa de la atata umblat . Saptamana viitoare stiu sigur ca voi merge intr-o zi in excursie, dar nu stiu exact cand, maine merg la un suc cu fetele, sambata la chef...
ne mai "auzim"

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Giova
Beyyy ai perdea exact cum o vreau eu pt. marco!!!Karinei trebuia sa-i iei cu Barbie, ca e fetita. Frumosi cercelusii. Voi i-ati luat sau nasica? Stii ca nasa trebuie sa ia cerceii, nu?

Gio daca vrei perdea dintr-asta - in Aurora - inainte de a intra in piata - cam pe unde sta nenea acela cu florile insirate pe jos ... e un magazin cu perdele, lenjerii etc. 220 metrul si am lasat-o la cusut, eu mi-am cumparat apoi carligele si gata.
Aveau cei drept si cu printese - dar mie nu mi-au placut - alba ca zapada, cenusareasa si frumoasa din padurea adormita, ele trei ca motiv in josul perdelei si cam atat - restul toata alb ... penibil. Mai erau si alte rozalii si alte aberatii - dar poate se observa - eu URASC ROZUL - asa ca fetitza mea va avea fff putine chestii roz - sau alte aberatii de printzese. Si la fel .. o voi imbraca si cu albastru ... ce dreq mai fetelor - inca nu v-ati dat seama ca eu nu pot fi ca majoritatea - la mine tot timpul tre sa fie ceva pe invers.

Assaaaaa si acum cerceii. "Stii ca nasa trebuie sa ia cerceii, nu?"
La mine nu exista acest cuvant : TREBUIE.
Eu sunt greu de multumit - asa ca prefer sa-i cumpar eu si sa-mi placa ceea ce vad zilnic in urechile copilului meu decat sa-mi ia ceva ce sigur i-as fi scos in secunda 2. Oricum mi-a trebuit fff mult pana m-am pus deacord cu Dani - sa ne placa la amandoi.
O sa mai auziti multe de faza cu ce tre sa faca nasa si eu nu sunt de acord. Nu tre sa faca nika - doar sa fie alaturi de copilul meu cand este nevoie. In rest - eu mi-am facut mie copil ... nu mamei sau soacra-mii sau nasei.

hai ca am luat-o deja pe alte cai ... dar is iar ciufuta ... nu stiu daca v-am zis ... dar "noi nu avem bani, implicit nu luam nici imprumut pentru faza cu celulele stem, dar botez TREBUIE sa facem".
MOOOORRRRRRRR.
In fine - ignorati-ma.

-ici la toate sectantele si hai stabiliti pe sapt viitoare o zi ... ca am atatea sa va mai intreb - sa ma mai dadaciti - ca mi se urca deja la cap.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Saluatare secta!!! sau mai bine zis Miro, ca noi ne conversam mai des. Mersi de info sa treaca supararea.
Deci nu faceti chestia cu celulele?
Pai botezul pe noi, la 40 persoane ne-a costat 18 mil.
Voi cat de mare vreti sa-l faceti? unde si cand? Ca e post, poate dupa Craciun, nu?
Ingerash distractie faina, sper sa mergi in excursie miercuri sau vineri, ca sa ne putem vedea, macar sapt. viitoare.

Ne pregatim de iesit in parcul din fata blocului, daca nu adoarme intre timp.
Marco mi-a descoperit cartile din biblioteca, se ridicas si le arunca pe toate pe jos.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

ceau fetele, ce faceti de nu ati scris toata ziua?
Eu am fost azi (adica ieri ) in oras cu fetele mele si m-am simtit super , de mult nu m-am distrat asa...acum seara am primit vestea ca o prietena pleaca in strainatate (probabil definitiv) si sunt trista rau :(((
Miro, asa te vreau !!! jos cu rozul pentru fetite si alte aberatii cu fundite mama ce rima mi-a iesit, nu-s normala !!!!
Gio, vreau neaparat sa vin si vreau si excursia si o ultima iesire cu prietena mea inainte sa plece !!! de toate vreau...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare banatence!!!
pe unde sunteti? Nimic nu s-a scris in weekend.
Mai facem intalnirea aia sau nu?
As vrea sa stiu cu ceva timp inainte, caci Clau iar face maraton la munca si sa stie si el cum isi planifica in ziua respectiva.
Sapt. viitoare nici gand de iesit ca sunt italienii aici. Asa ca alegeti ziua sapt. asta, in afara de miercuri si vineri, of course.
si o sapt. buna va doresc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare fetele!
Gio...eu vreau sa vin la intalnire..pai ori sambata ori joi....cred ca arams la Da Toni, nu?

Noi in week end am zugravit camera lui Dejan, acum arata muuult mai bine, am facut-o alba .... urmeaza decoratiunile..
Fetele pe unde sunteti?
Eu am cam terminat cu nebunia pe aici..au trecut si seria de toamna de admiteri la universitar si master, au trecut cazarile...sper sa fie mai lejer chit ca a venit deja decanul din Grecia...

Pupici

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

eu una sunt suparici pe voi - si promit ca nu mai scriu nimic. Io tot incerc sa va adun, sa ne intalnim, scriu aci pe topic ... si voi nika.

na ... asa ... ca mi-s tare ciufuta si nu aveti ce-mi face.

JOI LA ORA 8-seara NE INTALNIMLA DA TONI IN COMPLEX.

am hotarat eu - ca voi vad ca nu vreti in ruptul capului sa ma mai vedeti.

P.S. Gio - azi m-am gandit la tine ... eram in parculetul din Dacia la fantana - soare, cald, frumos afara, mamici cu carucioare ... m-am asezat pe o banca si ma gandeam de ce nu esti si tu cu Marcolino acolo???

gata - pana joi nu va mai scriu - sa se adanceasca supararea.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Miro...si eu sunt pe aici... Uite un pupic maaaaaare ca sa nu mai fi suparici pe noi....
Daca ai chef de plimbare pot sa trag si eu o fuga in parc la Dacia cu puiul meu.....numa sa zici cand ai chef si poti ca noi suntem pe aproape si mai ales vrem sa te vedem (si sa iti dau hainutele de bb)

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Un salut scurt din Timisoara.

Gata, am ajuns si eu acasa. Mai citeva zile de alergatura pe aici, sa le fac analizele la fete pentru gradinita, sa imi fac abonament la Internet, abonament la celular, si alte citeva "maruntisuri" de rezolvat si gata, o sa fiu mai libera.

Cind va intilniti?

Mergi la inceput

ceau fetelor, si eu aici
Nu stau mult pe forum ca nu am timp...am o problema naspa rau cu mama, a tras o tranta (cand facea curat) si acum abia merge ...Vreau sa vin si eu joi da' plz explicati-mi unde anume in complex e Da Toni asta ca nu o stiu dupa nume....

Va pup

Mergi la inceput