O alta Timisoara! (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Salutare!!!
Miro mi-a zis Clau ca s-a intalnit cu voi.Iar pe drumuri? Bai, poate o faci pe karina pe drum
Alina sper sa fie vreme buna, de fapt a zis ca se schimab de maine-poimainme.
Himmelsduft multumim si te asteptam si pe la noi.
Eu am intrat in priza, cine ma scoate?????
Am fost la florarie sa aleg buchetele, la restaurant am definitivat meniul, la pensiune de am platit, mai trebuie sa merg la ceva depozite si sa vad de balonul Jumbo.
E bine ca am reusit sa intru intr-o pereche de pantaloni.
Va si revin mai deseara.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
ingerash spune:
ceau fetele, intru si io, ca dupaia nush cand ne mai auzim .
Am venit la 5 dimineata de la chef, am dormit scurt si apoi fuga dupa prietena mea. nu de mult am intrat in casa...ma asteapta zile pline asa ca va pup pe toate... chiar n-am idee cand mai stau pe forum
Himmelsduft spune:
Giova, multumesc de primire, o sa mai trec si pe la voi. Spor la pregatiri, vei fii o mireasa f draguta.
Dau disparute fetele de la Banat, Ingerash si Dia motivate, dar Angy? Sper ca e ok, la cate neplaceri a avut in ultima perioada. Angy, sper ca nu mai esti trista, uite un
Duminica placuta va doresc fetelor,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
angy11 spune:
Him,bine-ai venit la noi!Multumim de vot!
Fetelor sa stiti ca Him este fana declarata a topicului nostru inca de cand sefa Timisoara a facut prima postare.
Iar eu ma bucur cel mai mult ca fetele de la Banat sunt in mare proportie si aici,sunt niste meseriase.
Gio,lasa nu te necaji ca pana la urma trebuie sa se indrepte vremea.
Sa va zic unde am disparut eu:am fost ieri la Jimbolia la prietenii nostrii,eu stau acolo peste vara,asa ca ne-am dus noi la ei,am facut pizza...am jucat carti,pana azinoapte.
Am ramas sa sa dormim acolo,cu toate ca eu ma simteam super apta sa conduc,bausem si cafele in prostie,iar in plus nu-mi prea place sa dorm in case straine,nu stiu de ce,dar efectiv nu pot sa adorm,cu hotelurile e altceva,n-am nici o treaba.
Ok.Acu va pup si ma duc la culcare.Noapte buna!
Giova spune:
Seara buna!!!
Him esti o draguta. ma bucur ca esti fana noastra.
Alina esti iertata, ai avut motive intemeiate sa lipsesti.
Eu sunt cu nervi cat casa, cred ca socrul ne face o surpriza si a cheat mai multi decat i-am dat voie.Mi-am dat seama azi, cand m-am dus sa-mi zica numele oamenuilor sa fac carduri de masa. mi-a zis de 2 in plus si a ezitat la ceilalti sa-mi de-a numele lor. L-am sunat pe Clau, ne-am certat si uite asa s-a dus ziua mea.
.
pregatiri de nunta
ingerash spune:
aici si eu ...
putin inainte de 12 am ajuns acasa... am fost prin oras si ne-a prins si ploaia
Giova, imi pare rau ca esti suparata, sper sa nu mai fii [pup}
Angy, sper ca esti ok, si eu am reticente cand dorm la straini ca nu-s in voia mea ca acasa sau la hotel ;)
Him, ma bucur ca te gasesc si aici
toate fetele
Himmelsduft spune:
Hallo!
Azi am avut vreme buna si ne-am relaxat pe terasa. Sper ca si voi ati avut o duminica placuta.
Ne mai auzim,
la toate,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
diana1971 spune:
Buna fetelor
Miiiii si miiii de scuze pt disparitie ......nu m-au furat extraterestrii...spre disperarea unora pe care ii cicalesc la cap.
Am fost sus la casuta noastra cu niste prieteni si am uitat complet de civilizatie.
Him- bine ai venit...sper sa ne pov despre tine.
mirona- super daca ai gasit nr...eu cum m=am cam suparat pe ea nu am mai pastrat nr.
Giova- vad ca esti harnica cu netu' desi nunta bate la usa...poti sa iei un laptop cu tine sa-l lasi pe masa la nunta si un cam....asa participam si noi...ce zici????????
Albi- am vazut ca ai sunat...dar aveam semnal asa de rau acolo....acum ca am revenit la matca putem pune tara la cale.
Cosmina- nu scapi asa usor ...tot ajung eu la tine...vin cu masinuta noua (noua pt mine)
o sa pun poze de la casuta cu andrei cu tot
va pupam pe toate
Diana
Giova spune:
Buna seara!!!!
Azi nu am avut deloc timp de net.
Diana as vrea eu, dar numai asa poate fi in aceeasi zi si nunta si divort.
Supararile au trecut, poate vor mai veni altele, nu stiu, mai este pana sambata.
Maine iar o iau din loc pe la depozite sa facem comanda pt. bautura.
Pe aici ieri si azi a fost cald si frumos. Pe la 21 a inceput sa ploaie si aici. Am auzit ca in Tm a plouat toata ziua.
Fete va pe toate si ne auzim maine.
pregatiri de nunta
diana1971 spune:
bunaaa dimineata
vad ca Gio e tare matinala ...pai tu la 2 noaptea stai pe net ???... tot asa ...dar suna-ma si pe mine .
am fost cu andrei la chef ...numai el nu prea avea chef
am aici poze cu strumful suparat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=cabfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Diana