O alta Timisoara! (7)
Raspunsuri - Pagina 11
adib spune:
buna ziua
ma bag si au printre voi, in speranta unui ajutor.
sint un tatic fericit din 18 mai 2006.
fericit cu toate ca avem probleme cu pediatra.
am vrea sa o schimbam. imi puteti recomanda ceva?
va rog.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
angy11 spune:
adib,eu iti recomand pe dr. Mihai Muscoi,il gasesti la Policlinica Bega,pe Strada Paltinis.Sau daca nu e el,e sotia lui Claudia Corneci,tot pediatra.
Sunt foarte buni amandoi,eu pana sa ajung la ei,acu 7 ani,am schimbat 3 pediatrii.
Fetele intru mai tarziu si va iau la rand,pana atunci pussy la toate!
Himmelsduft spune:
Diana1971, mersi de primire. Incep sa pove cite ceva despre mine, am 30 ani, casatorita, inca nu am copii, dar in schimb avem un cal care ne tine la pas. Am cel mai dulce sot din lume (lumea mea) si sint f fericita. De fire sint prietenoasa, vesela si optimista. Lucrez conta si impozite, am colegii in mare de treaba.
Ingerash, Angy, Dia
si la restul fetelor,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
angy11 spune:
Ciao fetele,eu sunt in viteza,acum am ajuns de la Chisoda unde am mai ajutat-o pe maica-mea la una alta pt. Ruga,ma schimb si plec la aeroport sa-mi iau sotul care vine de la Bucuresti.
Diana misto casuta,e a voastra?
Pana ma mai potolesc si am timp ca lumea de scris,va pup pe toate!
Giova spune:
Adib eu merg la anca malai si sunt super incantata de ea.O recomand cu caldura.
Noi am mai rezolvat cate ceva, mai avem putine marturii de facut, am hamalit cu cumnata in seara asta, copilul e un cuminte, a stat mai mult cu soacra azi, si uite asa ne apropiem de ziua cea mare.
Maine merg la vopsit parul si proba pt. coafura.Sper sa fie ok, si sa iasa cum vreau eu.
Acum nu voi dormi caci o astept pe sora-mea care e pe la Arad. Inca o noapte scurta. Azi-noapte am dormit de la 4-8, emotiile batale vina.
si noapte buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
diana1971 spune:
buna fetelor
ce mai faceti voi....cam liniste pe aici
Adib- eu merg la anca malai si e f buna...are cab in balcescu...tel este 491933...sa-ti traiasca sa cresca mare puiutul si sa va bucurati de el.
Him- ma bucur ca esti fericita..sa dea dumnezeu tot asa si mai departe... copii si eu am facut la 34 de ani..parca ma tot simteam necoapta sa fiu mamica.
Ce calut ai ? mie imi plac caii dar imi e frica de ei.
va pup fetelor ....cand ne revedem???
poze andrei :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=cabfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Diana
Albi` spune:
LA MULTI ANI Mariilor dintre noi si de langa noi !
Eu o stiu doar pe Miro (sper sa nu gresesc )
Oooff..daca va vine sa credeti, am inceput sa scriu mesajul asta azi dimi pe la 11.. si abia acum am reusit sa revin la pagina respectiva..
Nah fug acasa, va tzuc pe toate, sarbatorite sau nu
Giova spune:
Mariilor, multa sanatate si fericire!!!!
A venit sorella, maine imi vine si sotiorul si mor de frica ca se apropie ziua Z.
Diana am vazut pozele, ce faina petrecere, mama-mama. iar Andreiut e un mare si un scump. asta e al 3-lea carucior?
la tot .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
angy11 spune:
La multi ani Mariiilor,marius,Marin,Mario.....!
Acum am ajuns si eu acasa de la Ruga,sau Nedee,sau cum se zice...
a fost frumos,ne-am reunit familia,mai putin sora-mea care e in Spania,dar au fost viitorii socrii ai ei.
Gio,nu trebuie sa ai emotii,tu ai o singura treaba la nunta :sa stralucesti!
in rest de neamurile tale sa se ocupe maica-ta,de neamurile lui Clau parintii lui,prietenii se distreaza si-s Ok oricum,asa ca nu te impovara cu chestii inutile se rezolva toate.
Au o boala(prin care am trecut si eu)miresele:sa ia totul asupra lor,dar nu e asa deloc,cand incepe nunta,ea curge firesc nu o poti controla,ocupa-te doar de tine si Clau,e nunta voastra,nu a matusi X care e carcotasa,etc...
Him,sunt foarte bucuroasa ca esti alaturi de noi si aici,stiu ca ai fost de la inceput,dar postand si la noi parca ma simt mult mai bine,e ca si cand se intregeste o familie.
Albi,mai rezisti dupa atata munca?De fapt m-am gasit eu sa intreb,care la inceputurile mele eram platita o norma,adica 18 pe saptamana si intram dimineata in scoala la 8 si ieseam cand se inchidea scoala la 21.
mi-e dor de Miro,Simina!
Cos,abia astept sa ne intalnim sa mai povestim.
Dia si Ingerash,va asteptam! de obervat ca v-am asociat si aici,deci vrem competitie ;)
Gata,plec la culcare,Noapte Buna!