O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina ai dreptate, poate asa voi zice si eu dupa nunta, dar acum, parca vreau sa ma ocup eu de tot.
Bine , mama e cu decoratul si aranjatul si acolo nu ma bag, ca nu stiu.
Dar cand am auzit-o pe soacra ca aluat hartie creponata alba si albastra pt. masini am vazut negru in fata ochilor.
I-am zis ca nunta noastra e pe auriu(parca n-ar stii) si ca eu am luat deja funde pt. masini nu hartie creponata ca pe vremuri.

Vineri facem o intalnire cu toti si le spunem la fiecare ce au de facut sa nu ma trezesc ca fac altceva sau cine stie ce-i apuca.

Mi-a venit si sotul, ce bine e cu el aici, nu credeam ca mi-e asa de dor de el.

Cu aranjatul la mese vom intampina ceva greutati, dar sa speram ca se rezolva.

pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,cand am citit de soacra-ta,mi-a inflorit un zambet in coltul gurii,imi imaginez ce fata ai facut,totusi e de apreciat ca a incercat sa se implice,asa cum stia ea,hartia creponata era la mare moda pe vremea ei,iar culorile chiar nu contau,te bucurai daca gaseai cate un sul doua la librarie si alea cu pile.
Ei (parintii) nu au notiunea,e pe culoarea X,mai dureaza ceva timp...
Soacra=mea nu s-a implicat,nu a interesat-o nimic,iar acum cand a facut fica-sa nunta,la un moment dat s-a scapat fata de mine,ca cumnata-mea numai de "rahatul ala de nunta se ocupa" asta in pragul nuntii unicei fete care o are.
Imi venea s-o dau de pereti
ce e important ca cineva de incredere vineri sa memoreze locurile nuntasilor la masa.La cumnata-mea eu am facut asta si toata lumea a stat pe locul stabilit.Apoi iti mai trebuie cineva al naibi sa stea cu ochi pe chelneri,sef de sala...etc.ca te fura cu zambetul pe buze.
Cumnata-mea a dus 4 pahare de sampanie care sa le sparga impreuna cu nasii,asta la indicatiile patroanei.
Cand era cununia in foisor(ai vazut poze),una din chelnerite aseza paharele de sampanie,nu stiu ce-a facut dar a scapat o tava si a spart cateva pahare,eu am prins momentul si am fotografiat-o.
La sfarsit cand sa plateasca cumnata-mea a pus-o sa plateasca cele 4 pahare pe care eu am vazut cand le-a dat la bar in cutie,ea sustinea ca a adus,aia ca nu le-au gasit,asa ca le-a platit.
A doua zi mi-a spus toata povestea si eu i-am aratat poza ce-o facusem ca sa inteleaga ce-a platit,i-am trimis-o si patroanei prin mail sa priceapa ca nu-s toti fraieri.
Noi la Angy la botez am avut o matusa care a stat cu ochii pe aia ca pe butelie,noi nici n-am stiut,dar aia au fost asa de jenati ca ne-au dat dimineata inapoi si scobitorile,m-am spart de ras,ulterior am aflat de ce si cunoscandu-mi matusa am inteles tot.

Pussy si dormi bine ca o sa fie ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina stiu cum e, eu am zis ca nu pun om sa vada de bautura, dar fura astia ca-n codru. asa ca s-a oferit unchiul meu, sper sa fure aia mai putin.
Noi am facut aranjatul la mese, si se vor ocupa parintii sa-si pofteasca rudele.

Am fost la cheful burlacitelor, 4 fete dar a fost misto,.
am primit o lenjerie pt. noaptea nuntii de la cumnata si sora mea.

Marco are un dintisor si va urma si al 2-lea cat de curand.

Mai avem o gramada de treaba, azi iar am izbucnit, de fata cu soacra, asa ca sa stie si parerea mea despre ei.
Cred ca dupa nunta voi zice tot ce am pe suflet. Macar mai descarc si eu din veninul acumulat.

va te toate, imi este dor de voi, dar sper sa ne auzim mai bine sapt. viitoare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat sa va urez weekend placut la toate. Eu de marti dupa plimbarea cu vaporul tot bolesc, dar acum e mai bine.
Giova, ai dreptate, dupa nunta poti spune tot ce ai pe suflet. Incearca sa te relaxezi, sa te gandesti ca va fi cea mai frumoasa zi din viata ta (ma rog una din cele mai frumoasa, ca zilnic o fi cite una cu Marco).
Diana, calul meu e alb, o sa pun la proxima ocazie poze cu el.

la toate,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Am niste momente linistite asa ca m-am pus pe citit pe forum .

Mama a ajuns in Romania asa ca nu mai am detectiv pe linga mine si pot sa revin in competitie.
ingerash unde esti? Ne vedem la noapte pe la 1h, 2h?

diana1971 ti-am azut pozele cu Andrei . Ce mare a crescut.

Gio mine e ziua cea mare. Casa de piatra, sanatate si multa fericire iti doresc.

Miro ce mai face stumfulina? Cind are chef de dat din picioruse? Cind te pui tu la culcare sau?

Angy11 vad ca tot in chefuri o ti. Ruga, nunti. La cit mai multa petrecere!!

Mergi la inceput

In primul rand:
Gio,iti doresc ca maine sa fie cea mai fericita zi,casa de piatra!
Nu te stresa,nu te enerva,pastreaza-ti energia ca o sa ai nevoie.
Noi iti tinem pumnii sa iti iese totul asa cum iti doresti.

Dia si Him va scriu dincolo,ca sa nu fac copy paste.

Albi,scuze de azi pe mess,m-am luat cu treaba la bucatarie si n-am mai apucat sa-ti raspund.

Fetele we placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

GIO,Casa de piatra,si toata fericirea din lume!

Fetelor am aparut si eu de la marea noastra cea neagra.A fost si bine si...asa si asa.Nu m-am enervat prea tare

Alina si eu abia astept sa povestim ca nu am apucat prea mult atunci cand ne-am intalnit.

Diana,astept draga sa-ti vad masina cea noua.

Him ma bucur ca scri si la noi.

Dia zici ca ai avut detectiv particular?

Restul fetelor va pupez si ne mai "auzim".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

In primul rand:

Giova: Casa de Piatra, o nunta de vis si multa fericire!!!

Cosmina , mersi de primire.

Angy, Dia, Ingerash va pupacesc!

si la restul fetelor,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!
M-am intors....
Va pove mai incolo cum a fost ...oricum Dejan s-a distrat de numa si am scapat de pampers, ii pun numai cand dorme...

IOANA SI CLAU: CASA DE PIATRA SI TOATA FERICIREA DIN LUME!
FELICITARI SI LUI MARCOLINO PENTRU PRIMUL DINISOR!
Am vazut pozele cu rochia si e super...abia astept sa vad si tinuta lui Marco, ca pe a lui Clau o stiu....

Miro...vad ca ai intins-o si tu...Distractie!

Diana..felicitari pt masina si sa o stapaniti sanatosi!
Am vazut pozele...ce mare e deja Andrei!Unde ati fost de erau atatia copilasi...si ce piscina mare!

Him..bine ai venit pe la noi...cand pui poze cu calul tau cel alb..si cu tine evident...

Cosmi...ati avut vreme faina la mare?..ca la noi la sat mai mult a ploauat...am avut niste nervi....

Albinuto draguto si eu ptesc ca tine cu mesajele ..le incep si le termin peste o gramada de timp...ma tot intrerup ba studentii ba profi,ba telefonul...Stai sa vezi ca de luni ma intorc la lucru....

Dia, Alina, ingerash...pupici!

Am pus poze cu Dejan la tara ca sa vedeti cum s-a distrat, cand aveti timp aruncati o privire....aici

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina,chiar azi ma gandeam cand te intorci oare.
N-am vazut inca pozele,dar ma uit in seara asta.
Gio,sper ca te distrezi,abia astept poze!
Cos,mai avem un pic si intram in pita.
Him,Dia,Ingerash,Miro,Albi,Geanina pupici!

Mergi la inceput