O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Saluti la voi
Iaca mai ajunge si fata mosului sa scrie...
deci:
Gio draga arati super in rochita de mireasa.Ti-ai gasit pantofi?Drum bun maine si ai grija in tren ca se cam face curent.Distractie placuta la nunta si sa iasa asa cum va doriti.

Albi pai tu nu degeaba mey ti-ai ales nickul aista...harnicuta mai esti.Sedinte,afaceri...

Angy ti-ai reparat sculili?Hai nu mai fi suparata,maine poate fi mai rau(vorba nu stiu cui)

Diana,deci asa,umbli mama,umbli.Imi dai tu de stire cand poti.Si zi, cum e masinutza?Iti place,merge fain?

Ingerash gata curatenia interioara?Nici nu cred ca te-am felicitat pt.notele frumoase de la bac.Niciodata nu e prea tarziu,deci...FELICITARI si bafta la facultate.Cand pleci la munte?

Miro mama te-am lasat la urma,dar cei din urma is totdeauna cei dintai.Adica rectific...CELE DINTAI ca sunteti doua in unaTzuca-va mama pe voi de frumoase.Asa de bine iti sta gravidutzaaaa.
Mai faci ture cu carutzu?o sa fi un as al condusului de carucioare

Fetele eu o sa plec Luni,vreo 5 zile la marea noastra draga si neagra.Sper sa nu vin de acolo cu nervii pe bigudiuri ca-l si strang de gat pe cel care m-a convins sa ma duc acolo(nu,nu e sotul meudesi si pe el il strang...dar de drag)

Sectantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

azi am umblat toata ziua si tot n-am rezolvat tot, pe la 7 am ajuns acasa si apoi musafiri .
Cos, multumesc mult
Albinutzzzzzzzzaaaaaaaaa?!?!?!ce faci, mey? nu ne-am mai intersectat de mult prin oras
Angy, nu mai zi de Mc ccc ca am citit niste chestii care mi-au taiat tot avantu'
Gio, drum bun maine cu Marco pe tren ;)
Diana, stele alea cik arata calitatea subiectului (yeah, right )

io v-am pupat k pic de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetele va salut inainte de plecare.
Mai am de terminat ciorba pt. Clau si de bagat in geanta ultimele lucruri.
la 10 plecam din Tm.
Voi mai scrie deseara din Alba, sau cum am timp.

Mi-am luat si voal aseara, tot organza, aceeasi nuanta.
Acum sa vad daca am dat banii degeaba pe el sau chiar il pun. dar l-am luat sa fie.
Cosmi nu mi-am gasit nimic sa-mi placa, astept ca primesc pe sapt. viitoare si daca ajung pana vine Clau mi-i aduce el, daca nu asta e, cu sandalele astea ma incalt.

Va si ne auzim, deseara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Eu am si ajuns la alba si aici nu a mai scris nimeni.
A fost bine pe tren, ca doar am venit cu Intercity la clasa I.
Aici toata lumea e in priza, soacra face curat, mama zugraveste scara, dar eu inca nu sunt agitata.

Scriu mai tarziu, acum merg sa-mi schimb odorul.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele, putina activitate pe aici azi :) eu m-am ocupat de cadourile pentru prietena mea mai devreme si acum ar fii cazul sa ma aranjez si eu :)
Gio, bine ca nu esti agitata inca , orcium o sa fii pana la urma (ce sadica is ). abia astept sa-ti vad pozele de la nunta

pusi la toate, ma duc sa ma fac frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gagix, am mai primit poze de la nunta :))) poate am maine timp sa le pun in album..

Off de-ar sta ploaia asta, sa pelc si eu acasa..

Intre timp, ma mai dau pe net..

Va tzuchez pe toate!

Mergi la inceput

Am auzit ca la timisoara ploua. aici doar a picurat putin. Cica de sambata se face vreme frumoasa. sper ca de nu... .
Ingerash nu esti sadica, esti realista.
Albi sa ne anunti cand ai pus poze, ca vreau sa va vad.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut gagix,
m-am rupt si eu de ale mele sa va dau de stire ca iar plecam in lumea larga.

mergem din nou la prietenii nostri de la Ploiesti - aia mica numa de noi intreaba toata ziua - le-a facut deja capu calendar.
Plecam sambata de dimi - apoi cred ca stam pana pe miercuri joi si apoi la Otelu restul de zile din saptamana.

Am comandat la Mall 3 tricouri pentru ei cu I love Timisoara - poate poate ii induplecam sa se mute pe aceste meleaguri.

Albinutza - tre sa ne faci o vizita pe la finele lui august ... cu marfa ... asa ca sigur o sa vezi camera Karinei.
Diana am gasit numarul la tanti Laura - mi l-am trimis eu odata pe mail sa nu-l pierd ... am cautat o zi intreaga ... dar l-am gasit. Inca nu am sunat ... ma bate mama la cap sa nu o mai sun ca vine ea sa-mi faca curat. Mai vedem.
Gio ne-am intalnit ieri cu Clau in Mall. Fugea home sa pape, ne-a spus ca v-a dus la tren. Hai pupici si asa-i bine - fara stres.
Simina n-ai venit din vacanta? VREM POZE!!!
Cos distractie in vacanta. Pupici la mio - tre sa vin mai des ... auzi tu ... sa nu mai stie Ridu cine e Mio.
Alina gata reparatiile?

hai ca va las ... va pup pe toate si ne reauzim/rescriem peste o saptamana.

Miro27+ cu
am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Intru si eu scurt ca plec cu Dany la inot.
Reparatiile le-am terminat,m-am scuturat de bani,baterie noua la masina,1,5 mil la frigider,sa nu mai zic ca arncasem o tona de mancare si acu fac iara aprovizionarea cu branza, legume,mezeluri....
Bine macar ca congelatorul are motor separat si ala nu s-a stricat,ca era si mai nasol.
Miro,distractie placuta!
Gio,tinem pumnii sa ai vreme frumoasa.
Cos,distractie in vacanta,cata mai avem,de la 1 incepi si tu?
Albi,tot la munca?

Gata ies ca Angy ma tot bate la cap,i se misca un dinte si i-am zis sa-l miste mai tare,sa-l scoata si acum urla ca nu vrea sa-l scoata,ca nu vrea sa ii creasca celalalt stramb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

sa stiti ca si eu v-am votat, ca va citesc din umbra, cand vad ca fetele de la Banat scriu aici.

Weekend placut la toate,
Himmelsduft (iesita din anonimat)

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput