O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hey girlz
Ce faceti? Miro, ce intrebare , stii bine ca voteaza si "fanele" ;) M-am uitat la pozele tale si am vazut camera cu norisori, ce dulce e
Eu am o saptamana super plina, organizez ziua unei prietena, trebuie sa ma intalnesc cu toata gasca, sa strang bani, sa alerg dupa cadou, sa sarbatorim, sa-mi astept prietena din Germania,curatenie, etc...vineri o sa fiu
unde sunt restul fetelor?

va pup pe toate

Iubirea este singura forță capabilă să transforme un inamic într-un prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele!
Miro,are dreptate Ingerasha,he,he.
Gio,ti-am vazut rochia,bestiala.
Mie mi s-a stricat masina,frigiderul,mesteruii ambii au promis ca vin acum seara sa vada despre ce e vorba si pauza,n-a venit nici unul.
In final unul,cel de la masina,s-a scuzat,dar ala cu frigiderul are si telefonul inchis.
Mai bantui un pic pe forum si ma pun in pat.
Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro si eu susutin inutilitatea sistemului de votat.
Ingerash ai mare dreptate. Bine zis!!!
Alina of, of, asa e cand se strica una paui se strica toate, iar de mesterii din Ro sa nu mai vorbim.

Bai fete ia uitati ce vreme e!!! .
Eu trebuie sa-mi caut papuci, Marco nu are haine mai grosute, ca sunt toate mici. Am gasit eu o salopeta de bliugi, care nu-mi place, dar care ii e buna si il imbrac cu ea, pana ii cumpar ceva.Numai sa fi primit prin magazine marfa de toamna.
I-am trimis si papuceii cu mama la Alba.
Sper sa-si revina vremea pe cand e nunta ca de nu.....

va si ne auzim mai tarziu.
O zi buna va doresc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

neatza la pranz
Azi am program de curatenie interioara si de asteptat avonu...intre timp, imi mai arunc ochii pe cate-o carte ;)
Giova, linisteste-te si fii optimista, o sa ai o nunta superba!
Angy, mai esti :( ?

restul fetelor pe unde is?

eu va pe toate si merg sa-mi vad "de gaste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gagix, ce ploaie a dat mai devreme
Sa va explic.. noi nu avem geamuri la birou, doar 2 iluminatoare imeeenseeee... si n-ati vrea sa stiti cum se auzea ploaia pe ele.. bine ca n-au sunat telefoanele in timpul nebuniei, ca n-am fi auzit nimic Ceva de genu' "this is all you can?!" (va pove io live )

Poate revin mai tarziu.. acu am treaba.. si de la 5 am sedinta pana la 6 iar plec de-aici la 7

Va tzuc pe toate

Mergi la inceput

Hello si eu pe-aici,mai am un pic si cad in depresie,a venit altul azi sa ne faca frigiderul,dar nu l-a putut face azi ca e dus tubul acela in spirala care raceste...in fine.
Acu astept sa vina electricianul auto sa vedem ce naiba are masina.

mai intru mai incolo,pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Am revenit din "concediu" ....am fost la oradea, la munte...timisoara iar la munte ...bietul Andrei e debusolat.
Ce mai e nou ?????...eu am citit printre randuri pe fuga ...am vazut rochia lui Gio...e superba... sa aveti o nunta superrrr si viata si mai ......
Miro ..ai primit sms meu? nu mai am nr ala de tel....tanti nu a mai venit la mine de la craciun...si l-am sters.
Albi- cam-ul nu are dicheta de instalare ?
Cosmina- ce mai e nou ...uite nu ne-am intalnit dar am fost tot plecata ...am luat masinutza.
M-am luat de astia de la rds ........nu am avut tel+net 4 zileeeeee.
Mirona- ce faceti ???ambele doua ...evident ...
Angy - nu mai fi necajita ...sti legile lui Murphy ...

Am obs ca noua moda e sa se tine zilele copilasilor la cluburi de copii...e si mai practic dar oare cam cat costa distractia ? stie cineva ?

ce e cu votul asta ????

va pup si o sa pun poze
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana chiar nu mai stiam nimic de voi.
Ma bucur ca a fost fain in concediu.Masinuta aia ati luat-o?
Andrei ce face? dintisori?
Alina sper sa-ti rezolve cat mai repede frigiderul.

Noi de 2 zile ne chinuim cu dintisorii. Suntem putin de tot mai marait, avem scaun moale, gingiile rosii si super unflate. Dintisorii se vad acolo amandoi, dar cine stie cate zile ne mai tin asa. Eu sper sa terminam cat mai repede, dar....

Ieri am luat confeti, artificii pt. tort, bol de pus plicurile si cam atat. azi mai merg sa vad de butoni pt. Clau si de pantalonii care i-am dus la retusat lungimea.
Maine la 12 mergem cu Intercity din Arad la Alba.Sper sa fie la fel de cuminte ca in masina si pe tren, caci numai 3 ore facem. Caruciorul, pampersi si costumul lui, le-a dus mama duminica.

va si revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Diana,bine-ai revenit in Timi.
Despre zilele copiiilor:noi le-am tinut anul trecut la Petito,au o incapere cu jucarii,supraveghetoare,noi i-am vazut cum s-au distrat din sala alaturata pe monitoare.
Meniul plus spravegherea era 150 mii de copil,trei ore,deci dublu ca timp decat la Mc,ca pret nu stiu,la MC e mai scump,e un happy meal+sampanie+taxa de copil dar nu stiu exact care e taxa.
Am mai auzit de Mall,la locul de joaca,dar acolo nu stiu preturi,am auzit ca e mai bine decat la Mc,cu ani in urma,un coleg de gradi de-al lui Dany si-a tinut la Conti,organizau si aia,aveau ceva "animatoare"dar slabut.
am inteles ca se mai tin si in Kappa,dar destul de scump.
Sa nu uit,la Petito am dus noi sampania si tortul,iar pt. copilashi am luat pizza facut special pt ei,adica micuta,cat poate manca un copil.

Fetele mai revin mai tarziu,fug la bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

am scris un post si l-am pierdut.. nu mai am timp si rabdare sa-l scriu

Miro, Diana - tre sa vbim afaceri ..eventual deseara, pe erdeesh..
Diana, Angi - fara MC.. yeks.. hate'em
Gio`, drum bun asa, ca de la zână la zână Succes cu dintisorii!
ingerash, Simina, Cos, Dia - pe unde umblati?
PS: Miro - eu n-am vazt camera Karei.. luam masuri? poze ..sau vizite? (ce ma mai invit io.. )

Va tzuc pe toate, fara numar

Mergi la inceput