Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 21
nitzuc spune:
Buna fetelor. Ce mai faceti? Se raceste vremea si p-aici.Tizabella felicitari pt nepotel, sa-ti traiasca si sa va bucure. Te rog nu ma uita cu rochita mea. Cand stii un pret la mijlocul lui oct da-mi un PM te rog. TE pup
In alta ordine de idei, Daii cat te-a costat sticla de whiskey? De unde l-ai luat, ce marca si ce gramaj.Te rog. Mersi
Chiar ieri a venit cineva la mine si vroiam sa tratez sa mi le ia din vama anu viitor si imi spunde ca se desfinteaza asa ca tre sa iau whiskey in 2 luni maxim. Misto, nu?
Va pup si astept detalii. CE faceti, il luati anu asta?
krelia spune:
multumesc fetelor!
anelize...si io...cu raspuns, daca il accepti.
eu mi-am cumparat chiar si jupa..pt ca nu suportam ideea "clopotului" si mi-era teama de acea imagine cand ma asezam pe scaun, sa nu mi se ridice fusta peste cap
cand m-am dus la ultima proba de rochita, aveam si jupa si crinolina...pun jupa..si-n 10 secunde eram transpirata...pt ca statea lipita de mine si ca sa merg, trebuia sa imi ridic de rochita.
pun si crinolina...pe langa faptul ca aveam libertate de miscare (la interior ), nu-mi era nici cald...
in plus, mai e o chestie...pe care am observat-o la mine, si la modleul meu de rochita, care a fost toata din satin, tip litera A (daca stii cum sunt acelea)...punand jupa (care avea destule fuste), totusi, nu statea atat de umflata, nu avea amploarea pe care i-o dadea crinolina. Iar eu am mai avut un strat de tull cu volan (in genul jupelor) aplicat pe crinolina..pt ca, in parte de jos, facea o mica () cuta si nu se vedea frumos...de asta spun ca probabil difera de la model la model si depinde din ce material este facuta partea de jos. E posibil ca la o "fusta" numai din tull sa nu se vada vreo cuta si nici cercurile
MIMOZA PUDICA...
daii spune:
Ce active sunt fetele mele!!!
AndreeaElena, ai descris f bine starea mea (si cred a majoritatii) in momentul de fata. Pana acum, in afara de restaurant, si o idee despre rochita, am o mare varza in cap, vreau multe, de toate, dar....habar n-am cum sa le ordonez. Ma consolez cu faptul ca mai am mai putin de 1 an pana la nunta, si am timp.
Nitzuc, noi am luat Whisky din vama Giurgiu, printr-o cunostinta, cu 10 euro sticla de 700 ml.Nu stiu daca am voie sa zic ce firma este, dar e B.......nes, ca sa-ti dai seama. Eu zic ca l-am luat super ok, pt ca in Duty-free-ul din Cartierul francez il gasisem cu 21 euro.Daca te pot ajuta cu ceva.....
DUAMNA DRAGA, acceptam orice sfat si orice sprijin! Si nu te mai considera babeta la 1 luna de la nunta. Ca-mi vine MIE sa plang, cand stiu ca duminica aniversez JUMATATE DE AN DE CASNICIE! Ce repede trece timpul
Pupicei
josefine spune:
Buna dimineata,
AndreeaElena , am modificat listuta. in rest, banuiesc ca si restul de miresici, doar ne sustinem, ca planuri concrete n-am si ideile vin pe parcurs.
Krelia, doamna purpurie, ma bucur ca avem sfaturi de la cunoscatoare. e bine de stiut cu expo-ul de miresici, cand o sa fie poate punem si de-o intalneala cu miresicile de 2007. da' sa mai profit putin de prezenta ta si sa ma lamuresti (si alte fete) ce inseamana crinolina ( e un sistem de cercuri-sarma? pusa sub rochie sa fie umflata? ) si apoi, ca v-am zis ca nu stiu nik (ca am fost doar la o nunta si asta acum 5 ani) ce sunt cocardele si marturiile?
daii, ohooo, pai e timp, unele au reusit sa isi organizeze nunta-n 2 luni, chiar si mai putin. eu asa ma consolez.
andreea, capul sus, ca o sa fie bine pana la urma.
nitzuc, stiu ca prin buuresti e un loc unde poti cumpara whiskey mult mai ieftin, un fel de duty free, da' trebuie sa ma interesez exact. nu stiu exact ce-o sa se intample dupa ce se inchid si duty-free-urile din vama.banuiesc, totusi, ca cele din aeroport nu se vor inchide, asa ca si asta e o optiune. o alta optiune e sa te uiti pe regielive ca am vazut acolo oferte de .
krelia spune:
jose, uite, asta este crinolina http://www.rankaswedding.com/crinolina.jpg
jupa (sau juponul) este http://www.annaccasion.com/jupon/122a.jpg
marturiile sunt mici cadouri pe care le faci invitatilor (in semn de recunostiinta/multumire ca au venit la nunta voastra) - si astea pot fi per familie/per persoana (eu am avut bombonele in tull si cu niste floricele artificiale, pe care invitatii le-au gasit pe masa, la venire)
cocardele sunt florile pe care tu le pui in piept mirelui, perintilor si nashului, iar drele de onoare , restului de invitati.
in alta ordine de idei...nu cunosc daca duty-free-urile dina eroport se vor inchide..insa....chiar daca...cum ajungi acolo, daca nu pleci undeva?..si daca reusesti sa treci de checkin...pana la ce cantitate ai voie sa iei??
pupicescuri!
MIMOZA PUDICA...
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by josefine
ce inseamana crinolina ( e un sistem de cercuri-sarma? pusa sub rochie sa fie umflata? ) si apoi, ca v-am zis ca nu stiu nik (ca am fost doar la o nunta si asta acum 5 ani) ce sunt cocardele si marturiile?
Sper sa ma scuze Guru' ca m-am bagat eu repede ca musca-n zama...
Crinolina este un sistem de cercuri, dar nu din sarma, ci alt material (mie mi-a dat impresia de ceva intre plastic si piele, dar o chestie destul de flexibila), prinse pe o jupa din tull, cercurile respective fiind din ce in ce mai mari. Si exact, se pune sub rochie ca sa ii dea tinuta si ca sa iti dea tie libertate de miscare. Vezi www.rankaswedding.com/crinolina.jpg" target="_blank">aici, si incearca sa ti-o imaginezi fara voalurile de deasupra.
Cocardele sunt florile care se pun in pieptul invitatilor. Pot sa fie artificiale sau naturale, dupa gustul/buzunarul fiecaruia.
Marturiile sunt un fel de cadou care se da invitatilor. Traditional sunt 5 sau 7 migdale glazurate in zahar alb (dar pot fi si alt fel de bombonele) prinse frumos intr-un saculetz de tull, care se dau individual invitatilor. Dar pot fi si alte chestii, de exemplu magneti personalizati, lumari in diverse forme, caz in care se pot da si 1/cuplu.
Daca mai aveti intrebari, raspund cu placere.
josefine spune:
mersi fetelor, Krelia, Alynutzasunteti dragute. am vazut aceeasi poza cu crinolina. acum zic si eu, iluminata ce-s, dupa ce mi-ati deschis ochii, "ahaaaa, astea-s sunt!" macar acum stiu ce trebuie sa pregatesc. crinolina nu mi se pare asa incomoda, iar cu marturii venea maica-mea de pe la nunti si mancam fericita bomboane.
Krelia, in principiu ai voie la 2 litri de alcool daca e sa cumperi din duty-free, dar stiu cazuri (io, de ex, ca am carat 18 litri de vin) cand se pot "dilata" acesti 2 litri. nu e chiar o varianta prea buna, dar daca sunt prieteni binevoitori,banuiesc ca merge si varianta asta. apropos, voi cate sticle de uischi ati avut?
Tizabela spune:
Buna fetelor nu uit Nitzuc sa iti zic un pret cand o sa-l stiu,iar pt superalcool eu am avut asa 12 sticle de Cam..ri luate la 10 euro de 1 litru,12 de Me..xa luate la 11 euro tot sticla de 1 litru si 12 de Jack D...el's luate la 15 euro sticla de 1 litru!!!
Josefine daca colaboram e ok daca nu tot nu scapati de sfaturile mele.Anelize in privinta crinolinei eu sunt complet contrara acestui obiect de tortura din ziua nuntii este de 1000 de ori mai bine cu un jupon bine facut numai ca in Romania nu exista astea bine facute care trebuie sa aibe ca prima poala o semi crinolina deloc ampla ci facura la 90-100 diametru in asa fel incat sa ai libertatea de miscare fara sa te incomodeze si restul sunt poale din tull france!!!
Cand am sa fiu in Romania am sa pozez juponul meu sa vi-l arat!!!
Andreea te rog da-mi prin PM adresa ta de email...multumesc anticipat!!!
Va pupic pe toate si fiti calme aveti timp sa disperati in ultima luna
andreea81 spune:
Josefine, multzam' de incurajari..astept un semn de viata a.c. vei ajunge in Bucuresti...NEAPARAT!!!
Tizabela: am si eu o nelamurire: supebitatea de rochita "La Sposa" marimea44(offfff!!!), cam cat de umflata sta? Crezi ca pot sa-i mai fac un artificiu, ceva, pentru ca sa nu stea lipita de picioruse( stii, sunt cam slabuta, si n-as vrea sa ma caute invitatii cu lupaaaa)???? A ta statea foarte frumos... Aaaaa, ai un videoclip suuupeeereerrrb, foarte romantic, melodia e de milioane si chiar cred ca ai avut o nunta de vis!!! Sa dea Domnul sa va iubiti asa frumos multa vreme de-acum inainte!!Puup, Andreea