Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Hello again,

Nu am apucat sa mai intru pe site de vreo saptamana jumatate si deja s-au adunat paginile, ceea ce ma bucura nespus.... as vrea sa va intreb(desi am citit nu am vazut nici un nume sau nr. de telefon) daca stiti un fotograf, un cameraman si un dj bun si la preturi acceptabile, ca nu suntem patroni :)

Cat despre o mai veche intrebare a mea: mai stie cineva ceva de nunti facute la restaurantul Hanul tragovetilor sau Classa Viilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

aha, am pricipit
noi avusaram vreo 15 sticle de visiki la 130 de invitati..si 70 de butelcute cu redbull...insa, visiki ne-a mai ramas - vreo 4 sticle iar redbull..am mai suplimentat de la restaurant, ca s-a beut le greu!!

In rest, ginul - s-a baut cam 4 sticle, chiar si sec (am ramas cu vreo 4 baxuri de kinley....ricadona+martini bianco - a ramas putin, tot asa, cam vreo 2, 3 sticle din 10, chery 1 sticla din 8 parca...acu' io iti scriu din amintiri, ca am avut atat de multa bautura...ca nici nu mai tin minte...oricum...s-a baut la greu din tot ce am avut, whisky, martini alb+ricadonna, chery, campari, vodka, gin, vin alb si putin rosu....aici n-au mai putut si au cam rarit-o...dar, au gustat si din el, totusi

quote:
Originally posted by josefine

Krelia, in principiu ai voie la 2 litri de alcool daca e sa cumperi din duty-free, dar stiu cazuri (io, de ex, ca am carat 18 litri de vin) cand se pot "dilata" acesti 2 litri. nu e chiar o varianta prea buna, dar daca sunt prieteni binevoitori,banuiesc ca merge si varianta asta. apropos, voi cate sticle de uischi ati avut?

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

15 sticle de whisky???? la 150 pers?????
Noi o sa avem vreo 200 pers si vrem sa luam 50 sticle.
Prietenii nostri au avut vreo 30 sticle la 210 pers si debia le-au ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Anelize, nu ma omori te rog!!!!Pai cum 50 la 200. Atunci eu la 350-400 cate sa iau? Eu una zic ca-i prea mult, nu stiu ce sa zic. La 130 mi se pare super mult 30 de sticle. Eu atata ma gandeam sa iau la mine si am aprope de 3 ori atatea persoane. La final tot mai bagata in ceata sunt ca la inceputSi berea, tuica si vinul cine le bea? Te pup si astept in continuare pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai, dar la voi la nunta se bea doar whisky? Eu zic sa luati cat credeti de cuviinta si asta e, cat ajunge ajunge. In fond, aveti si alte bauturi pe langa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

15 sticle la 130 de persoane. , nu 150.
acum, fetelor, depinde si cat de bautori de whisky sunt invitatii...eu, avand si redbull, foarte multi l-au baut combinat..multi au mers numai pe asta...si de asta s-a baut aproape tot.

pana la urma, e mai bine sa ai mai multa bautura...decat sa fi nevoit sa iei din barul restaurantului, care iti impune pretul lui.

gata, v-am pupicit. Ajunge pentru azi

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Fetele, sfatul meu este ca daca cei de la restaurant va lasa cu bautura voastra, sa le cereti sefilor de sala parerea. Ei au la activ mai multe nunti decat noi, si stiu in medie cam cat se consuma. Pe noi ne-a sfatuit la cununia civila patronul restaurantului, si a fost mai mult decat ok.
V-am pupat mult! Pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by nitzuc

Anelize, nu ma omori te rog!!!!Pai cum 50 la 200. Atunci eu la 350-400 cate sa iau? Eu una zic ca-i prea mult, nu stiu ce sa zic. La 130 mi se pare super mult 30 de sticle. Eu atata ma gandeam sa iau la mine si am aprope de 3 ori atatea persoane. La final tot mai bagata in ceata sunt ca la inceputSi berea, tuica si vinul cine le bea? Te pup si astept in continuare pareri.

Scumpo,nu stiu ce sa zic.....o sa m mai interesez si iti mai spun pe parcurs.Eu asa am auzit....
Mai am 2 prietene care s-au casatorit anul acest si o sa le cer listutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaElena spune:

Fetele vin si eu cu aceeasi parere....prea mult wisky. Eu am vreo 200 de persoane si ne gandeam cam la 15 sticle..suficient zic eu. Aviz amatoarelor care vor sa ia dupa regielive wisky....aveti mare grija ca majoritatea e contrafacut si da dureri de cap. Pe mine m-a uimit Tizabella cu 15 Eur sticla de Jack la 1l. E super ok asa..dar du-te in carrefour ca e 50 de Eur sticla...Not fair! Pe de alta parte...stiu ca sunt multi care ar prefera palinca traditionala..mai ales ca socrelu se lauda cu ea de vreo 2 luni de cand a obtinut-o . Sper sa mai ramana ceva pana la nunta. . Cred si eu ca daca pui pe masa si Red Bull..o sa se bea numai wisky..dar cu cola ce are fetele? ( eu, econoama a vorbit ..dar sa ma auda puiu) In fine..om vedea...pana la urma fiecare dupa buget...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Superalcoolul eu l-am luat din Italia si asta este pretul lui aici!!!
In ceea ce priveste cantitatea nu stiu daca la mine e un exemplu bun pt ca eu am avut petrecerea 3 zile.Am inceput vineri seara cu 26 de persoane la Hanul Ancutei (hotelul unde am facut eu are in subordine si hanul) si aici am avut meniul de la ei si bautura nostra 2 sticle s-au dus in seara aia plus una cadou la sefa de sala care ne-a superservit!!!Sambata la nunta am avut 128 de persoane si s-au dus 14 sticle (2 le-a furat cineva din masina plus una cadou la formatie,una patroanei hotelului).Duminca am avut petrecere in gradina cu 57 de persoane si s-au dus 7 sticle si aici am dat cadou una dj-ului!!!
In total din 36 de sticle de un litru am consumat (vorba vine eu nu beau alcool) 29 de sticle si am ramas cu 7 pe care o sa le folosim la botez[ bibe]!!!
Va pupic

Mergi la inceput