Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 20
anelize spune:
Fetelor,ajutati-ma intr-o problama......
Eu nu vreau cercuri sub rochitza (crinolina sau cum se numeste),dar vreau o rochie maaaaaaaaare,maaaaaaaare,maaaaaaaaare.
Vreau in bag pe dedesubt zeci de metri de tul,dar vreau sa va intreb daca o sa fie atat de umflata pe cat mi-o doresc.
josefine spune:
am adaugat pe listuta noile miresici, e pe pagina 6, la urmatorul capitol poate sunt pe faza si o pun pe prima pagina. ca si asa, data trecuta subiectul a fost inchis si a trebuit sa o refac, da' nu e bai, acum am salvat-o intr-un fisier text, sa nu mai fie probleme.
am dormit toata ziua, ori vremea mohorata ori am tras concluzia sa mai bag cate-un cafe ca poate am tensiunea mica ( nu stiu exact, ca nu am mai verficat-o de vreo 3-4 ani) sau sa beau pepsi ca ma simt fara vlaga. mai iau si cate-un magne b6, da' pana nu dorm de dupa-amiaza parca sunt pe alta lume.
daii , nu stiu daca ti=am spus ca rochita ta din poza e foarte frumoasa. oricum si tu si andreea v-ati facut temele din timp. dar mai recuperez si io pe parcurs, ca inca mai e timp. adresa mea de mail e zuzunica#yahoo_com ( inlocuiesti # cu @ si _ cu . )
andreea , multa bafta in gasirea salonului. cand e cununia civila? io's uituca rau..
Tizabela , poate punem mai incolo de-o afacere cu o rochita sa vad si care-i oferta in bucuresti.
apropos, stie cineva cand sunt expo-urile acelea pentru miresici? ca parca anul asta a fost unul, ca citisem la miresici 2006, da' nu mai tin minte. sau e prea devreme?
krelia spune:
buna fetelor si iertare ca ma bag si eu ca musca - ca deh, acu's babeta
vreau sa-i raspund insa josefinei....jose, expo-urile acelea, de obicei se tin in perioada februarie-martie....deci, deocamdata e destul de devreme ...rabdarica...si vor veni si expo-urile ...
nostalgieeee...nooostalgiee....
va pup fetelor si va doresc spor la pregatiri, emotii pozitive si sa va iasa totul din plin!
(si, sa ma mai primiti si pe mine, din cand in cand pe la voi
un pup special pt daii
quote:
Originally posted by josefine
apropos, stie cineva cand sunt expo-urile acelea pentru miresici? ca parca anul asta a fost unul, ca citisem la miresici 2006, da' nu mai tin minte. sau e prea devreme?
MIMOZA PUDICA...
daii spune:
Neatza, iubirici!
Sunt prima pe ziua de azi??? Nu-mi vine sa cred.
Andreeutza, imi pare rau iubita. Nici nu stiu cu ce sa te ajut f tare, ca nu prea cunosc restaurante. o sa-ti trimit pe e-mail o recomandare; trebuie sa reusesti cumva!!!
Jose, mersi din suflet pentru apreciere. Sunt f incantata ca iti place rochita mea si sunt f nerabdatoare sa incep sa mi-o si fac. Am eu senzatia asta ca daca am rochita gata facuta din timp, nu voi mai fi asa de stresata.( Si felicitari pt listuta, ai muncit nu gluma!)
Apropos de stres, am scapat ieri de unul: a venit sotu aks cu sticlele de whisky. Una am taiat-o de pe lista.
Anelize, scumpa, sa stii ca nu-i neaparata nevoie de cercuri ca sa ai o rochita maaaaaarreeee mmaaaaaaaarreeeeeee. Daca tu vrei "zeci de metri de tull pe sub rochie", eu zic ca va sta asa cum doresti tu. Tull-ul ala sta teapan, iar daca vor fi mai multe randuri unul peste altul, cu atat mai mult se va umfla si rochita ta.
Iote, bre, peste cine dam aici. DUAMNA GURU, bine sa fii primita printre noi. Te asteptam oricand !
Pupicei pentru miresici scumpici si trezireeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa!!!!
daii spune:
Fiindca, si ea face parte din listuta noastra, la Nasici de 2007, permiteti-mi sa-i urez nasicii mele, Fany_23 LA MULTI ANI la implinirea primei luni de casnicie!!! Sa fie sanatosi, sa se iubeasca mult, si sa ne naseasca cu drag si pe noi!!!
Alynutza spune:
Anelize, indraznesc sa-mi bag un pic nasucul. Nu-i obligatorie crinolina pentru a avea o rochitza larga larga, dar iti da foarte multa libertate de miscare. Nici eu n-am vrut si cand am probat rochita numai cu jupe care mi se rasuceau in toate directiile si mi se lipeau de picioare, am renuntat la prejudecati si am luat crinolina. Sfatul meu e sa incerci si una si alta si vezi care varianta iti este mai comoda. Eu de exemplu am avut si jupe si crinolina si rochitza a fost foarte larga, asa cum cred ca o vrei si tu.
anelize spune:
Va multumesc muuult pt promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Eu mai mai purtat o rochitza asemanatoare acum vreo 5 ani,cand am fost domnisoara de onoare,de la Agnes Toma si statea detul de umflata.Ma gandesc acum ca,daca imi voi pune mai mult tul va sta si asta.Nu m-a ros tulul de sub rochita pt ca avea o jupa care era prima foaie din rochie,apoi urma tului si materialul final.
Cred ca o sa imi fac,totusi,o rochita asa cum am visat mereu sa am: FARA CRINOLINA.
andreea81 spune:
navy]Hop si eu! Primim pe oricine are sfaturi de dat si moraluri de sustinut (Krelia)...Daii, stiu ca nu ai cu ce sa ma ajuti (inca!!!), da' parca ma simt mai bine cand stie tot poporu' ce necaz mare a dat peste mine...si pe tine te simt " mai apropiata", asa ca toata baza-n tine sa-mi ridici moralul cand este ...la subsol!!!!! Interesanta intrebarea pusa de Anelize cu rochita ei mareeeee, mareeeeee...I-as da si eu un sfat, da' oricum tre' sa vada ea cum se simte mai bine..Din experienta traita de prietenele mele, lucrurile stau cam asa: cica e buna si crinolina, da' depinde cum e facuta, si la ce distanta sunt puse cercurile...ca am asistat(cu neputinta!!!!) la o nunta la care mireasa nu se putea pune jos, ca...hopa sus si rochita...bun, si-a ridicat putin fusta in spate, da' se vedea ca si cand ar fi fost inghitita de saracele cercuri+rochie+ce mai avea ea ...la alta nunta se vedeau fooooaaarteeeeeee urat, de ziceai ca rochita e impartita pe bucati!!! Dar am vazut si cazuri unde nu a fost nici o problema...Acum si tulul poate fi nabadaios, ca pe o alta prietena o...manca!!!!, si i-a rupt si ciorapii!!!( Parearea mea e ca era tulul prea ...apretat!!!)
Deci, incearca, draga Anelize, si pe urma vezi tu[/navy]..!!!
AndreeaElena spune:
Yupeeee....saru' mana Josefine pentru listutza.....sunt si eu acolo...dar eu nu fac nunta in Bucuresti. Eu si piu meu suntem din Oltenita(la 60 de km de Bucuresti, pe malul Dunarii) si facem acolo nunta pentru ca majortate prietenilor nostri sunt de acolo, familiile, nasii...etc. Asa ca vom face nunta in Oltenita, dragul meu oras natal .Fetele..vo aveti asa un plan in minte? Cum o sa se desfasoare fericitul eveniment? Eu ma tot gandesc..ma tot gandesc si imi storc creierasii sa nu uit nimic, sa le am in vedere pe toate, sa le planific, ca atunci cand s-o apropia data..sa nu o iau razna de tot . Spuneti-mi....voi cum faceti? Noi facem cucunia civila in aceeasi zi cu cea religioasa ( cea mai ramas din ea, fara partea cu logodna) si apoi direct la restaurant..Apoi cocardele..eu ma gandeam sa le pun alaturi de marturii (sa trec peste partea cu "ai grija la sacou", "vezi cu bluzita ca e material fin" etc), pe urma florile..am gasit o solutie destul de convenabila ca pret si destul de prezentabila ca aspect...margarete si floarea soarelui (anu' trecut in iunie, un fir de margarete in piata era 0.2 Ron)..ramane de vazut cine face aranjamentele..pote prietenele mele...poate o florareasa..
OFFFFFFFFFfff...cand vorbesc si ma gandesc simt o mie de fluturasi in stomac ...va pupic pe toate...si va invit la sfat..pentru o nunta cat mai aproape de visele noastre
Pupici la miresici!!!!
Alynutza spune:
andreea81, eu am avut crinolina si n-am avut probleme cu stat jos sau sa stea rochitza urat. Acum se fac mai flexibile, dar cu tull-ul ai dreptate, e foarte aspru, eu n-am avut ciorapi si m-a ros la genunchi. Solutia e o jupa (simpla) din captuseala/matasica atasata in interiorul crinolinei pana sub genunchi, asa sunt protejate toate "partile esentiale". Eu am avut jupa de genul asta, dar nu mi-a trecut prin cap s-o fac mai lungutza, a fost deasupra genunchilor, asa ca ei au avut de suferit.