Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 16
daii spune:
Josefine, tare mult as vrea sa vi-l arat si voua. Nu este secret, dar.........nu stiu sa postez poze pe forum.Imediat caut, poate gasesc un link, ceva
andreea81 spune:
Tizabela, am incercat sa-ti dau un PM, dar, dupa ce l-am trimis, mi-a scris: Scuze, Tizabela nu primeste mesaje private!!! Am mai avut problema asta si cu Daii...Ai vreun sfat? Ca de primit PM-uri, eu primesc...Vrem sa vedem rochiteleeeeeeeee!!
Tizabela spune:
Nu stiu ce sa zic cu PM-ul,dar cel de la Daii la mine a ajuns fara nici o problema deci clar primesc mesaje private!!!
POZE IZA
josefine spune:
daii , ai putea sa iti faci un album pe webshots sau yahoo, sau cel mai simplu, http://tinypic.com/ pui poza aici si dupa aceea link-ul.
andreea81 spune:
Tizabela: Totusi nu-mi vine sa cred: Doar 650 de Euro pe frumusica aia de rochita? (eu mai intreb, ca sa nu ma ambalez degeaba, dupa care sa plang o luna!!!!!)
Daii: Vrem poze, vrem poze!!!
Josefine: Tineti-mi pumnii!!!
Puf13: Ceva nou?
Pupa mama fetele!!!
Tizabela spune:
Da ala este pretul Andreea si dupa cum v-am explicat noi in momentul in care apare noua colectie facem reducere la rochii din colectia anterioara de 50% stiu ca in Romania nu prea se obisnuieste,dar asa este normal!!!
POZE IZA
nitzuc spune:
NU-i corect fetelor!! Eu la munca nu pot vedea nici un album privat nimic, nimic si vreau sa vad si eu pozele cu rochitele si pana ajung eu undeva la un cafe internet, mai trece ceva vreme. Dati-mi si mie un link ceva ca nu vad nimic si ma roadeeeee.....PPPPLLLLEEESSSEEEE
daii spune:
Fetele, nu ma omorati, maine o sa incerc sa fac ceva sa trimit poze. Cont pe webshots stiu ca am, dar....cine mai stie parola????????????//
Daca ma credeti, azi nu am facut nmk altceva decat sa corespondez cu voi, si treaba in hartoage nmk. Asa ca ne mai auzim si maine.......ca altfel e de rau. Pupici multi
Alynutza spune:
Ma bag si eu in seama, sper sa nu va suparati, ca eu am fost deja miresica, dar va stau la dispozitie cu sfaturi daca vreti.
Andreea, ca sa poti trimite/primi mesaje pe PM trebuie sa ai cel putin 10 mesaje contorizate postate. Spun contorizate pt ca la forumul de mirese nu se contorizeaza mesajele. Mergi si tu la generale sau alte forumuri decat mirese si posteaza niste raspunsuri pe acolo ca sa-ti poti activa PM-ul.
Imi treziti niste nostalgii teribile cand va vad cum va agitati...
daii spune:
http://i9.tinypic.com/2myxklf.jpg
Nu stiu daca merge dar am incercat
Am fugiiiiiiiiiiiiiittttttttttt