Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Tizabela, ajuuutooorrr!!! Am intrat pe albumul cu rochitele ramase, si prima rochita de la Pronovias de 650 Euro este exact cum vreau eu...dar eu am masura 38-40(mai degraba 38)....ce ma faaaaac!!!! Am 1.67 inaltime si 53 de kg, nu stiu daca au importanta detaliile astea !!!(Acum bocesc dupa ea!!!!) Nu-i asa ca nu ma poti ajutaaaa?

Daii, ai dreptate, mama!!!! Ne cam grabim, da' stii de ce??? Pentru ca stim ce vrem!!!
Am fost la Christian Philippe: nu mi-a placut nimic, si la nunta unei prietene,am ajuns la 11 noaptea sa-i cos eu rochia, ca se desfacuse toataaa!!!! Daca vreti, va arat modelul de care sa fugiti, cel putin eu asa o sa fac!!! Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Tizabela, sper ca nu intindem coarda cu intrebarile noastre, sa nu fugi de noi(de mine)...dar de ceva vreme admir rochitele de la Pronovias, si nu am crezut ca o sa pot aspira la vreuna dintre ele, mai ales din cauza pretului...de asta tot oftez...
Multumim pentru promtitudinea cu care ne raspunzi...Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Andreea pai din detalile alea m-ai facut sa inteleg ca nu esti un 38-40 spaniol (pronovias merge pe sablonul lor care nu coincide cu masurile romanesti-italiene).Eu sunt 38 la ei care am 1.58 si 46 de kg!!!
Tu esti un 40-42 cred,dar aia este un 44 (oricum am mai avut miresele tot de pe forum foarte slabe ex dyadya) si s-au fixat pe un model din anul anterior care ii placea eu nu mai puteam comanda alta marimea ei si mama i-a modificat-o!!!
Poti vedea pozele ei caci are album si este miresica de 2006!!!

POZE IZA

Mergi la inceput

Oooooo, Tizabela, chiar ca esti promptaaa!!! Sa inteleg ca nu mai trebuie sa plang? Deci, imi cumpar hainele aici in Romania masura 38-40 ...am 1.67 inaltime, (sunt cam mititica), iar mai sus de 54 de kg nu mai pot sa trec sub nici o forma...Nu m-am gandit la diferenta dintre masuri...deci crezi ca modelul acela imi va sta bine daca l-as modifica??? Chiar m-ar putea ajuta mama ta? Da Doamne!!!!

Mergi la inceput

Da se poate modifica,dar eu zic sa mai astepti un pic caci mai am si alte 5 rochii asemanatoare,dar care nu le-am pus in album pt ca sunt in tratativa cu niste miresici si pana nu aleg ele nu pot sa le afisez ca disponibile!Oricum una din ele este marimea 40 si stilul ala!!!

POZE IZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Tiza, pot sa ma si bati ca eu tot te mai stresez cu ceva. Eu am un model de rochie (de la Demetrios)si inainte sa ma apuc sa-mi caut o rochita gata facuta vreau sa-l arat cuiva care sa-mi poata spune daca il poate face sau nu. Daca mami tau s-a ocupat de rochita ta, crezi ca se poate pronunta si asupra modelului meu? N-as vrea sa renunt la modelul asta pentru nmk in lume, pentru ca din prima clipa in care am vazut rochita mi-a cazut cu tronc, si in ea ma visez eu miresica.
Andreeutza, parca vad ca te alegi cu o super rochita..........
Pupicei

Mergi la inceput

Tizabela, am facut o gresealaaaa!!! Modelul care imi place mie este primul de pe albumul tau, cel cu maneci din dantela, deci e cel "La Sposa", si nu Pronovias cum ti-am scris!!! Te poti uita daca cel despre care-ti spun poate fi modificat (eu ma gandesc la dantela, e superba!!)...Nu stiu daca celelalte rochite pe care le ai asemenatoare, sunt pe aproape de modelul pe care il ai tu postat!!! Scuza-ma, te roooog, sunt cam apucata, si asa este cand faci mai multe lucruri deodata!!! Te uiti, te rog?
P.S. Daca vreau si voal???? Sau crezi ca pot gasi ceva care sa se asorteze in Roamnia? Dupa cum vezi, eu ma si vad in rochita din albumul tau !!!
Daii, sa stii ca eu nu prea sunt norocoasa, da' ce fericita as fi daca as gasi ceva gata facut, ca eu ma chinuiam acum sa gasesc o croitoreasa buna!!! Am fost si la Adeline, si am cautat cu tipa de acolo dantela pe care sa o cos peste corset, dar arata groaznic!!!

Mergi la inceput

Poti sa imi arati modelul Daii,mama face rochii pe comanda,dar spune de la inceput ca nu are cum sa iasa exact ca aia de la Demetrios in cazul tau pentru ca ei mai intai isi aleg materialele si dupa fac modelul si deseori nu gasim exact acelasi matrial plus ca fabrica este fabrica!!!
Rochie facuta de mama este a lui Danangie(pagina 12 de pe miresici din Iasi) ca sa vezi mana de lucru a mamei!!!
Andreea desi ai spus Pronovias intelesesem ca e vorba de La Sposa pentru ca este unica marimea 44 ramasa si da la ea ma refeream,iar daca vrei sa vezi rochia de care iti zic eu ca seamana ti-o arat numai ca nu este disponibila 100% dupa cum iti ziceam!!!

POZE IZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Tiza, ti-am rasp PM, ca sa nu acaparez discutia. Dacasunt probleme si nu ajunge, sa ma anunti, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

daii, arata-ne si noua modelul, daca nu e secret.
andreea , multa bafta in gasirea rochiei:)

pup fetele, ca am de munca..si nici nu am nimic interesant de scris. Tizabela , tinem legatura.

Mergi la inceput