Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, fetele!
Da pana la ora asta nu s-a incumetat nimeni sa scrie??? Sau acum sunteti voi busy?
Pupici si va astept cu pareri despre rochita.
Josefine, esti o dulce, mersi mult pt tips, acum pot sa postez si eu oarece poze.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Tizabela, daca stii ce frumos am visat azi-noapteeee!!!!! Imi arati si mie celelalte rochiteeeeee? Alea care seamana cu cea care-mi place mieeeee?? Pleaseeee!!!
Puuup, Andreea

Mergi la inceput

Daii, rochia e deosebita...daca tot stii sa postezi, arata-mi si mie o poza in care sa vad cum vrei tu sa ai voalul!!! Asaaaa, ca sa-mi fac o parere!!!( Hi, Hi, poate ma mai inspir si eu).
Tizabela, am spus tuturor despre sansa care o pot avea de la tine..cu rochita...mamaaaa, ce invidie am iscaaaaattt!!! Dar eu le tin pieptul eroic
Ghici ce site de rochite de mirese e cel mai cautat: iti spun eu...cel cu rochite La Sposa!!!

Mergi la inceput

Andreeutza, cred ca-ti trimit o mostra PM, pt ca nu-mi recunoste formatul fotografiei si nu pot posta.
Pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata felete
Tiza mumoase rochite...poate colaboram ce zici??
Am pus cateva poze noi in albumul cu sali 2005 , de anul acesta poate va mai vin idei de localuri.
Puf vezi ca am pus una si de la rest mapn de care iti spuneam
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor azi sunt fericita pt ca sormea ma face sa devin matusica si nasica peste putin timp adika pe 3 noiembrie e botezul si azi sper sa vina Matteo!!!
Ralucah chiar mi-ar face placare sa colaboram pe viitor!!!
Daii dupa ce am vazut ieri rochita ta am vb cu mami (ea momentan este in vacanta in Grecia,dar mi-a zis ca te rezolva fara probleme).
Cum eu baintui pe mai multe forumuri de mirese ca mi-a ramas microbul in sange (il aveam de cand mami si-a deschis atelierul acum 15 ani) am dat de rochia ta la o fosta miresica care vrea sa o vanda uite aici http://www.miresici.ro/showthread.php?t=1420 .Mie normal ca mi-ar face placere sa te am de clienta,dar daca vrei sa ai rochia originala eu zic ca tipa are o oferta buna!!!
Andreea iti pun pozele in album cu restul rochilor in seara asta dupa ce miresica a ales-o pe a ei!!!

NUNTA IZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor vad ca voi sunteti chiar avansate cu cautarile, eu in schimb nu fac decat sa ma gandesc si nimic mai mult, plus ca nici māndrul nu da semne de agitatie, incerc si eu sa nu ma agit prea tare
raluca frumoasa sala nu am ce zice, dar eu nu vreau sa fie ceva inchis, vreau afara pe o terasa, sau cum imi zicea cineva sa inchirez de la primarie spatiul intr-un parc...:))
cel mai frica imi e ca stau acum si la anul o sa intru in priza ca nu mai am timp sa fac nimic
andreea daca da ceva rezultate pt ingrasare sa-mi zici si mie pontul eu am 1.63 si 47 de kg... la mine a avut candva efect cura de banane, cate 3 banane pe zi si un borcan din acela mic cu finetti, dar acum nu-mi mai plac bananele.
va pup si fug ca am mult de lucru

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Tiza, sa-ti traiasca nepotelul si finutul!!! Am botezat si eu acum 3 saptamani, am o finuta cuminte si frumoasaaaa, si am avut si niste emotii maaari la botez!!! Multumesc ca nu m-ai uitat, ca incepusem sa intru in panica,si daca poti, stai si tu mai mult pe site-ul asta....ca avem nevoie de sfaturi si incurajari si...vesti bune!!! Sper sa-mi mai ramana si mie vreo rochita!!!
Daii, cum stai cu raceala?Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Iza, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie frumos si sanatos, sa creasca mare si destept!!!
Si multumesc din suflet pentru pont, esti foarte draguta. dar cred ca voi ramane la hotararea de a-ti deveni clienta (1. nu ma incadrez in dimensiunile postate la anunt, si 2. vreau si eu rochita MEA!!!)
De cand mi-ai spus ca mama ta imi poate face rochita sunt numai cu capul in nori si super fericita.
Ma innebuniti fetelor cu dimeniunile voastre. Puf 13 si Andreea 81, nu vreti sa va donez din puful meu???????? Ca la 1,63 am 63 de kg, (dupa ce am slabit 2,5 in 4 zile) am de unde sa va dau
Si Andreeutza mai si zice ca sunt buna...........asa bunatate pufoasa mai zic si eu
Raceala mi-a trecut, mai am de luptat cu burtica mea care se incapataneaza sa nu functioneste bine

Mergi la inceput

Puf13, mie nu-mi merge cura asta de ingrasare sub nici o forma...am inceput sa iau niste vitamine, se numesc MATERNA, cica sunt pentru mame care alapteaza sau pentru tanti insarcinate!!!!!!! Drept sa-ti spun, ard de nerabdare sa ma inscriu si eu in bransa lor, dar...dupa nunta...asa ca vad ca de vro 2 zile pap mai mult,...numai ca nu stiu daca o sa se puna si ceva pe mine. Pup.

Mergi la inceput