mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Flory ti-am vz nepotica. Sa-ti traiasca si sa va bucurati toti de ea. Laptic mult mamei.

Wow Roxana...3200kg ?....pai in cazul asta nu stiu ce sa mai zic. Ma vad nevoita sa-ti cedez locul. Sigur nu ajungi la termen. Cred ca in 2-3 saptamani o sa fii cu bb in brate.

Sephora mie nu-mi mai vine sa mai ies din casa..dara-mi-te sa ma mai si etalez in costum de baie....si daca mai dau si peste alte gravidute care seamana cu Monique...ma duc pe pustii...

Ionica eu te-am intrebat ce e estragonul..dar cum am pus intrebarea am si uitat ca nu mi-a raspuns nimeni. Acum mi-am amintit ca am citit reteta ta.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Cri spor la treaba...ati nimerit o frumoasa perioada de vara...super racoroasa

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Ionica ..Lexi e cu chiftelutele de dovlecei...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Flori, felicitari pentru nepotica! Sa va traisca si sa fie sanatoasa!

Eu am renuntat sa mai incerc sa adorm. E groaznic de cald in noaptea asta. Pana si fi-miu s-a trezit urland, cred ca tot de la caldura...

Inni, nici tu n-ai somn?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara, burtici!

Floricika, felicitari pt nepotica. Este o dulce.

Roxana01, si eu stiu ca prenatal, postnatal sunt considerate concedii medicale practic, deci ti se va suspenda contractul dupa cele 126zile, la intrarea in CIC (cum ti-a zis Gabitzica). Si eu mi-am luat tot CO pe 2006, m-am gandit ca decat sa se uite/piarda situatia exacta a zilelor ramase mai bine iau medical in 2008, daca am musai nevoie de liber....

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt

Mergi la inceput

Apropo de caldura, eu nu am reusit nici aseara sa dorm asa ca noaptrea asta va fi una f lunga....si-mi pare asa rau ca nu pot dormi cu AC....

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt

Mergi la inceput

Mda..si la mine tot caldura e de vina. Mustesc de transpiratie..am sperat ca daca se lasa seara va fi ceva mai racoare..dar e crima de cald...

E mai rau ca azi-noapte.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Pai si ce facem fetelor ca si in august e tot asa de cald?!....
Eu prind si august TOT si septembrie TOT, sper macar in sept va fi macar noaptea mai racoare....

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt

Mergi la inceput

Si in august la fel ???? AOLEO....
Eu ma duc sa fac un dus..revin dupa aceea...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

N-o sa murim de cald pana la final, dar o sa suferim din greu, cu siguranta. La sarcina trecuta am fost gravida tot vara, stateam in Bucuresti, intr-o garsoniera la etajul 9. Cumplit de cald noaptea. Ma trezeam de cel putin 5 ori pe noapte cu urmatorul traseu: bucatarie - halit pepene rece, baie - pipi si dush, pat - nani si tot asa pana se crapa de ziua si saream ca arsa din pat sa ma duc in parc sa plimb cainele si sa ma racoresc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput