mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Floricika felicitari pentru nepotica!Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa iar mamicii recuperare cat mai rapida!

Maine am si eu programare la doctor. Sa vedem cum mai stam.

Va pup,

Vauva 35+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Floricika sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.Am vazut si pozele si sunt superbe.

Roxana - grasuna bebica ta. Oricum multa sanatate si ma bucur ca e ok.
Concediul de odihna il primesti in functie de zilele de concediu pe care le ai impartite la lunile lucrate, inmultite cu nr de luni lucrate.Daca ai 22 de zile de concediu (prin contractul de munca)imparti la 12 ceea ce inseamna 1.83 adica 2 zile de CO pe luna inmultit cu nr. de luni lucrate in cazul tau 8,5 rezulta ca ai dreptul la 17 zile de CO pana in 15 august.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Roxana01 contractul tau se suspenda de cand intri in concediu prenatal, deci in cazul tau de la 15 august. Ai dreptul la zilele de concediu conform perioadei lucrate.
Eu nu ma supar deloc daca mi-o luati inainte cu nasterile. Dupa contractiile de ieri m-a cuprins o frica de tot ce inseamna nastere, plus ca am ca o durere in vagin cand urinez ( durere care a aparut dupa seria de contractii de ieri) si intrat intr-o paranoia ca poate mi s-a deschis colul. Noroc ca nu mai am mult pana joi, cand merg la doctor.

Vauva multa bafta la control.

Ignatica

35fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Multumesc,Andra PG, sigur voi merge la medic. Pana atunci, insa, stau cu spaima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Flory felicitari pentru nepotica! Multa sanatate mamei si fiicei! Sora ta mai are un copilas?
Roxana si tie felicitari pentru bebelina grasunica!
Fetelor va multumesc tuturor pentru sugestiile culinare , o sa aplic cate ceva maine.
Multa bafta Vauva si Tasia la control!

Eloise 28 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara burticilor,

FLORY sa-ti traiasca nepotica si sa creasca mare si desteapta!!

PUFY cum se fac chiftelele de dovlecei? parca tu spuneai nu? vreaaaaaaaau si yo reteta te rog!
uite ce am gatit eu aseara;
am taiat patru rosii mari in rondele si le-am etalat pe toate intr-o tava pt. cuptor;am adaugat:

ierburi de provincie amestecate,ulei de masline,sare piper si putin otet balsamic .
Le lasi in cuptor vreo 25minute,se vor carameliza putin,le poti consuma cu un filet de peste(noi avem aici peste ton proaspat zilnic)
sau cu un cotlet cu os facut in tigaie cu unt si ierburi(cand carnea este gatita la final,adaug putina smantana) pofta buna!!

Va mai dau o reteta care se merita probata!

IEPURE CU MUSTAR LA CUPTOR
eu i-l fac taiat in bucati,este mai usor de servit si mai estetic:
Putin unt intr-o tigaie ,prajiti putin carnea pana se face "doré" adica putin bronzat din franceza mot-ŕ-mot
scurgeti carnea pe hartie absorbanta de grasime si badijonati cu mustar de DIJON(ideal) puneti bucatile de carne intr-o tava pt cuptor, adaugati estragon(ma intrebase cineva intr-o zi ce este estragonul,este o iarba care se cultiva in sudul frantei si italiei,dar sunt sigura ca o gasiti in alimentara uscat in borcanele; estragon in franceza,taragon spaniola)
lasati la cuptor timp de 35minute, la sfarsit cu cinci minute inaite turnati in tava nu pe iepure un pahar de vin alb demisec, si stropiti carnea doar dupa ce s-a incalzit vinul!!
Se pote servi cu garnitura de tagliatelli in smantana!
Pofta buna( timp de gatit vreo 50minute,intre timp preparati o salata verde doar cu ulei de masline si lamaie se acompaniaza armonios)

Try ,imi pare rau de incident,desi m-a speriat raspunsul tau cruel!
Vezi peste tot "bate,sange,pesti pirania si alte tipuri de violenta"
pacat!

Sophia mea este din ce in ce mai jucausa..........noaptea, dar daca beau un pahar cu lapte rece se linisteste si adoarme la loc.

Va pupic
aveti grija cu caldurile astea hidratati-va bine!

+31SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Floricika, felicitari! Sa-ti traiasca nepotica!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 28 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Vad ca nu s-a facut nici un comentariu ptr ce v-am spus eu ieri,credeam azi ca,cand o sa deschid o sa gasesc o gramada de pareri.Cred ca a-ti luat-o pur informativ cum si vroiam de fapt.
Vad ca nu e nimeni interesata de aqua-gim,io mai astept.
Floricika m-a bucur ptr familia voastra ptr minunea care a aparut printre voi.Recuperare urgenta surorii tale si sa ajunga repede acasa impreuna cu printesa,a fost super norocoasa sa aiba un astfel de travaliu.
Roxana felicitari ptr bebelina grasuna.
Noi suntem bine, si astazi am fost la servici ptr ca refacem interiorul restaurantului si vroiam sa vad daca e totul ok sau daca mai e nevoie de vreo interventie.Adevarul ca-mi lipseste mult si m-a duc cu mare placere,numai ca nu vreau sa-l chinui pe bebe,plus ca mi se unfla picioarele rau de la caldura.
Sotu a zis ca duminica m-a duce pana la Brasov sa facem si noi o mica iesire,abia astept.
Nu prea mai am pofta de mancare,bag multe mere din alea acrisoare si multa apa,seara ce mai mananc.Dar cred ca e de la caldura.

Io30+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Roxana01, contractul de munca se suspenda la data intrarii in CIC, nu in prenatal. Ideea este ca poti sa iti iei tot concediul aferent lui 2006 acum, dar atunci nu mai ai dreptul cand te intorci la serviciu pana la sfarsitul anului respectiv. Eu, de ex acum mi-am luat tot concediul de odihna iar in 2008 cand o sa ma intorc la lucru, nu mai am dreptul la CO. Sper ca m-am facut inteleasa.
Floricika , felicitari surorii tale pentru bebelina.
Nu preaq apuc sa scriu, de citi mai citesc, dar nu apuc tot...
Va ziceam saptamana trecuta ca am infectie urinara cu e-coli. azidimineata am terminat tratamentul cu antibiotic, da am luat si homeopate in paralel(inca le mai iau). Saptamana viitoare o sa imi fac o urocultura, sper sa iasa bine.
Am vazut ca unele dintre voi sunteti tare deprimate de transformarile suferite. Mie imi placea foarte tare perioada asta, sunt la al doilea copil si imi aduc aminte ca inainte sa nasc aveam o strangere de inima ca nu o sa mai simt comoara mica in mine. E o periada unica, ce nu dureaza foarte mult, si de care ar trebui sa ne bucuram din plin.
La prima sarcina am pus 15 kg, din spital am plecat doar cu 5 in plus.
Acum in saptamana 33 am 63 kg , 10 kg in plus. Din spate nici nu se vede ca sunt gravida(asa zice lumea, inclusiv sotul meu care ma vede goala)

Gabi32+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flory felicitari!!!!! Sa iti traiasca nepotica(ce durdulie e in pozele alea 2...si scumpica foc!) iar surorii tale ii doresc recuperare rapida si laptic mult!

Carmen pulpele cu sare le fac asa: pun un strat de sare mai mare(grunjoasa dc ai e ok, dc nu ce gasesti mai mare la pachet)cam de 2 degete pe o tava, apoi pun p[ulpele cu piele cu tot pe ea si le bag la cuptor.
Ovi nu are stare si le si intoarce....dar nu e musai.Le mai intep cu furculita din cand in cand...si atat!
Sunt f gustoase!

Gabi esti norocoasa ca nu te-ai ingrasat....eu sunt cat casa....am 18 kg in plus deja...si mai pun inca....!

Gigi25 e posibil sa nu fie nimic in neregula cu analizele tale, sa fie doar modificarile "fiziologice" din sarcina....oricum mergi la dr. tau si vezi ce zice si el....sper sa nu fie nici o infectie!

Ionica nu eu am zis de chiftelele de dovleac...ca nici nu-mi plac!Eloise cred ca zicea ca a facut....dar nu-s sigura!

Vauva , Oanacn,bafta maine la dr!Sa veniti cu vesti bune!

Roxana ce mare e deja bebelina ta!Offf ce putin mai e si incepem si noi cu nasterile....am emotii!Multumim ca ne-ai spus de Cri!Ma bucur ca e ok!

Ma duc si eu in pat...ca ar fi timpul....Noapte buna sa aveti!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput