mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
cpetrut spune:
Felicitari Floricika surorii tale!!!
Sa-ti traiasca nepotica!! Recuperare rapida si bebe sanatos si mincacios!! Sa dea Dumnezeu sa avem toate nasteri asa rapide si usoare.
Cricri
31 cu Iulia Teodoora
Ignatica spune:
Pui mic si drag bine ai venit pe lume. Floricikasa iti traiasca nepotica si sa va bucurati cu totii de ea.
Tasia multa bafta la doctor.
De ce suntem asa putine care mai scriem?
Monique si eu am din ce in ce mai des senzatia de burta plina. Si din ce in ce mai des senzatie de burta goala. Nu mai inteleg nimic, am impresia ca nu il mai pot satura pe bebe cu nimic, desi mananc consistent. Mi se umfla stomacul repede cand mananc, dupa care intr-o ora imi apare din nou senzatia de foame. Cred ca o sa fie un bebe tare papacios.
Ignatica
35 fix
credo spune:
Floricika felicitari pentru nepotica sa fi sanatoasa sa creasca mare si frumoasa si mama ei sa aibe recuperare rapida si sa se bucure viata lunga de minunea ei
.
Si la toate fetele doresc sanatate si nastere usoara bebei sanatosi si sa curga muuuult laptic pentru toti bebeii.
Pupam la voi toate
Adina 34 sapt

Monique_new spune:
floricikaFELICITARI PENTRU NEPOTICAAA SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EACe bine daca am naste toate asa usor...mmm
Ignaticaexact senzatia asta o am si eu. As minca ca prostu si daca maninc simt ca explodez.Nu stiu cum sa fac, doar ca acum orice durere ma face sa ma gindesc "ups daca nasc "...hai ca noi nu mai avem asa mult![]()
POZE
Monica
34 sapt
Roxana01 spune:
Buna burticutze!
Cand ma pregateam si eu de galerie pentru sora Floricikai, iata vestea buna! Felicitari pentru nepotica si multa sanatate ei si mamicii! Norocoasa mamica, asa un travaliu mic!!! Felicitari!!!

Fetelor despre mine pot sa spun un singur cuvant: ocupata!!! Am extrem de multa treaba la serviciu
. in plus birourile sunt pe 3 etaje si in fiecare zi fac sport pe scari , de zici ca ma antrenez pentru maraton. Incep sa obosesc, abia astept concediul. Nu am timp de nimic.
Azi am fost la medic. Bebelina e foarte bine (grasuna chiar, as spune). Deja are vreo 3-3.200 kg!!!! Nu-mi venea sa cred cand imi spunea medicul!
Sunt foarte fericita ca fetita este bine si se pare ca se va naste mai repede, ca este destul de mare! Asa ca, Inni, sper sa nu te superi daca ti-o iau inainte. Se pare ca te-au votat fetele printre primele mamici cu bebei. Adevarul este ca nu-mi vine sa cred ca deja discutam despre nastere ca despre un eveniment atat de apropiat!
Si mai am o veste sa va dau. Ieri am primit un telefon care m-a bucurat enorm: m-a sunat Cri19. Cu toata gramada mea de treaba, am stat de vorba cu ea vreo jumate de ora! Doamne, nu conteneam sa ne impartasim experientele! M-a rugat sa va spun ca este bine, dar nu va avea internet o perioada, cel putin o saptamana. Isi amenajeaza apartamentul si nu mai poate intra, dar vroia neaparat sa va urez multa sanatate si sa va spun sa nu va ingrijoreze lipsa ei. Este o tipa super
si tare mult imi doresc sa ne mai vedem o data, la ea la terasa.
Fetelor, caldura asta este infernala! Mi-e foarte greu nopatea, probabil ca si voua! Saptamana viitoare voi evada catre Sinaia cateva zile. Abia astept!
Sa va intreb ceva: daca intru in prenatal pe 15 august, asta inseamna ca de atunci mi se suspenda contractul de munca? Ma intereseaza la cate zile de concediu de odihna am dreptul anul asta? daca mi se suspenda in august contractul, inseamna ca am dreptul doar la o parte din cele 21 zile pe care le am intr-un an intreg? Sper ca m-am exprimat destul de ok, ca daca citesc ce am scris, am impresia ca am pus intrebari alambicate.
Va pup, multa sanatate
Roxana, +35 sapt cu daria elena
Monique_new spune:
Ouauuu Roxana dar e grasunica bine bebelusa ta. Pai daca sta pina la temen o faci de 4.5 kg.Felicitari
POZE
Monica
34 sapt
Bedrosmart spune:
Iepumic (Anca) multumesc mult de intrebare, suntem bine si eu si bebe, asteptam, ca altceva (in afara de pregatiri) nu prea mai avem de facut. Si ne topim de caldura, ca toata lumea, noroc cu aerul conditionat, ca altfel nu stiu ce ne faceam.
Desi citesc aproape zilnic ce scriu fetele, eu ma manifest mai rar, ca am impresia ca nu mi se intampla ceva suficient de interesant ca sa fie povestit. Dar sper ca nu va suparati pe mine, asa sunt eu, mai tacuta din fire.
Va pup pe toate, va doresc o seara cat mai racoroasa si sper sa veniti de pe la medici si ecografii numai cu vesti bune!
Bedrosmart 31+ 
floricika spune:
wow, rooxana ce mare e bebelina ta, sigur va veni mai devreme!![]()
Ce bine ca ai vb cu Cri , chiar intrebam de ea ieri![]()
Fetelor va multumesc pt felicitari!
Floricika
33+ cu 
Poze
Oanacn spune:
floricika felicitari pentru nepotica/ finuta, sa fie sanatoasa si mancacioasa si recuperare rapida surorii tale.
Abia astep sa inceapa sa vina bbii si in grupul nostru.
Maine am programare la doctor, sper sa fie totul bine.
Oana,
33+ cu
Lisa Maria
Poze
AndraPG spune:
Gigi25, o sa-ti raspund eu oarecum la intrebarea pusa, pentru ca si eu sint in aceeasi situatie ca ta, in plus, am si nitriti in urina.
In primul rind e clar ca e vorba de o infectie undeva in organism, in al doilea rind, mergi cu analizele la medicul tau ginecolog si vezi ce spune.
Al meu mi-a dat sa fac urocultura si astept rezultatele.
Probabil ca si la tine se va intimpla acelasi lucru.
Sanatate multa!
O fericita mamica in devenire!