mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Mirabelac spune:
bb ralukutza, alipiticot multumesc, m-am lamurit cum e cu CIC-ul si cu alocatia. Mie imi convine in cazul in care ma intorc mai repede la serviciu ca si salariul e mai mare de 8 mil + 3 mil iar programul este de 6 ore/zi. Insa nu sunt hotarata, nu stiu daca as putea sa-mi las puiul chiar si 6 ore...
Mirabela sapt. 31

POZE
tasia spune:

Vad k e multa agitatie pe aici
ma bucur k au trecut depresiile si zilele incarcate de hormoni
. Eu azi ma duc la doctor
sa vad ce analize mai trebuie sa fac. O sa-l intreb si de ce vorbeati voi aici, streptococ, cultura de col... ca eu habar nu aveam k tre sa le fac
. O sa-i spun sa-mi ia si tensiunea ca sunt foarte ametita chiar dak stau in casa la rece ![]()
Monique_new
Nu vreau sa par bagacioasa dar de ce spui ca nu ai soacra si ca tati nu va iubeste ? ![]()
floricika iti tin pumnii
sa aiba sora o nastere usoara, nepotica ta sa va traisca si sa va bucurati cu totii de ea 

Pupici 
30 + 
pozele noastre
bebe
iepumic spune:
Hello, burticilor...de bedrosmart mai stiti ceva, nu mai scrie deloc la voi?
Va doresc sarcini fara probleme pana la termen si nasteri usoare. 

Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Gigi25 spune:
Buna, burtici.
Ma poate ajuta cu interpretarea unor amalize? Mi-am luat azi rezultatul, si sunt nelinistita. Mi-au iesit la hemoleucograma valori crescute ale leucocitelor (9,77) si PMN (NE)segmentate (78,80), iar la limfocite mi-au iesit valori foarte scazute (13).
Multumesc.
Monique_new spune:
alessia80Curge doar daca string sfircul altfel nu pre mi se pateaza bluzele.
Nu mai pot de cald. Am mincat 1/2 de pepene si imediat dupa m-am dus pina afara. M-a luat o durere de burtaaaa ca niciodata. Sper sa fie doar de la pepene nu de la altceva. De cind au inceput caldurile astea bebe parca imi iese prin burta.
tasiaPentru ca nu ne iubeste si nu prea il intereseaza de noi. Stam singure fara el. Asta-i viata.
POZE
Monica
34 sapt
pufymic spune:
Monique sper ca durerea ta de burta e de la pepene doar....si ca nu ne faci vreo surpriza....
Ai grija de tine!
Flory??????
si asteptam vestile bune ...si impresiile tale!
Iepumic, Bedrosmart posteaza mai rar....sper si eu ca e bine....
Eloise eu am facut azi tocana de pipote de pui(asta a avut Ovi chef sa pape....eu nu stiu dc mai pot s-o mananc dupa ce am umblat cu ele crude....![]()
).Aseara am facut mamaliga (cu iaurt a papat-o goanga).
Am mai facut zilele astea si pulpe de pui pe sare la cuptor, supa de pui cu taitei(e musai sa am supa in casa pentru Alesio....altfel e scandal
), iar din carnea din supa am facut un fel de tocanita cu unt si smantana.
Cam atat....daca mai aveti idei de mancaruri astept si eu...
Tasia bafta multa azi la dr!
Ma duc ca trage Alesio de mine(iarasi!)....
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mephala30 spune:
Ioana, cum se pregatesc pulpele de pui pe sare, la cuptor? 
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Monique_new spune:
pufymic
Mi-a trecut. Cred ca mincasem mult pepene odata si simteam ca explodez...si cred ca ma apasa ca nu facusem pisu......sper ca asta este explicatia. Am luat un nospa oricum.
Acu cine o incepe cu "surprizele" om vedea. La 34 sapt cite luni sinte aproape 8 nu (calendaristice )Oricum nu cred ca o sa stea pina la termen asa presimt eu . Cam in jur de 15 august cred ca va fi afara
Eu o rog sa stea macar pina atunci.![]()
POZE
Monica
34 sapt
floricika spune:
Fetelor,
acum m-am intors de la spital, sora mea a nascut
o fetitza sanatoasa (Alessia Florentina) de 3200 gr si 52 cm! Si acum sa va povestesc cum a fost:
Au luat-o niste dureri ca la ciclu de dimineata pe la 6,30. A stat pana pe la 9 cand s-a hotarat sa plece la spital. Ajunsa acolo a controlat-o dr (Suciu) si i-a spus ca naste sigur azi si a dus-o in sala de nasteri. Pe la 11 au inceput durerile mai mari si ea a inceput sa urle
(nu prea suporta durerea), a venit o asistenta, a controlat-o si i-a spus ca are dilatatie 3 si apoi i-a facut o injectie care a molesit-o de tot si nu prea a mai stiut de ea...
A intrebat cat mai dureaza pana ii pune epidurala si a spus ca 15 min.S-a trezit la un moment dat ca o iau doua asistente si ii spun sa urce pe masa. Ea, naluca nu intelgea de ce sa urce pe masa si le spunea ca ei trebuie sa ii faca epidurala iar alea ii spuneau ca ea naste acum, ce epidurala?
i-a venit sa impinga, a facut un caca
(cu toate ca avea clisma facuta), apoi a venit dr, a mai impins o data, a mai facut o data caca![]()
si apoi a simtit cum iese capul...de aici...totul a fot mult mai usor, restul a iesit imediat asa ca la ora 12.50 a venit pe lume nepotzica si finutza mea!
, nascuta natural, fara epidurala. A avut un travaliu f scurt, practic durerile au durat 2 ore, deci e f adevarat ce se spune ca la a doua nastere nasti mai usor.
Acum sora mea se simte bine, era in salon si o astepta pe bebelina langa ea!
Va multumesc pt galerie si sa de Domnu sa avem parte de nasteri cel putin la fel de usoare!!
Ma duc sa descarc pozele facute la nepotzica si apoi vi le arat si voua!
Floricika
33+ cu 
Poze
floricika spune:
Gata, le-am descarcat, le puteti vedea in albumul junior si burtik.
Floricika
33+ cu 
Poze