mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
inni spune:
Flory ti-am vz nepotica. Sa-ti traiasca si sa va bucurati toti de ea. Laptic mult mamei.
Wow Roxana...3200kg ?....pai in cazul asta nu stiu ce sa mai zic. Ma vad nevoita sa-ti cedez locul![]()
![]()
. Sigur nu ajungi la termen. Cred ca in 2-3 saptamani o sa fii cu bb in brate.
Sephora mie nu-mi mai vine sa mai ies din casa..dara-mi-te sa ma mai si etalez in costum de baie....si daca mai dau si peste alte gravidute care seamana cu Monique...ma duc pe pustii...![]()
![]()
Ionica eu te-am intrebat ce e estragonul..dar cum am pus intrebarea am si uitat ca nu mi-a raspuns nimeni. Acum mi-am amintit ca am citit reteta ta.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
inni spune:
Cri spor la treaba...ati nimerit o frumoasa perioada de vara...super racoroasa ![]()
![]()
![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
adameasca spune:
Flori, felicitari pentru nepotica! Sa va traisca si sa fie sanatoasa!
Eu am renuntat sa mai incerc sa adorm. E groaznic de cald in noaptea asta. Pana si fi-miu s-a trezit urland, cred ca tot de la caldura...
Inni, nici tu n-ai somn?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
microbu spune:
Buna seara, burtici!
Floricika, felicitari pt nepotica. Este o dulce.
Roxana01, si eu stiu ca prenatal, postnatal sunt considerate concedii medicale practic, deci ti se va suspenda contractul dupa cele 126zile, la intrarea in CIC (cum ti-a zis Gabitzica). Si eu mi-am luat tot CO pe 2006, m-am gandit ca decat sa se uite/piarda situatia exacta a zilelor ramase mai bine iau medical in 2008, daca am musai nevoie de liber....
Sandra
29+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
microbu spune:
Apropo de caldura, eu nu am reusit nici aseara sa dorm asa ca noaptrea asta va fi una f lunga....si-mi pare asa rau ca nu pot dormi cu AC....
Sandra
29+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
inni spune:
Mda..si la mine tot caldura e de vina. Mustesc de transpiratie..am sperat ca daca se lasa seara va fi ceva mai racoare..dar e crima de cald...
E mai rau ca azi-noapte.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
microbu spune:
Pai si ce facem fetelor ca si in august e tot asa de cald?!....
Eu prind si august TOT si septembrie TOT, sper macar in sept va fi macar noaptea mai racoare....
Sandra
29+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
inni spune:
Si in august la fel ???? AOLEO....

Eu ma duc sa fac un dus..revin dupa aceea...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
adameasca spune:
N-o sa murim de cald pana la final, dar o sa suferim din greu, cu siguranta.
La sarcina trecuta am fost gravida tot vara, stateam in Bucuresti, intr-o garsoniera la etajul 9. Cumplit de cald noaptea. Ma trezeam de cel putin 5 ori pe noapte cu urmatorul traseu: bucatarie - halit pepene rece, baie - pipi si dush, pat - nani si tot asa pana se crapa de ziua si saream ca arsa din pat sa ma duc in parc sa plimb cainele si sa ma racoresc. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca