mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

eu am facut azi .....

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna dimineata fetelor,
Inni, adameasca iar ne-am reunit noi, bufnitele!
Floricika felicitari pentru nepotica ta!
Inni eu am lichidul galben (colostru) de pe la 22-23 saptamani. De cateva ori mi-a tasnit efectiv in timp ce eram acasa si s-a udat tricoul. Am patit-o si noaptea.
Georox am observat ca si bebeline mea prefera partea stanga cand dorm. Ultima data cand am fost la ecografie era asezata transversal, cu capul in partea dreapta: ma gandesc ca nu ii place sa stea rasturnata cu capul in jos cand stau eu pe dreapta. Nu cred ca s-a intors pentru ca simt un gogoloi mare in zona ficatului si banuiesc ca ar fi capul pe-acolo.
Idei de mancare: mi-a facut mama azi orez cu rosii si cu ciuperci, iar maine o sa-mi faca un ghiveci de legume (fasole verde, rosii, dovlecel, ardei gras, vanata)- am noroc ca a intrat in concediu de luni si ne face toate poftele culinare. Sotului meu i-a facut ciorba de fasole, pui la cuptor cu papricasi si o budinca de macaroane cu branza dulce si stafide.
Ionica, delicioase retetele tale. Iepurele cu ce se poate inlocui?
Sephora eu voi incepe aqua gym, dar cand ma intorc in Oman. Sper ca vara viitoare sa fac un curs de instructor de aqua gym in State.
Gabitzica ce norocoasa ai fost sa ramai doar cu 5 kg in plus imediat dupa nastere. Eu nu imi dau seama cate am in plus pentru ca am schimbat cantarul si am avut 2 greutati diferite pe 2 cantare diferite. Banuiesc ca am in jur de 12-13 kg in plus pana acum.
Roxana vei avea un bebe cu greutate. Sarcina usoara in continuare.
Fetelor la mine desi e racoare (am pus aerul conditionat pe 23 de grade)nu pot sa dorm. Sotul meu e pe drum (e in Dubai acum) si ajunge maine dimineata la 8. Abia astep sa ma duc la aeroport.
Azi am simtit si eu intepaturi in zona colului/vaginului. Am avut si ceva contractii nedureroase usoare in ultimele zile, dar nu am luat no spa.
Azi am ajuns la epilat ( nu a fost asa greu, tinand cont de marimea burticii), manichiura si m-am tuns putin. Vineri ma duc sa ma si vopsesc putin.De cand am ramas insarcinata e a treia oara cand ma tund: simt mereu nevoie de schimbare

mini_me 29+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ei fetelor, eu vad situatia asa: pe caldurile astea toata lumea e umflata, gravida sau negravida. Oricum ma bucur ca nu e iarna ca eu sunt rea de frig si cred ca as fi avut contractii non-stop, brrrr, nici nu vreau sa ma gandesc. Caldura o suport mult mai bine. Ca sa va faceti o idee, pana acum cateva zile am dormit cu pilota pe mine. Si fi-miu la fel, ca ma mosteneste si la asta. Asa suntem noi, niste frigurosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am terminat...

Mini..ce-as vrea sa-mi tasneasca si mie...la mine apare doar daca strang de sfarc...
Ce bine e langa mama....

Ileana...ca bine zici..am si eu pepene in frigider..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

amarantina asa eram si eu pana sa raman gravida...pana vara tarziu ma inveleam cu pilota...aveam in permanenta picioarele reci..acum..sunt pe invers

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cred ca in noaptea asta jumate din forum trece la capitolul "bufnitze".

Minie, te cred ca nu dormi, daca iti astepti sotul, e de inteles. Contractii nedureroase am mereu, toata ziua. Indiferent daca stau acasa si ma odihnesc, sau merg la serviciu si am treaba. M-am invatat cu ele si gata.

Amarantina, cu pilota pana acum??? Ma ia cu lesin de cald numa cand ma gandesc la pilote. Dar mai stiu persoane care si vara au nevoie de o paturica, sau macar niste sosete in picioare prin casa.

Eu de la atata rece din frigider vad ca racesc. Am nasul infundat, ma doare gatul si o ureche. Sper sa treaca daca o ignor, ca durerea de ureche ma enerveaza cel mai rau.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, nu mai zice nimik de pepene, ca eu l-am terminat pe la 10 in seara asta. Si altul nu mai am, ceea ce la mine e aproape de-o tragedie.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, Adamesca, din pacate e din cauza circulatiei foarte proaste.

Mergi la inceput

Ileana ..pai pepene la ora asta nu prea e indicat..ca te scoli la pipi asa ca renuntam la el.

Daca tot mai stam pe aici si nu aveti ce face haideti sa palavragim un pic...eu propun un subiect ...unde si cum v-ati cunoscut sotii ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

...daca vreti si aveti chef de amintiri la ora asta...daca nu, nu-i bai..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput